monk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Też się deklaruję. Na razie sam, jak z reszta rodzinki, czas pokaże !sciana
antoniaczek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Również prosimy o dopisanie: Antoniaczek + Maja, wariant 2 (browar). Z gory dziekujemy !sciana
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Również prosimy o dopisanie: Antoniaczek + Maja, wariant 2 (browar). Z gory dziekujemy Ania po przeczytaniu jest strasznie zawiedziona i pyta się dla czego " !sciana " a nie "kajaczek" ?
Klubowicze robson Opublikowano 23 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2009 A nie można tak i browarek i kajaczek Ojcze Dyrektorze , kolejność raczej nie obojętna !sciana
antoniaczek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ania po przeczytaniu jest strasznie zawiedziona i pyta się dla czego " " a nie "kajaczek" ? Bo to wszystko przez Grzesia76, powiedział "No co Ty, kajakiem będziesz pływał, lepiej na piwko wyskoczyć". No i co ja moge ...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ania po przeczytaniu jest strasznie zawiedziona i pyta się dla czego " " a nie "kajaczek" ? Bo to wszystko przez Grzesia76, powiedział "No co Ty, kajakiem będziesz pływał, lepiej na piwko wyskoczyć". No i co ja moge ... Zawsze możesz pływać kajakiem i popijać pifko !sciana
Gość Dragon Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nuda... nuuuuuuuuda... Wpadnę ponudzić się z Wami... na jeden dzień ten, ze zwiedzaniem browarów... !tut !piwko !piwko !piwko Mariusz - Dragon (jest nas dwóch... ja i mój brzuch...) - browar.
dr.big Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 A nie można tak i browarek i kajaczek Ojcze Dyrektorze , kolejność raczej nie obojętna Byloby najlepiej, ale ze wzgledu na czas trwania tych imprez, chyba raczej niemozliwe .
M_Pajak Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Strasznie mi przykro że Mariusz mnie nie dopisał . Drogi Mariuszku zrób to niezwłocznie . Wariant 2 (browarek) i dwie osóbki .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Administrator Opublikowano 25 Grudnia 2009 Lista zauktualizowana Miło mi zakomunikować, że rozpoczeliśmy dodawanie zlotowiczów VI Ogólnopolskiego Zlotu Maxi *Burgmania 2010* do...................................... drugiej setki. !TAZ !w00t
stiopa Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dyrektorze, dopisz do listy jeszcze - Zbyszek B, wariant 2 (browar).
KLIMEK Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam a jak jest w przypadku przyjazdu 5 osób jednym camperem jakie koszty campingu i proszę o dopisanie do listy CYFRA, LIMMP + Maciek (syn) ,Darek+ Maciek (syn) czyli Razem 5 osób Pozdrawiam
Więcek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Negocjacje dobiegły końca z Młodym Więckiem i muszę przyznać, że przegrałem !scooter proponowałem mu kajaki, a on wybrał zwiedzanie browaru. Wpisz mu to na listę Mariusz
Macek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Negocjacje dobiegły końca z Młodym Więckiem i muszę przyznać, że przegrałem proponowałem mu kajaki, a on wybrał zwiedzanie browaru. Jak to sie mowi?: Niedaleko pada jablko od jabloni czy cos takiego... !scooter Madry chlop!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wkradł sie błąd w liście zapisanych na VI Zlot Maxi Skterowy "Warka 2010", 2 razy figuruję na liście: 66. i 77. przemek-1963, prosze o wykonanie korekty zapisanych
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Administrator Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wkradł sie błąd w liście zapisanych na VI Zlot Maxi Skterowy "Warka 2010", 2 razy figuruję na liście: 66. i 77. przemek-1963, prosze o wykonanie korekty zapisanych Twoje wpisy w temacie: Na 99% proszę o wpisanie mnie na lstę uczestników VI Zlotu "Warka 2010" , tym czasem 1 osoba Witam i zgłaszam się na listę Burgmaniaków Warmi i Mazur przemek-1963 -"Doktorek", a przy okazji sprwę oprę o bufet Zapomniałem dopisać wariant 2 Doktorek Błąd miał prawo się wkraść... bo wpisałeś się 2 razy i nie wiadomo tak naprawdę o co chodzi... Napiszę raz jeszcze, proszę Was o jasne wpisy w tym temacie typu: przyjeżdżam ja (nick forum)+ osoba (nick forum, imie, cokolwiek). Nie wpisujcie "ja+ małżonka" albo "ja+ jedna osoba", bo tworzy to niepotrzebny chaos. Jeżeli nie dopisujecie wariantu (kajak lub browar) automatycznie uznajemy, że wybieracie wariant podstawowy 1 (słownie: pierwszy). Aha, jeżeli nie jesteście pewni przyjazdu poczekajcie z wpisem do wiosny.
dr.big Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 1. Fritz 2. Christa 3.Carsten Do tej pory wszyscy sa z : Forum Büdingen
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2009 1. Fritz 2. Christa 3.Carsten Do tej pory wszyscy sa z !OKK : Forum Büdingen No pięknie, następne 3 osoby z Niemiec. PS. Bigu napisz coś co piszą na tym forum, bo jak to potraktowałem translatorem, to jakieś strasznie dziwne rzeczy wypisują.
dr.big Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Oczywiscie , w skrocie chca oni przyjechac na zlot do Warki, nocujac po drodze 2 razy, z czego raz w D, a drugi nocleg planujac w PL. "1 dzien: wyjazd we wtorek 01.06.10 przejechane ok. 350 km. Nocleg na kempingu Seeburg: N 51°29´ 24 E 11°42´4 2 dzien: Dojazd do drugiego kempingu ok. 468 km. Nocleg na miedzynarodowym kempingu w Polsce PL-60-479 Strzeszyn-Poznan N52°27´4 E16°50´59 3 dzien: Droga z kempingu do celu w Warce ok. 340 km: 05-660 Warka N 51°46´48 E21°11`10" Na razie nie ma w tamtym temacie wielu ciekawych wpisow, ale mam nadzieje, ze to sie wkrotce zmieni ... PS. Beda jechali z okolic Frankfurtu/M, a ja sam jestem ciekaw, kto z forum HGF (Marl) zdecyduje sie na przyjazd do nas !OKK . No i Klub z Berlina tez nie jest daleko ...
Pleban Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 To fajnie że robimy się międzynarodowi. Dwa noclegi powiadasz Bigu. Czyli teraz będą goście nie tylko z NRD Może koledzy z zachodnich rubieży Polski podejmą nimieckich kolegów i przeprowadzą przez Polskę, bo się jeszcze pozabijają na naszych drogach.
Lucjan73 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Może koledzy z zachodnich rubieży Polski podejmą nimieckich kolegów i przeprowadzą przez Polskę, bo się jeszcze pozabijają na naszych drogach. Witam, jak coś to ja zapraszam do siebie, mogę przenocować gości i towarzyszyć w drodze na zlot
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2009 przeprowadzą przez Polskę, bo się jeszcze pozabijają na naszych drogach. Hmm, jeżeli dobrze pamiętam nasze przejazdy tu i ówdzie to jeżeli dostaną eskortę - prędzej się wtenczas pozabijają !OKK
michu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Przelewik poszedł !bicz Michu i Jolka
Abach Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam w nowym roku Zakładając, że Burgmania to zlot rodzinny. Dzieci do lat 12-tu nie płacą za zlot. Co ze starszymi dziećmi? - Napoje (piwo Warka serwowane w barze i na ognisku) Boję się, że nia dam rady tyle wypić Czy są przewidziane zniżki dla grupy wiekowej 12-18?
Rekomendowane odpowiedzi