Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jest napewno, tylko w tej bazie nic nie ma o tym jak robi fotki, czy z przodu, czy z tyłu. A było to 22,11,09 poprostu niedzielny wypad. Robercik stacjonalny pięny z daleka widać. TYlko dlaczego ktoś z tej straży przełączył go na tył mojej zacnej Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Włodek, podaj miejscowość, gdzie robią takie fotki... A może wrzucisz to foto na forum, zobaczymy jak to wygląda?? Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeśli mogę coś podpowiedzieć, w kwestii formalnej zajmuję sie "tymi" sprawami w pracy.... jeśli chodzi o kierowców zadzwońcie albo napiszcie do tej straży... że tak przyznaje się do popełnienia ale prosicie o łagodniejszy wymiar kary ..., bo np. wymyślcie cos sensownego jesli chodzi o punkty to nie zejda ale z kasy tak chyba ze bedziecie musieli podac kto jechał bo przecież nie musiał to być własciciel to może sie uda uniknąć punktów...... pozdrowionka !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A ja myślałem, że motocykli nie fotografują W razie czego powiedz Straży Miejskiej, że Twój skuterek wyciąga tylko 45 km/ h i niemożliwe, żeby pojechał wiecej Byłem dziś oglądać Kawasaki KLE 500. Moto praktycznie nowe o przebiegu 2000 mil. Jakość wykonania tego rumaka jest na poziomie marketowych skuterków. Już teraz wiem dlaczego Transalp jest w tym samym roczniku o 50% droższy Zrezygnowałem z padalca Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W razie czego powiedz Straży Miejskiej, że Twój skuterek wyciąga tylko 45 km/ h i niemożliwe, żeby pojechał wiecej Jak bym mógł coś takiego napisać o ZACNEJ już wole zapłacić i przełknąć te punkty. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No panowie , czekam na liścik jak na razie jeszcze nie dotarł Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No panowie , czekam na liścik jak na razie jeszcze nie dotarł Może jechałeś jako pierwszy i foto nie zdążyło cyknąć Ci zdjątka....... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Te pieronki jak powiada mój wujek , na pewno nas podzielą tylko kiedy . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to mamy nową kolerzankę w regionie Cezary jak to dobrze, że za marzenia nikt nie płaci Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Włodek, masz rację, czasem lubię pomarzyć..Ale wiesz, bez marzeń życie jest nic niewarte, pozdrówka dla wszystkich "punktciarzy", już za rok punkty zostaną anulowane... pozdrawiam cezary Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 te zdjęcia robione z tyłu zaczynają byc normą, ja mam już takie 2 w swej kolekcji co prawda 400 ale ma Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Orcio ty żyjesz Ja ciebie nie widziałem i nie słyszałem 25 lat Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tomku długo by opowiadać w piątek wróciłem dopiero ze szpitala miałem operacje kolana przeszczep i rekonstrukcję wązadeł ACL uszkodzenie MM ubytek chrzastki i takie tam inne skruty wszystko to w jednej nodze stara sprawa ale dopiero teraz mogłem to zrobić wychodzę na prosta zacznam się na nowo uczyć chodzić myślę że na pierwsze ciepłe dni będę mógł dosiąść mojego !happybth Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Orcio Łobuzie Ty Jeden, wracaj nam do zdrowia, bo niebawem sezon i dużooooooo jeżdżenia na !happybth Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Orcio , wracaj nam do zdrowia !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A tak cicho siedział , Ty nie dobry jak można tak kolegów traktowac , że niby cicho sza oj pogadamy sobie pogadamy !tut . No to wracaj nam szybko do zdrowia , bo czas nagli , mamy prawie koniec stycznia , jeszcze tylko Luty Marzec Kwiecień Maj i wakacje znowu są wakacje !tut !tut . Tylko dla kogo !happybth . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Orcio wracaj na !happybth fotopuszki czekają na nas. A swoją drogą bardzo ładnie zacna się prezętuje na takim zdjęciu. Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jako że dział regionalny to również się przywitam pozdrawiam koleżankę jak zauważyłam i kolegów !happybth Koledze Tomkowi zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witaj kolerzanko z tego co wiem to nasz Tomek zdrowy jak koń jemu to tylko czasami duszno i coś by spożył Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Powiedział był że duchota , a Prezes nie zwierz i wody nie pije , a sobota się zbliża . Jak znam Prezesa to zaraz wspomni , co jakaś impreza a Ja nic nie wiem . Sory ale nie mogłem Tomek pozdro z Kowalewa . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Stycznia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Koledze Tomkowi zdrowia życzę. Witam koleżankę. Czyżbym coś przegapił i nasz "Prezes" Tomek zachorował ? Nic ostatnio nie wskazywało na to aby "prohibicję"w Grudziądzu wprowadzili . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam Wszystkich....Zbliża się tłusty czwartek (11 luty) to może byśmy zorganizowali jakieś spotkanie ???? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A kto stawia Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Koledze Tomkowi zdrowia życzę. Witam koleżankę. Czyżbym coś przegapił i nasz "Prezes" Tomek zachorował ? Nic ostatnio nie wskazywało na to aby "prohibicję"w Grudziądzu wprowadzili . Prezes na urlopie ! Rozmawiałem około południa z Prezesem , był lekko zmęczony ( nałykał się powietrza w drodze do garażu) ale poza tym był zdrowiutki. Może czegoś nie wiem. Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale pyszota jakieś regionalne spotkania też robicie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi