Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Nowy Roczek 2010 .

upiór

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

Jest napewno, tylko w tej bazie nic nie ma o tym jak robi fotki, czy z przodu, czy z tyłu. A było to 22,11,09 poprostu niedzielny wypad.

Robercik stacjonalny pięny z daleka widać. TYlko dlaczego ktoś z tej straży przełączył go na tył mojej zacnej :P

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

27

• czaro69

27

• fundi600

25

• michu

25

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli mogę coś podpowiedzieć,

w kwestii formalnej zajmuję sie "tymi"

sprawami w pracy.... jeśli chodzi o kierowców

zadzwońcie albo napiszcie do tej straży...

że tak przyznaje się do popełnienia ale prosicie o

łagodniejszy wymiar kary ..., bo np. wymyślcie cos sensownego

jesli chodzi o punkty to nie zejda :P ale z kasy tak

chyba ze bedziecie musieli podac kto jechał

bo przecież nie musiał to być własciciel

to może sie uda uniknąć punktów......

pozdrowionka !scooter

A ja myślałem, że motocykli nie fotografują :D

W razie czego powiedz Straży Miejskiej, że Twój skuterek wyciąga tylko 45 km/ h i niemożliwe, żeby pojechał wiecej :(

Byłem dziś oglądać Kawasaki KLE 500. Moto praktycznie nowe o przebiegu 2000 mil.

Jakość wykonania tego rumaka jest na poziomie marketowych skuterków. Już teraz wiem dlaczego Transalp jest w tym samym roczniku o 50% droższy :P

Zrezygnowałem z padalca :(

• Klubowicze
W razie czego powiedz Straży Miejskiej, że Twój skuterek wyciąga tylko 45 km/ h i niemożliwe, żeby pojechał wiecej :D

Jak bym mógł coś takiego napisać o ZACNEJ już wole zapłacić i przełknąć te punkty.

No panowie ,  czekam na liścik :P  :D

jak na razie jeszcze nie dotarł  :(

Może jechałeś jako pierwszy i foto nie zdążyło cyknąć Ci zdjątka....... :(

Włodek, masz rację, czasem lubię pomarzyć..Ale wiesz, bez marzeń życie jest nic niewarte, pozdrówka dla wszystkich "punktciarzy", już za rok punkty zostaną anulowane... :lol: pozdrawiam cezary

Tomku długo by opowiadać w piątek wróciłem dopiero ze szpitala miałem operacje kolana przeszczep i rekonstrukcję wązadeł ACL uszkodzenie MM ubytek chrzastki i takie tam inne skruty wszystko to w jednej nodze stara sprawa ale dopiero teraz mogłem to zrobić wychodzę na prosta zacznam się na nowo uczyć chodzić myślę że na pierwsze ciepłe dni będę mógł dosiąść mojego !happybth

A tak cicho siedział , Ty nie dobry :P jak można tak kolegów traktowac , że niby cicho sza oj pogadamy sobie pogadamy :lol: !tut . No to wracaj nam szybko do zdrowia :lol: , bo czas nagli , mamy prawie koniec stycznia , jeszcze tylko Luty Marzec Kwiecień Maj i wakacje znowu są wakacje !tut :lol: !tut .

Tylko dla kogo :( !happybth .

• Klubowicze

Orcio wracaj na !happybth fotopuszki czekają na nas.

A swoją drogą bardzo ładnie zacna się prezętuje na takim zdjęciu. :lol:

Jako że dział regionalny to również się przywitam pozdrawiam koleżankę jak zauważyłam i kolegów !happybth Koledze Tomkowi zdrowia życzę.

• Klubowicze

Witaj kolerzanko z tego co wiem to nasz Tomek zdrowy jak koń jemu to tylko czasami duszno i coś by spożył :lol:

Powiedział był że duchota , a Prezes nie zwierz i wody nie pije :lol::P , a sobota się zbliża :lol::( . Jak znam Prezesa to zaraz wspomni , co jakaś impreza a Ja nic nie wiem :lol: . Sory ale nie mogłem Tomek pozdro z Kowalewa ;) .

• Sympatycy
Koledze Tomkowi zdrowia życzę.

Witam koleżankę. Czyżbym coś przegapił i nasz "Prezes" Tomek zachorował ? Nic ostatnio nie wskazywało na to aby "prohibicję"w Grudziądzu wprowadzili :lol: .

Koledze Tomkowi zdrowia życzę.

Witam koleżankę. Czyżbym coś przegapił i nasz "Prezes" Tomek zachorował ? Nic ostatnio nie wskazywało na to aby "prohibicję"w Grudziądzu wprowadzili :lol: .

Prezes na urlopie !2druga.gif

Rozmawiałem około południa z Prezesem , był lekko zmęczony ( nałykał się powietrza w drodze do garażu) ale poza tym był zdrowiutki. Może czegoś nie wiem. :lol::lol: