Abach Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dopisuję się do listy !OK Edit: Oczywiście ze Smerfetką, samego nigdzie nie chce mnie puścić
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 Pierwsze osoby za, ale podajcie dokładny termin! Dla nas 3 niedziela każdego miesiąca jest nie osiągalna.
Mareczek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie wiem kiedy, nie wiem gdzie, ale jadę choćby nawet do Zakopanego.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 Mareczku to zupełnie jak ja pisze się na tą impreze
Klubowicze robson Opublikowano 7 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzisiaj po ponad 2miesiącach przerwy usłyszałem chyba najpiękniejszy dzwięk - silnik zacnej zagadał !happybth !happybth .Wyjechałem tylko kawałek z garażu bo dalej niestety lodowisko . Zacna po pełnym serwisie, nowe oponki i takie tam no i prawie stan salonowy !happybth ,pozostało tylko czekać na wiosnę .Widziałem miny sąsiadów , pewnie myśleli , że mi już kompletnie odwaliło , a ja jak mały chłopiec - banan od ucha do ucha !happybth .
Burgerman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzisiaj po ponad 2miesiącach przerwy usłyszałem chyba najpiękniejszy dzwięk - silnik zacnej zagadał .Wyjechałem tylko kawałek z garażu bo dalej niestety lodowisko .Zacna po pełnym serwisie, nowe oponki i takie tam no i prawie stan salonowy ,pozostało tylko czekać na wiosnę .Widziałem miny sąsiadów , pewnie myśleli , że mi już kompletnie odwaliło , a ja jak mały chłopiec - banan od ucha do ucha . Nie przejmuj się Robert, ja wczoraj znowu zdjąłem pokrowiec, żeby posiediec. !OKK !scooter . Niestety patrzałem na prognozę w Pogodynce. Kurcze szkoda gadac.!sciana !placz1
damianibeata Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam wszystkich.Trochę mnie na forum nie było ale mimo to cały czas jestem obecny !scooter .Na najbliższym spotkaniu nie zjawimy się , ale cały czas intensywnie myślę o pomorsim otwarciu sezonu w mielnie (oczywiście jako zwykłe weekendowe miłe spotkanko, bo jeszcze nie mam doświadczenia w organizacji grubszych imprez) !placz1
michu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dzisiaj po ponad 2miesiącach przerwy usłyszałem chyba najpiękniejszy dzwięk - silnik zacnej zagadał .Wyjechałem tylko kawałek z garażu bo dalej niestety lodowisko .Zacna po pełnym serwisie, nowe oponki i takie tam no i prawie stan salonowy ,pozostało tylko czekać na wiosnę .Widziałem miny sąsiadów , pewnie myśleli , że mi już kompletnie odwaliło , a ja jak mały chłopiec - banan od ucha do ucha . Robert !OKK Szacun Cieszę się ,że twoja Ślicznotka jest przygotowana do sezonu !OK
upiór Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Spokojnie spokojnie jako prezes ZACNEJ zajadę i ocenię , Co tam serdeczny Kolega porabiał i jak ZACNA jest przygotowana do sezonu !OKK !OK . Co prawda wybieram się do kolegi prawie cztery tygodnie i jakoś czasu brak . Ale jak znam Robsonka to na pewno wsadził w ZACNĄ wiele pracy i czasu i wysiłku dlatego mam takich Kolegów , i jestem z Nich dumny , nie że by tam zaraz wazelinowac . P.S Raport po kontrolny zostanie zapodany .
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich.Trochę mnie na forum nie było ale mimo to cały czas jestem obecny .Na najbliższym spotkaniu nie zjawimy się , ale cały czas intensywnie myślę o pomorsim otwarciu sezonu w mielnie (oczywiście jako zwykłe weekendowe miłe spotkanko, bo jeszcze nie mam doświadczenia w organizacji grubszych imprez) Damian, zwykła imprezka weekendowa zawsze mile widziana. szczegóły można ustalić na GG lub SKYPE, oczywiście jestem do pomocy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2010 Mielno, Mielenko, Chłopy, Sarbinowo czy Unieście co za różnica Spotkanie i jazda na się liczy.
