czaro69 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A kto stawia A może po prostu ogólny rachunek podzieli się przez liczbę uczestników.... Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Stycznia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale pyszota jakieś regionalne spotkania też robicie ? Oczywiście że tak.Jako że zgłosiłaś się jako pierwsza do zaplanowania i organizacji spotkanka więc nie będzie nikt wychodził przed szereg i zostawi Ci tą przyjemność,na co przypuszczam że nikt się nie pogniewa . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A tak cicho siedział , Ty nie dobry jak można tak kolegów traktowac , że niby cicho sza oj pogadamy sobie pogadamy . No to wracaj nam szybko do zdrowia , bo czas nagli , mamy prawie koniec stycznia , jeszcze tylko Luty Marzec Kwiecień Maj i wakacje znowu są wakacje . Tylko dla kogo . Upiorek, ty tak głową w ta ścianę nie wal tylko urlop na wyjazd załatwiaj. W tym roku pewnie pokręcimy się po kraju i po Czechach, ale za rok może wyskoczymy w Alpy trochę winkielki pozaciskać ? Basiu, witam jeszcze raz Spotkania w regionie ???? Oczywiście, że robimy!!!!! Często wypadamy nawet na 2 dni. Dostaniesz wolne w domu na taki wyjazd ? No a ten TŁUSTY CZWARTEK to nie jest głupia myśl Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Siemik nie wychylam się przed szereg z organizacją spotkania, z pewną nieśmiałością zapytałam jako że wdrażam się w te kręgi i dopiero zaczynam swoją przygodę. Jeżeli chodzi o spotkania, to pewnie kiedyś, gdzieś uda się spotkać. W tej kwestii muszę liczyć się jednak z opinią mojej drugiej połowicy Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 27 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bobasie - co ja widzę pod Twoim avatarem , jakiś B650 podobno w planach,a nie tak dawno była mowa o jakimś enduro? Chyba ktoś Cię przekonał do powrotu na , a że nie zacna - trudno , chyba z kuj-pom Cię nie wypiszą Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeżeli chodzi o spotkania, to pewnie kiedyś, gdzieś uda się spotkać. W tej kwestii muszę liczyć się jednak z opinią mojej drugiej połowicy Zawsze możesz wziąć drugą połowę ze sobą na plecaka Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale pyszota jakieś regionalne spotkania też robicie ? Oczywiście że tak.Jako że zgłosiłaś się jako pierwsza do zaplanowania i organizacji spotkanka więc nie będzie nikt wychodził przed szereg i zostawi Ci tą przyjemność,na co przypuszczam że nikt się nie pogniewa . Siemik nie wkręcaj naszej nowej Koleżanki w organizacje imprezy – spotkania. Jest na forum kilka dni, nikogo jeszcze nie zna . Najpierw spotka się z nami kilka razy i wtedy sama zadecyduje i zorganizuje coś w okolicy Świecia N/W. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Odpalam forum i widzę, że jakaś impreza się szykuje gdzie i kiedy Ktoś tu pisał o mojej chorobie, ale jakoś sobie poradzę z Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak nic to nic, ale jak ktoś ruszy to ruch na forum. Witam serdecznie nową koleżankę, pozdrowienia dla Orcia - wracaj do zdrowia chłopie, Trzymam kciuki Bobas za nowego sprzęta dla Ciebie, Zdrówka dla Prezesa i duuuuuużo dobrego syropu !piwko , A dla pozostałych - byle do wiosny !scooter Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Spotkanko????? ja też chcę sie najeść dobrych pączków.... kto umie piec u tego jestesmy na tłustym.... ŻARTOWAŁAM !!!!!! witam naszą nową koleżankę no i moich "starych" kolegów Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witajcie Człowiek na chwile odejdzie od kompa i już nie jest na bieżąco !piwko !happybth Miło powitać nową koleżankę w regionie !scooter , a więc Witaj Baśka Imprezkę oczywiście możemy skręcić Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 No dalej zastanawiać się no i konkrety pisać gdzie kiedy i kto piecze, bo chyba nie Sowa Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie że by tam zaraz jeśc te pączki ale zawsze można popatrzec , jak mi się uda to śmigam , ten lukier !happybth . Jak dobrze czytałem o tym że niby B 650 !piwko ale co tam Bobasku dla mnie zawsze będziesz ........... . Ale nie był bym sobą ZACNA !scooter . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak być z Wami to musi być skuter, a jak skuter to tylko B650. Moje długie kopyta są paskudnie długaśne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ufam jemu, ale podejmę się tego wyzwania Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Z tego co się orientuje to Upiorek ma teraz dużo wolnego czasu,podobno jakieś białe tunele na podwórku z nudów wykopuje Może w końcu coś pożytecznego by zrobił i choć po jednym pączku dla koleżanek i (przy okazji) kolegów przygotowałby do skosztowania.W razie braku miejsc lokalowych to wprawę w budowaniu tuneli ma więc może i iglo by wybudował. Teraz to pewnie sam będę musiał się zakopać Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na Malbork . Właśnie dzisiaj byłem w pracy !scooter . Grześ masz rację te białe g...o doprowadza mnie do szału z pól to tak daje że . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo chyba nie Sowa !placz1 Ale Sowa robi całkiem niezłe pączki.. !sciana Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dzięki wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia . Do do kogo na te paczki jedziemy? !placz1 bo nie doczytałem Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dzięki wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia . Do do kogo na te paczki jedziemy? !happybth bo nie doczytałem Jak na razie wszyscy sie wahają , najlepiej na neutralnym gruncie !happybth Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zajżałem na forum a tu K-P impreze szykuje . Za wczasu też się zgłaszam . Pozdrowienia z zasypanego tym białym g... Elbląga DIZEL !OKK Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jeszcze raz dziękuję za przywitanie !OKK Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jak na razie wszyscy sie wahają !OK , najlepiej na neutralnym gruncie !OKK Na 99% nie spotkam się z Wami w ( tłusty czwartek ) ze względu że będę pracował na II-ą zmianie. Mogę tylko doradzić. Jeżeli macie ochotę spotkać się w kila osób to zróbcie w okolicach Torunia.(aluzja do ostatniego spotkania ) A jeżeli zrobicie np. w okolicach [ Grudziądza, Świecia lub Chełmna ] to podejrzewam że przyjedzie sporo Burgmaniaków nawet z 3M ktoś przyjedzie. !placz1 !placz1 !placz1 Dopisane Wiadomo że zjedzenie pączków jest najmniej istotne, ważne jest spotkanie. Jeden pączek to -- 350 kalorii na 100 gram, a paczek ma około 50-70 gram czyli około 175-220 kalorii !placz1 !happybth Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 w sumie to na coś trzeba umrzeć. !yeah czemu nie z obżarstwa? !yeah Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Myślę , że Chełmno jest ok Pytanie czy robimy spotkanko jedno dniowe , czy gdzieś z noclegiem !yeah !yeah Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja chcę z noclegiem zawsze to dłużej będziemy mogli porozmawiać !yeah Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi