Mareczek Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaczynam zazdraszczać tym , co zamieszkują w blokach .Podobno dopiero latem ma przyjść odwilż !happybth !happybth !happybth Robson i ja mam podobne myśli. Dzisiaj o godz. 21.30 próbowałem wjechać do garażu i zakończyło się 30min pracą ,odśnieżanie i odgarnianie śniegu którego spadło około 20cm. Może to jest ostania zima tego stulecia. Robson –damy rade. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Robson nie ma co zazdrościć mieszkam w bloku a dojazd do garażu i tak muszę szuflować !happybth Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja też bym sie nie zamienił.Wychowałem sie w blokowisku i jakoś nie tęsknie !happybth A jak słysze o walce na parkingu o odsnieżone miejsce !happybth PS.Odwilż juz za tydzień ,bedzie dobrze !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaczynam zazdraszczać tym , co zamieszkują w blokach .Podobno dopiero latem ma przyjść odwilż !happybth !piwko Robson i ja mam podobne myśli. Dzisiaj o godz. 21.30 próbowałem wjechać do garażu i zakończyło się 30min pracą ,odśnieżanie i odgarnianie śniegu którego spadło około 20cm. Może to jest ostania zima tego stulecia. Robson –damy rade. Bądźcie zadowoleni że nie mieszkacie w Idzikowie Tam to nie dość, że śnieg to jeszcze pług i jelenie Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Idzików jest zaje..... ale w bloku też jest fajnie.Do wczoraj parkowałem w śniegu do progu pojazdu,dzisiaj musiałem zaparkować w tym samym miejscu z rozpędu,nie wiem jak jutro uda mi się wyjechać,ale jest najwyżej pójdę piechotą do pracy a samochód odkopie 4 stycznia-jak w Idzikowie !V . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Siemka Na to wygląda ,że biale szaleństwo tak szybko nas nie opuści !happybth !happybth ,,ciągle pada trala , lala...'' !happybth !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam z rana . Koledzy tak sobie żarciki zapodają i szacun . Ale u mnie napadało tyle tego G...a białego że normalnie szok , kto miał przyjemnośc byc w mych skromnych progach to wie jak jest . Od Golubia czyli od Anny Wazówny to mi tak nawiało że szok , normalnie nie mam co z tym zrobic . Ale jak to zacznie topniec to dopiero będzie szok . Mareczek Ten ma dobrze wszystko poleci Mu z górki do dołeczka !happybth , pozdrawiam przy okazji . No chyba że ma ktoś ochotę na śnieg , oddam za darmo , gratis !happybth . P.S To na razie tyle spadam robic porządek z tym !happybth !happybth !happybth . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ale jak to zacznie topniec to dopiero będzie szok . Mareczek Ten ma dobrze wszystko poleci Mu z górki do dołeczka !happybth , pozdrawiam przy okazji !happybth . No chyba że ma ktoś ochotę na śnieg , oddam za darmo , gratis !happybth . Może jak przyjdą roztopy to ja będę miał o wiele lepiej aniżeli ci którzy mieszkają na płaskim terenie. Na dzień dzisiejszy wjazd na moje osiedle autkiem z napędem na jedną oś bywa czasem ryzykowne. !happybth Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Panowie, zapowiadany kulig robimy w Raciąskim Młynie. Info w * imprezach i podróżach *. Chyba pierwszy raz będziemy trzymać kciuki za śnieg !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No chyba że ma ktoś ochotę na śnieg , oddam za darmo , gratis !happybth . Proponuje już wozić do Raciąskiego młyna !happybth Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 No panowie zapisujcie sie na kulig Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 zapisujcie sie na kulig Podejrzewam ze na godz.18.00 będzie koniec zapisów Brak miejsc Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Siemka Myślę że lista się szybko zapełni.Termin jest bardzo dogodny pod każdym względem a śniegu nie powinno zabraknąć, trzeba będzie tylko wziąć sanki lub worek z sianem dla lepszej frajdy z kuligu.Czas już było coś zorganizować aby poprawić stosunki osobowe jakie mogły się lekko nadwątlić w czasie tak nie sprzyjających warunków do jazdy na Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No ładnie mnie nie było od piątku a tu jakaś lista była... a ja miałam brak dostępu do neta mówi sie trudno ... chociaż dopiero wróciłam z kuligu było oki A tak z innej beczki.... WYBIERACIE SIE DO WAWY w najbliższy weekend na wystawę moto 2010???? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No ładnie mnie nie było od piątkua tu jakaś lista była... a ja miałam brak dostępu do neta mówi sie trudno ... Mamy jeszcze wolne miejsca. Dawajcie z nami na sanie !!!!!! Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No ładnie mnie nie było od piątkua tu jakaś lista była... a ja miałam brak dostępu do neta mówi sie trudno ... !scooter chociaż dopiero wróciłam z kuligu było oki A tak z innej beczki.... WYBIERACIE SIE DO WAWY w najbliższy weekend na wystawę moto 2010???? nie,jedziemy na narty-jeszcze sa zdrowe ręce do polamania !OK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No Kaśka ...jeszcze Cię nie widzę na liście kuligowej !YES Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No Kaśka ...jeszcze Cię nie widzę na liście kuligowej No właśnie , uciekły Kasi klawisze a może nie ta klawiatura . Kasiu śmiało !YES . Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Ha ha ha śmieszne.... Pewnie że sie wybiorę !happybth Ale najpierw pojade podziwiac moto w wawce !happybth Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witka Ale się wszyscy rozgadali....... !happybth Co jest z Wami ? Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Pewnie wszyscy byli zajęci głosowaniem a teraz są wqrwieni... !bicz Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 No dobra to może ja najpierw było białe !bicz . Teraz jest woda i ja mam jej po tond , grunt jeszcze nie przyjmuje , ale damy radę jak powiada ten z wieżowca . Pogoda na kulig ma byc , szaman obiecał , towar dostał i obiecał że załatwi temat . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? !yeah Ja w zeszłym roku śmigałem na biegowcu i nikt się nie pogniewał. Co chcesz kupić ? Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 No to ja zadam pytanie?bedziesie sie gniewać na "biegowca"? !yeah Absolutnie „przeca” są skutery w których zmienia się biegi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi