Mareczek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gdańsk Kolega Mareczek Tomeczka załatwił z rana !YES Mrozik był i wybył tylko zimno pozostało. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Mrozik był i wybył tylko zimno pozostało. Jak znam prezesa to przetarg na powrót do domu to Marzenka wygrała Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Taki to pożyje . Prezesowi wolno , a co tam . Rano czyli o 9,00 w Stolicy !scooter było 15 stopni !happybth i wiał wiatr , po zakupy jak wyrwałem z buta , bo szkoda było mi vw to zmarzłem jak nie wiem . Ale nic się nie martwcie wiosna idzie !YES . Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Niezle, po minus 15° ... U mnie w nocy bylo ok. -2°. Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Na Pałukach nieźle sypie i wieje teraz !happybth !happybth a mnie jutro czka 370 km !tut No ale nie narzekam - jadę na zimowy urlopoik !tut !tut Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Szerokiej drogi, w Karkonoszach też sypie. Udanych zjazdów i krótkich kolejek do wyciągów życzy J.D. !happybth !happybth !tut Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Na Pałukach nieźle sypie i wieje teraz !happybth !happybth a mnie jutro czka 370 km !tut No ale nie narzekam - jadę na zimowy urlopoik !tut Skuterem? !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Rob mam nadzieje, że dotarłeś do Szklarskiej. Spokojnego wypoczynku i dużo fotek. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udanego urlopu i super pogody...pozdrowienia Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oczywiście czekamy na relację !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Oczywiście czekamy na relację !OKK No i po co, żeby było nam miło co ???? Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 chyba raczej po to, żebyśmy Robertowi troszkę zazdrościli Ale parę fotek z Karkonoszy zimą to bym obejrzał !OKK W końcu mieszkałem tam przez 4 lata i ciągle darzę sentymentem tamte miejsca.... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 No to wypoczywaj w tych górach. Nie wydaj tylko całej kasy, bo musisz przecież niebawem kupić skuta Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam . Napisze po prostu dzięki !OKK bo w temacie nie był bym sobą i tyle . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Stycznia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siemka.Widzę że koleżanki i koledzy zakasali rękawki i zaczęli odgarniać śnieg z podwórzy i chodników ,jeden dzień przerwy na forum to musi być związane tylko z wielkim wysiłkiem przed domkiem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Chyba musimy się przyzwyczaić do zimy , bo chyba tak szybko nie opuści Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jest zima – musi być zimno i śnieżnie. Jest pięknie. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam . Ta zima nadrabia zaległości za te których nie było . Normalnie zanudzę się a jak wiosna przyjdzie to nie będzie wiadomo w co ręce włożyc . Pozdrawiam wszystkich a ten Kolega z pod ma osobiste pozdro . P.S A teraz prezes zacnej marki idzie gdzie na pączki do znajomych . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Stycznia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Mareczek super zdjęcie zimy. Panie i panowie może zapodajcie jakieś zdjątka z przed własnych domków jak wygląda zima u was.Może jakieś jak ktoś odśnieża szufelką.- "Upiorek" .Sam jeszcze nie zrobiłem żadnego zdjątka bo dopiero przed chwilą o tym pomyślałem.Tylko może w nowym temacie. Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witeczka, chyba troche przesadzacie !wchair ha ha ha zima daje nam wszystkim w kość, ale chociaż dzieciaki mają frajdę, ale bałwana nie mozemy ulepić a tyle śniegu? mam tylko nadzieje ze zima nie bedzie trfać tak jak zapowiadają ze AZ DO KWIETNIA.....NIEEEEEEE bo w zeszłym roku w kwietniu juz rozpoczęłam sezon pozdrowionka dla wszystkich zmarźluchów jutro jedziemy Kaszuby ktoś jedzie jeszcze????? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Na Kaszuby? gdzie? pojutrze na pewno jedziemy z dziewczynami na stok pod Wieżycą a na jutrzejszy wyjazd jestem mozno namawiany.Jeśli już jutro tonie wcześniej jak koło 14.30-15 bo najpierw praca !wchair Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Siemka Kaśka na kaszuby motorem ? , a co tam może się skuszę !wchair Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Michał, tylko dobrze się ubierz bo zimno jak diabli. Mróz trzyma a ja właśnie marznę w pociągu.. Pkp znowu oszczędza !wchair ,dobrze że pociąg jedzie... Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Koledzy w Grudziądzu kaszana !wchair – 19 przy oknie Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 W Bydzi nic nie lepiej mrozik jak diabli tylko !wchair Kasia przyjemności na Kaszubach zimą jest pięknie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi