Tomekgdz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 W Bydzi nic nie lepiej mrozik jak diabli tylko !wchair Kasia przyjemności na Kaszubach zimą jest pięknie Włodek, co ty gadasz jesteś już po spożyciu
Bobas Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 U mnie też zimno jak psierun, ale pogoda ogólnie super, bo nie ma wiatru i jest bezchmurne niebo. Wczoraj o mały włos zostałem właścicielem 2oo. Gosciu tak się targował, że wysłałem go nieststy do domu ( miałem zamienić Dodga na 2oo i miał mi dopłacić ). To chyba nie był jeszcze ten moment !wchair
czaro69 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witajcie, u mnie też jest chole....nie zimno ale świeci słoneczko Bobas, pewnie ten klient nie był godzien dobicia targu, dobrze zrobiłeś, że go spławiłeś
krzys-68 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Koledzy w Grudziądzu kaszana – 19 przy oknie o 8 było -25 ile mam w sklepie nie bede wam nawet mowił piec grzeje i nie daje rady
Burgerman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 U mnie w nocy -20 stopni i dyżur przy kominku do 3 nad ranem.
upiór Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam . Niech szlak trafi tą zimę mam tego gówna białego dosyc , siedzę w domu mrozik trzyma , Mania poszła do teściowej a ja znowu komp i telewizor centralne i tak cały dzień . Prawdo podobnie ta zima ma trzumac do konca marca . Ja chyba oszaleje . Radek to ma dobrze chociaż do trzeciej w nocy pilnuje kominka , no ale jak mus to mus . Bobasku może tak było pisane że gośc taki był uparty , wiem jak Ci brakuje w garażu , ale spokojnie znam Cię i na pewno dasz radę opanowac temat . Pozdrawiam Chojnice !OK .
Tomekgdz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgaduj zgadula kto to http://www.youtube.com/watch?v=k1-FOOqmXPk
dr.big Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 W minucie 1:54 filmu wyglada mi to na Feldjäger'ow a nie Policje ...
michu Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgaduj zgadula kto to http://www.youtube.com/watch?v=k1-FOOqmXPk Jak to kto ? Siemik
Mareczek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jak to kto ? Siemik O nie nie to przebierańcy
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2010 Proszę nie podpinać kolegę siemika pod jakieś " police " on jest swojak czyli .....
Mareczek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 W Gdańsku –19*C zimno Pod koniec tygodnia ma padać śnieg , i tak to będzie Prezesie?
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 2010 W Warszawie o godz. 10 było -16. Wybrałem się na moto targ i kiedy jechałem w zamarzniętym 4oo, ujrzałem gościa na skuterze (chyba pracownik KFC) posuwał około 70 km/h, ubrany w jeansy, adidasy i białe skarpetki. Chciałem mu zrobić fotkę, ale przecisnął się na czerwonym i tyle go widziałem. K..a jak ja zmarzłem na tym bajzlu. !scooter
czaro69 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam, a ja próbuję dojechać pociągiem do Bydgoszczy...Jestem już 8 godz. w drodze i pkp ma same problemy !scooter To lokomotywa padła bo mróz, to pękła szyna bo mróz, to pociąg który miał czekać odjechal to już było draństwo...Dobrze, że jakiś pociąg jednak złapalem i ok. północy będę w bydzi.. Pozdrawiam wszystkich klientów pkp, cezary.
jack daniels Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pozdro dla Pana Prezesa co miał być a go nie było. Następnym razem to gadki do pani somsiadki bo ja nie będę czekać o suchym pysku. Ciekawe jak przedstawicielowi Pałuk czyli Robowi udał się zimowy urlop na moich terenach. Co prawda obiecałem wspólne biesiadowanie, ale tek gwiździło że z powodów zdrowotnych nie wystawiałem nosa z chałupy. Mam nadzieję że było śmigania do bólu. Pozdrawiam J.D. !wchair
rob1969 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam! Wróciłem wczoraj JD Urlopik super najeździłem się do bólu, co prawda nie w Polsce ale w Harrachovie- tam warunki śniegowe, infrastruktura super. Pod tym względem Szrenica to średniowiecze. Dzięki JD za cenną pomoc i wskazówki. Przydały się bardzooo Jazzgot jest naprawdę super, szkoda że nie udało się spotkać osobiście, ale co się odwlecze to........ A propos zimy. Wczoraj na Pałukach jak wróciłem na termometrze minus 17, patrzę przez okno a tu twardziel na 50 !wchair , odziany w jeansy i krótką kurteczkę. No ale żeby nie było za dobrze dziś rano Poczta Polska dostarczyła mi fotę ze mną na skuterze podczas listopadowego wypadu grupy kuj-pom. do Bobasa. Trzeba będzie uszczuplić budżet rodzinny . Ciekawe jak tam pozostali uczestnicy wypadu?
