Burgerman Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak na święta nie było śniegu to wszyscy narzekali, jak przywiozłem Wam zimę z gór to dalej narzekacie. Ni jak Wam dogodzic. Powrót z gór mieliśmy hardcorowy, ale już jesteśmy i łączę się z Wami w bólu mięśni od odśnieżania
krzys-68 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie jest źle.Od wczoraj nie sypie i trzyma lekki mrozik.taka zima mi odpowiada !happybth
Bobas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 To fakt, że ten śnieg przegina. Wczoraj zrobiłem autem 1000 km. To była masakra !!!!! Jeszcze trochę i będzie wiosna !happybth
michu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Temat nr2. Michu jeżeli już to po reorganizacji Koleji Państwowych w trzy pociągi, a czas trwania podróży tylko 20 godzin. Czyli dwadzieścia godzin w jedną stronę cztery godziny gościny i dwadzieścia godzin powrót, szybkie myjanie i biegiem na stację dial. No tośmy se porządzili!!! To może sie spotkamy gdzieś w połowie drogi na dworcu PKP Bobas masz rację wiosna idzie ...... tylko dokąd ? Włodek nie miałem siły szuflować ... wolałem poczekac na odpowiednie służby !w00t
krzys-68 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Narzekacie i tyle. Z ostatnich wieści z PKP: nie jest źle,opóźniony jest tylko jeden pociąg i tylko o 2h.Reszta została odwołana !w00t
Klubowicze robson Opublikowano 13 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2010 nie jest źle.Od wczoraj nie sypie i trzyma lekki mrozik.taka zima mi odpowiada !w00t Mrozik trzyma - potwierdzam , ale czyżby to ten z Graudenz
michu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemka Wczoraj mieliśmy przyjemność się spotkać z Czaro69 Czarek dzięki za super spotkanko !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie że spotkanko się udało,też przez myśl mi przeszło aby dojechać do Bydgoszczy ale niestety nie mogłem wygospodarować tyle czasu.Ja miałem przyjemność poznać wczoraj osobiście krzyś-68 ,kilka słów zamieniliśmy i musiałem zmywać się do domu ze względu na późną już porę i bardzo silną mgłę.
michu Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie było posiedzieliśmy do 23 - ej kilka FOTEK
Tomekgdz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie było posiedzieliśmy do 23 - ej kilka FOTEK Siemik jeszcze raz bardzo dziękuję !scooter czekam i pytam gdzie i kiedy Koledzy, co to za ściema z tymi fotami piliście tylko browary Robson widzę, że się czepiasz
Abach Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie było posiedzieliśmy do 23 - ej kilka FOTEK Ale Wam się oczka na tych fotkach świecą !scooter
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie było posiedzieliśmy do 23 - ej kilka FOTEK Ale Wam się oczka na tych fotkach świecą !scooter Wyglądacie jak jakieś skuterowe wampirzyska
czaro69 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam serdecznie!!! Dziękuję Wam, że mogliśmy sobie posiedzieć, wypić !scooter i pogadać na różne tematy....Było bardzo sympatycznie ..Miło było Was spotkać, pozdrawiam i mam nadzieję że do następnego spotkania.
Kaśka Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Hejo!!! Miałam zamiar sie z Wami spotkać... ale choroba nie wybiera:(, dziecię chore i tylko mama, mama ..... Bardzo żałuję, ale co sie odwlecze to nie uciecze
czaro69 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Włodek też był pokrzywdzony , od tej coli to już nie ma rdzy w żołądku
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2010 Weekend się zaczął,cisza na forum,czyżby przygotowania do imprezek po całym tygodniu pracy? Siemik i Sylwia też odpoczywają i popijają za zdrówko koleżanek i kolegów . Pozdrawiam
krzys-68 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Fajnie że spotkanko się udało,też przez myśl mi przeszło aby dojechać do Bydgoszczy ale niestety nie mogłem wygospodarować tyle czasu.Ja miałem przyjemność poznać wczoraj osobiście krzyś-68 ,kilka słów zamieniliśmy i musiałem zmywać się do domu ze względu na późną już porę i bardzo silną mgłę. tak,był.Nawet na kawę nie mial czasu a kierowcy zapasowego tym bardziej nie zabrał
michu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Siemanko Dzisiaj w Bydzi mrozik(i nie chodzi mi o Tomka !OK ) jak ta lala - 14,5 C
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Żebyście nie czuli się osamotnieni na drugim piętrze -15 i piękne słoneczko.
czaro69 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 To macie cieplutko. Jak wczoraj dojechałem do chaty to było -16 stopni o godz. 20.30 W nocy pewnie bez problemu doszło do - 20 i to jest dopiero mróz !OK Pozdrawiam serdecznie. cezary
krzys-68 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 wczoraj rano -20,dzisiaj tylko -18 idzie wiosna !OK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2010 W Bydzi dziś tylko -13 i widziano dziś dwa !OK jak były na przeglądzie technicznym. Ździwienie pana diagnosty bezcenne.Hondy SW 600 przegląd zaliczyły.Jedna z nich musi podjechać jak się zrobi cieplej na obniżenie światła bo diagnosta nie chciał ruszać zmarzniętych plastików.
michu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 W Bydzi dziś tylko -13 i widziano dziś dwa !OK jak były na przeglądzie technicznym. Ździwienie pana diagnosty bezcenne.Hondy SW 600 przegląd zaliczyły.Jedna z nich musi podjechać jak się zrobi cieplej na obniżenie światła bo diagnosta nie chciał ruszać zmarzniętych plastików. oj tam troszeczkę biją
Tomekgdz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gdańsk Kolega Mareczek Tomeczka załatwił z rana !YES
Rekomendowane odpowiedzi