Bobas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 .Widziałem miny sąsiadów , pewnie myśleli , że mi już kompletnie odwaliło , a ja jak mały chłopiec - banan od ucha do ucha . Robsonek, nieźle Ja na razie chodzę z samą kierownicą w koło bloku i sąsiedzi też się dziwnie patrzą pytając, czy nie jest zbyt zimno na takie motocyklowe szaleństwa
Klubowicze robson Opublikowano 8 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2010 Kurde - chyba muszę wcześnie wstać jutro , bo inspekcja się szykuje w osobie tego spod Kowalewa , chyba nie zasnę dzisiaj z wrażenia !winkiss
damianibeata Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dzieki Marek za propozyce pomocy.Narazie rozdlądam się u sasiadów za jakimś noclegiem.Myślę że bedzie kilka opcji do wyboru.Jak będę miał coś konkretnego do dam ja na forum aby Naród ocenił
Tomekgdz Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 pewnie myśleli , że mi już kompletnie odwaliło , Ja na razie chodzę z samą kierownicą w koło bloku i sąsiedzi też się dziwnie patrzą pytając, czy nie jest zbyt zimno na takie motocyklowe szaleństwa Bobas to Mi wygląda na urojenie- maniakalne zalecam natychmiastowy zakup lub spotkanie z !winkiss Robercie tu też widzę podobne objawy, ale Ja pomogę stanąć !yeah Wam na nogi hi hi
upiór Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam . No i się stało !YES . Kontrola a raczej inspekcja , wypadła celująco , ZACNA po prostu błyszczała . W świetle co prawda garażowym ale było na co oko założyc . Co prawda czas mnie gonił ale praca jako prezesa została do ceniona , i zostałem poczęstowany , filiżanką gorącej herbatki . Wpadł mi tylko jeden temat , czy aby ZACNA zatankowana pod korek , jakoś wyleciało . Robson pozdrawiam i uważam inspekcję za zaliczoną na piątkę , i ten tego szacun Kolego .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Co to za inspekcja ? albo relacja? co to ma być. Gdzie szczegóły czy opony dobrze założone ? czy oleje pozmieniane ? czy filtry wymienione ? jak wentyle pozakładał czy w lewo, czy w prawo ? Co nas obchodzi jakaś herbatka bez cukru.
upiór Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Dobra dobra żal Koledze że nie dojechał co ? . Następnym razem inspekcja będzie dłuższa , no o jakieś cztery godziny . Ale jak zapewniał mnie sam zainteresowany , zapodane przez Kolegę Fundiego tematy techniczne oraz tematy związane z eksploatacją ZACNEJ zostały wykonane . P.S Jak czasami pisze BIGU . Temat inspekcji zamykam . Postawi i tak postawi , nie ma to tamto !YES . Robson to Robson .
michu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 . Postawi i tak postawi , nie ma to tamto !happybth !happybth . Robson to Robson !happybth !happybth !happybth . Gdzie i kiedy? !happybth !happybth !happybth !happybth
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2010 Siemka. Spokojnie z tym stawianiem, poczekajcie jeszcze kilka dni a może coś się wyklaruje z tym stawianiem tylko jeszcze chwilkę cierpliwości !happybth , dajcie pokombinować bez stresu większego !happybth .
krzys-68 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 . Postawi i tak postawi , nie ma to tamto !happybth !happybth . Robson to Robson !tut . Gdzie i kiedy? !YES !YES dzisiaj każdemu po faworku
michu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Siemka Ale się najadłem pączusiów !happybth !happybth
Tomekgdz Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Siemka Ale się najadłem pączusiów Michu ty grubasie !V lepiej byś wziął !OK coś przezroczystego, co ma mniej kalorii Siemik spokojnie !happybth czekamy na cynk ty robisz fajne spotkania !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 11 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2010 Tomas Ty sam jesteś jak ten pączuś , a to przezroczyste ma więcej kalorii od pączków !tut !piwko P.S. A już myślałem , że depresja zimowa minęła , a tu tego białego gówna znowu napadało.Zaczynam zazdraszczać tym , co zamieszkują w blokach !holiday . Podobno dopiero latem ma przyjść odwilż !holiday
Rekomendowane odpowiedzi