jack daniels Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Cieszę się że urlop wykożystany na 100% , szkoda że nie mogłem się spotkać osobiście ale jestem !wchair i warunki pogodowe nie pozwoliły mi na występy gościnne. Pozdrawiam i do zobaczyska J.D.
czaro69 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 No ale żeby nie było za dobrze dziś rano Poczta Polska dostarczyła mi fotę ze mną na skuterze podczas listopadowego wypadu grupy kuj-pom. do Bobasa. Trzeba będzie uszczuplić budżet rodzinny !wchair . Ciekawe jak tam pozostali uczestnicy wypadu? Cześć, jednym słowem musiałeś zostać zrobiony z tyłu... Chyba najdroższa pamiątka z wypadu...A ja myślałem, że jadąc moto jest mała szansa takiej pamiątki..
jack daniels Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Cześć Kujawiacy odsyłam do wspólnego spotkania na festiwalu nad jeziorem sławskim. Więcej szczegółw. W temacie imprezy podruże. Pozdrawiam J.D.
Tomekgdz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Pozdro dla Pana Prezesa co miał być a go nie było.Następnym razem to gadki do pani somsiadki bo ja nie będę czekać o suchym pysku. !scooter Widzisz kolego tak to bywa jak nie dzieciak to kobieta coś wymyśla Dorze się stało jak się stało, bo pogoda SYF Dzisiaj musiałem się mordować by odpalić padaczki D.J. damy jeszcze radę
michu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witka Ale w koło jest zimowo je , je - 19stopni Rob super że urlopik Ci się udał
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2010 No ale żeby nie było za dobrze dziś rano Poczta Polska dostarczyła mi fotę ze mną na skuterze podczas listopadowego wypadu grupy kuj-pom. do Bobasa. Trzeba będzie uszczuplić budżet rodzinny . Ciekawe jak tam pozostali uczestnicy wypadu? Też mi dostarczyli, łaczę sie w bólu. A swoją drogą zacna się pięknie prezentuje od tyłu
upiór Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam , podzielą nas pewnie wszystkich czas pokaże .
czaro69 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Łącze się z Wami w bólu , To ile było na cyferblatach Zacnej, że dostaliście piękne foto z "wakacji"... Proszę też o info gdzie stoi ta puszka, co robi pamiątkowe fotosy??? Sprawdzę czy jest w bazie fotoradarów... Pozdrawiam cezary
Klubowicze robson Opublikowano 25 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam! Wróciłem wczoraj JD Urlopik super najeździłem się do bólu, co prawda nie w Polsce ale w Harrachovie- tam warunki śniegowe, infrastruktura super. Pod tym względem Szrenica to średniowiecze. Dzięki JD za cenną pomoc i wskazówki. Przydały się bardzooo Jazzgot jest naprawdę super, szkoda że nie udało się spotkać osobiście, ale co się odwlecze to........ A propos zimy. Wczoraj na Pałukach jak wróciłem na termometrze minus 17, patrzę przez okno a tu twardziel na 50 , odziany w jeansy i krótką kurteczkę. No ale żeby nie było za dobrze dziś rano Poczta Polska dostarczyła mi fotę ze mną na skuterze podczas listopadowego wypadu grupy kuj-pom. do Bobasa. Trzeba będzie uszczuplić budżet rodzinny !sciana . Ciekawe jak tam pozostali uczestnicy wypadu? Napisz Robercie koniecznie w którym miejscu dokładnie robią foto , ale żeby od tyłu !scooter , a fe nieładnie !NOT . Ciekawe czy stacjonarny , czy mobilny , pewnikiem jakiejś Straży Wiejskiej !guns !sciana
Rekomendowane odpowiedzi