Bobas Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja dzisiaj przymierzylem sie do Bandita daje do myslenia A ja do Varadero XL 1000. I też skubana dała mi do myślenia, bo to petarda !w00t Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 22 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Spoko spoko jeszcze zima powróci . Upiorek - nie kracz, nie kracz z powrotem tej burej s... , bo jak się spełni , to Ty i Twoi szamani macie wp.... , lepiej chyba dla wszystkich kochających jazdę !w00t żeby już można było normalnie śmigać QUOTE (krzys-68 @ 22-02-2010, 15:21 ) Ja dzisiaj przymierzylem sie do Bandita ph34r.gif daje do myslenia wink.gif A ja do Varadero XL 1000. I też skubana dała mi do myślenia, bo to petarda thumbup.gif Panowie - opanujcie się , przecież nie tak dawno wyjaśniałem co Was może spotkać po przesiadce na biegowce , może od razu zmieńcie klub i forum . Niech to tylko Upiór przeczyta , chcecie chłopaka do nerwicy doprowadzić Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Strażnik Zacnej marki dobrze robi... !w00t Po prostu chce Was wybawić od kłopotów i to jest bardzo przemyślane działanie.. Panowie, a może DN-01?? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Strażnik Zacnej marki dobrze robi... !w00t Po prostu chce Was wybawić od kłopotów i to jest bardzo przemyślane działanie.. Panowie, a może DN-01?? Czaro oglądałem DN i nie pasuje mi.Jak dla mnie jest "nie do reki" Poza tym mam sentyment do Suzuki i tej marki sie bede trzymał. W Bandicie dżwiek 4 garowego silnika jest śliczny i to jest jedyna rzecz nad którą sie nie da dyskutować.Wszystkie pozostałe opcje rozważam Bobasie do Bandita sie nie mierz-za mały dla Ciebie będzie Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja tylko widziałem na żywo DN-01, ale niestety na nim nie siedziałem... Osobiście czekam na SW 600 w nowej budzie. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wariant SW600 tez brałem pod uwagę.I tak samo jak Ty stwierdzilem ze "starego modelu" nie chcę Niestety to jest też jeden minus dla B650. I co bardzo istotne-Honda DN-01 jest dużo droższa od Suzuki Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 I co bardzo istotne-Honda DN-01 jest dużo droższa od Suzuki Bo Suzuki to stuka, puka, pali olej Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 squty kupować sqty, anie jakies tam biegowce Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 I co bardzo istotne-Honda DN-01 jest dużo droższa od Suzuki Bo Suzuki to stuka, puka, pali olej Musi ze drogi ten olej jest skoro tyle drozej sobie za moto liczą Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Kochani serce mi pęka , skutery a tak na 100 % ZACNA MARKA i to jest to , i zaoakowac się można i pospac na i ptaszki posłucha jak cwierkają a biegowiec . Ale wolny kraj . Wspomnijcie jak Papa jechał na zlot od Marka , szkoda że nie śmigał rowerem , ech ale fajnie było . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witajcie Już nie długo się spotkamy !tut !tut i pogadamy o tych naszych Slicznotach !piwko Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 tja,tyle że teraz juz mam problem.W garazu został tylko Zipp-ek małoletnich !placz1 Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 WitajcieJuż nie długo się spotkamy !piwko !piwko !piwko i pogadamy o tych naszych Slicznotach No, no, a będzie o czym gadać Się namarzły biedne całą zimę w garażach. Zaliczkowałem dziś Varadero. W sobotę przyjeżdża do swojej stajni w Chojnicach !OKK !scooter Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 poka foty Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ważne że ZACNA marka !OKK . A czy ona jest dero czy nie , to Vara !piwko !piwko . No Bobasku i tu Kolegę mamy !scooter . Niech się buja ZACNA marka i służy szczęśliwie !piwko . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No Bobasie wielkie gratki zacna to zacna Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Bobasku, gratuluję zakupu zacnej marki !scooter Niech Cię wozi bezpiecznie i oczywiście bezawaryjnie. Ale co nówka to nówka Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wielkie gratki z zakupu kolejnego maxi skutera !piwko Jak już kiedyś pisałem dla ciebie z powodu wzrostu większośc motocykli to skutery !piwko Niech wozi bezpiecznie i bezawaryjnie. Mam nadzieję, że dasz posiedziec mimo, że pewnie nogami i tak nie dosięgne do ziemi !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 http://otomoto.pl/honda-xl-xl-1000-varadero-M1669308.html Odnośnik do komentarza
damianibeata Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A co to się stało Bobas?A gdzie burgi 650 ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 http://otomoto.pl/honda-xl-xl-1000-varadero-M1669308.html No ładne cacko , Pogratulować Tylko ten łańcuch. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A co to się stało Bobas?A gdzie burgi 650 !piwko ? Obiecałeś zaprezentować Burgmana 650 i co kupiłeś „motorynkę” !piwko !piwko !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 BOBAS - Nie żebym był "zły" ale chyba to tylko Ty jako jedyny masz najważniejszy powód do pochwalenia się, no i przy okazji do postawienia kilku - DZIESIĘCIU , .Pozdrawiam Siemik I tym sposobem Bobas uratował co nie które osoby mające opór w w przedstawianiu do degustacji swojej wiedzy na temat szlachetnych trunków alko... !scooter Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Niech ci służy, niech cię wozi, niech cię nigdy nie zawodzi!!! !OKK GRATULACJE J.D. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 http://otomoto.pl/honda-xl-xl-1000-varadero-M1669308.html link nie bangla już ale gratki,niech wozi bezpiecznie no i na "biegach" na 100% nie bedziesz sam !OKK jak Mareczek napisal-są skuty z biegami Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi