Sympatycy siemik Opublikowano 19 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? !NOT Absolutnie „przeca” są skutery w których zmienia się giegi Biegowiec - skuter - AN 650 bo nie myślę że myślisz o łańcuchowcu,kardaniarzu czy paskowcu. Bobas ty się nie wychylaj.Nie myśl że jest tak pięknie jak myślisz .Nie pogniewali się bo mieli- BEKĘ - z tego jak mokniesz w deszczu przy wspólnej,nie wielkiej przejażdżce i to wystarczyło aby się nie gniewać na Ciebie !yeah !happybth !V . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 .Nie pogniewali się bo mieli- BEKĘ - z tego jak mokniesz w deszczu Bobas !V to fakt do tej pory słyszę jak wylewałeś wodę z butów !yeah !NOT Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? Ja w zeszłym roku śmigałem na biegowcu i nikt się nie pogniewał. Co chcesz kupić ? jeśli wszystko pojdzie pomyślnie( a są jeszcze trzy warunki do spełnienia) to rozwazania będa miedzy leasingiem B650 i Banditem FA1250.Chyba ze coś innego wpadnie w "oko" a firma bedzie potrzebowala "kosztów" Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? Ja w zeszłym roku śmigałem na biegowcu i nikt się nie pogniewał. Co chcesz kupić ? He he .. Krzysiek uważaj teraz klub może sie na ciebie pogniewać. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? Zawsze to jest twój wybór i nie ma to znaczenia , czy ktoś Cię lubi czy nie Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 decyzja na pewno bedzie trudna.ikażde moto ma swoje plusy i minusy.w przyszłym tygodniu pewnie sie wszystko rozstrzygnie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No to Krzyś pojechałeś z tym Banditem . Pewnie nie wiesz dlaczego Bobas musi kupić skuter ,(z naciskiem na musi) a nie jakieś enduro ? I tak się wyda prędzej czy pózniej , a mianowicie pewnego pięknego dnia odwiedziło go w Chojnicach kilku przemiłych kolegów i zagrozili uszkodzeniami ciała itp. , no i chłopak wymiękł i teraz szybciutko kupuje skuter . Dzięki temu jest nadal naszym kolegą i może z nami śmigać , także już wiesz co Cię czeka - tacy są Burgmaniacy z kuj-pom . No to sobie przerąbałem chyba troszku.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Czołem Kujawiaki z racji tego, że mam dość zimy odwiedziłem dzisiaj naszą stolicę i wybrałem się na II Ogólnopolską Wystawę Motocykli i Skuterów. Nie będę się rozpisywał, niech wam będzie żal.Oto pare fotek Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 O, jest nam żal Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ale tlok !OK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No to Krzyś pojechałeś z tym Banditem !happybth .Pewnie nie wiesz dlaczego Bobas musi kupić skuter ,(z naciskiem na musi) a nie jakieś enduro ? I tak się wyda prędzej czy pózniej , a mianowicie pewnego pięknego dnia odwiedziło go w Chojnicach kilku przemiłych kolegów i zagrozili uszkodzeniami ciała itp. , no i chłopak wymiękł i teraz szybciutko kupuje skuter !YES . Dzięki temu jest nadal naszym kolegą i może z nami śmigać !OK !OK , także już wiesz co Cię czeka - tacy są Burgmaniacy z kuj-pom . No to sobie przerąbałem chyba troszku.... zaczyna sie "pranie mózgu" JD mnie obroni,on tez nie lubi tego"...ryja" Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam, Włodziu czy masz zamiar zmienić swoją SW na mniejszego brata SW T-400??? !OK Bo widziałem na paru fotkach, że chyba się Ci podobał....!YES A ja mocno nad takim !OK się zastanawiam, no chyba, że do tego czasu, kiedy nazbieram kasy, będzie 600 w nowej budzie.. !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Czaro za mała moc czekam na coś mocniejszego ze stajni Hondy, jak nie to GP800 Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No to Krzyś pojechałeś z tym Banditem !YES .Pewnie nie wiesz dlaczego Bobas musi kupić skuter ,(z naciskiem na musi) a nie jakieś enduro ? I tak się wyda prędzej czy pózniej , a mianowicie pewnego pięknego dnia odwiedziło go w Chojnicach kilku przemiłych kolegów i zagrozili uszkodzeniami ciała itp. , no i chłopak wymiękł i teraz szybciutko kupuje skuter . Dzięki temu jest nadal naszym kolegą i może z nami śmigać !OK , także już wiesz co Cię czeka - tacy są Burgmaniacy z kuj-pom . No to sobie przerąbałem chyba troszku.... Witam . Pozostawiam bez komentarza !OK . Robson szacun Kolego . Jaki biegowiec . ZACNA . To tyle odnośnie tematu !happybth . Planowałem po cichutku Fundiego wkręcic , i śmignąc z Kolegą do WAWY ale się nie udało , bo niestety musiałem jechac do pracy i to akurat pierwsza sobota w tym roku , niech to szlak . Włodek jak widac stajnia ZACNEJ marki trzyma się bardzo dobrze , ech szkoda a tak było blisko . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda interesująca: tyłkiem i duszą siedzę na B650exe ale portfelem na B1250 !happybth sprawa sie rozstrzygnie pewnie do konca miesiąca (czyt.dwóch dealerów sie przebija w ofertach !happybth na w/w modelach) Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Odbiegając trochę od tematu, czy słyszeliście, że temperatura w przyszły weekend ma sięgnąć + 10 * ???????????????? Ale jazda jak się sprawdzi !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Odbiegając trochę od tematu, czy słyszeliście, że temperatura w przyszły weekend ma sięgnąć + 10 * ????????????????Ale jazda jak się sprawdzi U mnie przygotowania do sezonu prawie zakończone , tylko kilka drobiazgów pozostało. Nie mogę za bardzo wyjechać !happybth dalej , gdyż u mnie w grajdole większość ulic jest pokryta jeszcze tym białym g.... i troszku lodem !happybth !OK , ale jeszcze kilka dni chyba wytrzymam, chociaż patrząc na śmigające 50-tki nie wyobrażam sobie poślizgu na lodzie zacną - waży sporo więcej od kibelków !OK . Bobas - kiedy coś się u Ciebie wykluje !happybth , streszczaj się chłopie bo nie zdążysz przerobić kanapy Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Koledzy, co Wy tu knujecie, jaki wyjazd skuterem jak w drodze są takie dziury, że cały się zapadnie Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (...)słyszeliście, że temperatura w przyszły weekend ma sięgnąć + 10 * (...) Tak mowili w prognozach... tez na to czekam i biore wtedy na jazde testowa GP800 ... bo w zeszlym roku jakos mi "umknela" Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja dzisiaj przymierzylem sie do Bandita !OKK daje do myslenia Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Koledzy, co Wy tu knujecie, jaki wyjazd skuterem jak w drodze są takie dziury, że cały !OKK się zapadnie Tomek masz rację Drogi w Bydgoszczy dziura na dziurze dziurą przykryta normalnie szok !! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Spoko spoko jeszcze zima powróci !OKK . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Spoko spoko jeszcze zima powróci !OKK . Ale tylko do Kowalewa Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 I to pod koniec 2010 roku !w00t Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Zobaczymy Panowie zobaczymy . Dzisiaj rano o 5.45 w Stolicy było 9 na minusie !w00t , chociaż w porównaniu do soboty to jest szok . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi