orcio Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Jeszcze tylko 7 dni już nie mogę się doczekać a tu deszcze zapowiadają ale w Warce słońce będzie świecić napewno
KAZI Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Prawie w temacie zlotowym - czy mogę liczyć (zakupić$) na naklejkę klubową na zlocie?
Barti Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Oczywiście w formie wkupnego wiśniówkę i dobre towarzystwo zapewniam ;p Tylko czy Twoja majeczka udźwignie wisnióweczke dla ponad 200-stu osób !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 28 Maja 2010 Prawie w temacie zlotowym - czy mogę liczyć (zakupić$) na naklejkę klubową na zlocie? Będą naklejki, podkładki pod tablice rejestracyjne i inne gadżety... a także ograniczona ilość koszulek zlotowych w wersji "Junior" rozmiary XS, S i M. W trakcie zlotu proszę o sygnały od osób zainteresowanych Aha, dziś odebrałem koszulki zlotowe ... Jakość comfort, naprawdę ok !OKK Jutro II- część transportowa zmierza ku Warce !OKK Kilka skuterów także tam będzie i zostaje do niedzieli... można więc powiedzieć, że nieoficjalnie zlot rozpoczyna się już jutro
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2010 Aha, dziś odebrałem koszulki zlotowe ... Jakość comfort, naprawdę ok !OK Mam wszystkie granatowe, nawet z pierwszej Rynii nie wypłowiała Zawsze jakość nie była najgorsza pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2010 Oj szorstki, tylko w granicach województwa się poruszasz. !OK
Alupin Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 To jeszcze jaką autostopowiczke po drodze znajdę i się melduję na zlocie ;p
MARCVS Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Jutro II- część transportowa zmierza ku Warce Kilka skuterów także tam będzie i zostaje do niedzieli... można więc powiedzieć, że nieoficjalnie zlot rozpoczyna się już jutro Może się przelecę zobaczyć co tam słychać?? Mnie nie będzie w tych najlepszych momentach, to chociaż uruchomię wyobraźnię A kto będzie dzisiaj, i o której?? A może ktoś jeszcze ma chęć ze mną pojechać?? Lecę z Dęblina ok 13:00 604866661 Pozdrawiam !YES
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2010 Oj szorstki, tylko w granicach województwa się poruszasz. Jak zobaczę już wszystko co ciekawe na Mazowszu (już niedługo ) to zacznę zwiedzać i "głębszy teren" . Póki co, znowu Burgmania na Mazowszu !YES pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 29 Maja 2010 A kto będzie dzisiaj, i o której?? !YES Będzie silna ekipa Wawa zone Przewidywany przyjazd na kemping ~17 stej
Klubowicze valdi Opublikowano 29 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2010 A kto zabierze plecaczka? !YES
Kordian Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Jutro II- część transportowa zmierza ku Warce Kilka skuterów także tam będzie i zostaje do niedzieli... można więc powiedzieć, że nieoficjalnie zlot rozpoczyna się już jutro Może się przelecę zobaczyć co tam słychać?? Mnie nie będzie w tych najlepszych momentach, to chociaż uruchomię wyobraźnię A kto będzie dzisiaj, i o której?? No to ja się przyłącze i polecimy .... !YES
MARCVS Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 No to jak na 17:00 planowany przyjazd 100licy To my z Kordianem się meldujemy przed 17:00 Jeśli ktoś jeszcze będzie chętny to spotykamy się na stacji paliw w Kozienicach, jadąc od strony Dęblina pierwsza po lewej stronie Do zobaczyska na miejscu !YES
Sympatycy Kubo Opublikowano 29 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2010 A ja mam takie pytanie z innej beczki... Czy ktoś z Was nie ma czasem 'znajomości' coby pogadać z którymś ze śląskich, ew. małopolskich salonów i załatwić na te kilka dni zlotu skuter 'testowy' dla Mnie we własnej osobie? Pytam, bo moto musiałem do serwisu zawieźć i przed Burgmanią nie odbiorę, a średnio Mi się widzi samochodem tam pchać... A tak to nawet 125'tką nie pogardziłbym, jeśli ktoś ma możliwość z którymś salonem załatwić? Jeśli to-se-neda to cóż... dresowozem się stawie i trudno Pozdrówki... !YES
jack daniels Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ja zaś mam pytanie z zupełnie innej beczki... Czy ktoś kolwiek w jakich kolwiek celach bedzie zmierzał w piątek tzn. 04.06.2010r. z Warki... przez, lub do Piaseczna w godzinach umiarkowanie porannych. Tzn. muszę być na 11.30 w Piasecznie. Może jakieś zaopatrzenie lub wyjazd po plecaczka? Z chęcią bym się zabrał i nie ukrywam że jest to dla mnie niezmiernie ważne a zarazem związane z możliwością obcowania w Waszym wielce szanownym gronie. Do zobaczenia w Warce przy Warce !YES . J.D. Gdyby co to proszę o przedzlotową wiadomość. Dziękuję za uwagę. J.D.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 30 Maja 2010 Aha, dziś odebrałem koszulki zlotowe ... Jakość comfort, naprawdę ok !happybth Mam wszystkie granatowe, nawet z pierwszej Rynii nie wypłowiała !piwko Zawsze jakość nie była najgorsza !happybth Podobnie jest i tym razem... !holiday Dodatkowo użytkownicy marki "Zacnej" !tut powinni w tym roku poczuć się dopieszczeni (brand Hondy) !happybth
pablos Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Sprzęt w trakcie przygotowań Mariusz wie dokładnie o co kaman oj zagrzmi na tym zlocie z moich tłumików . Do zobaczenia i usłyszenia już w piątek po południu. Pozdrawiam Pablos i Teletubiś.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 30 Maja 2010 Pablos... myślę, że SUB rozmiarów Fiata 126p to dobry wybór na naszą imprezę 30A z kablami grubości palca dadzą radę
upiór Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Jako PREZES ZACNEJ normalnie jestem w ogromnym zaciekawieniu , co też Ojciec Dyrektor tam szykuje dla ZACNYCH marek .
MISIEK Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Jako PREZES ZACNEJ normalnie jestem w ogromnym zaciekawieniu , co też Ojciec Dyrektor tam szykuje dla ZACNYCH marek . jak to co ? Dodatkowo użytkownicy marki "Zacnej" powinni w tym roku poczuć się dopieszczeni no braaaaawo ! Rozumiem, że w tym roku nosic będę inne logo niż dotychczas Hmm... i powinno pasowac do skuterka którym jeżdżę ! A więc -Kto ma najlepszy skuter w mieście... ZYBEX ty, ZYBEX ty ??? NIE, nie ! Nie w tym roku Przy okazji... pogoda: Proszę Państwa, to masakra jakaś jest ! hmm... czy trwają jakieś prace, poczynania w sprawie poprawienia złośliwej tegorocznej aury ? Mam na myśli... hmm... jakies telefony do góry, zaklinanie czy też przeklinanie -a to już jak kto woli, no i ewentualnie, a może i przede wszystkim tlenek srebra wystrzeliwany zamiast fajerwerków -oczywiście, wyjątkowo w tym roku, przed zlotem !
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2010 Czy ktoś w jakich kolwiek celach bedzie zmierzał w piątek tzn. 04.06.2010r. z Warki... do Piaseczna w godzinach umiarkowanie porannych. Tzn. muszę być na 11.30 w Piasecznie. Jeśli Ci odpowiada maja Asterka to masz załatwione . Pozdrawiam. Siemik
Daro Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Sprzęt w trakcie przygotowań Mariusz wie dokładnie o co kaman oj zagrzmi na tym zlocie z moich tłumików . Do zobaczenia i usłyszenia już w piątek po południu. Pozdrawiam Pablos i Teletubiś. Pablos domyślam się o co kaman myślę że dasz dobrze czadu no i wresczie zobaczę Ciebie w akcji
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2010 Misiek - mistrzu prostej, nie sztuka sie nabijać lecz jeździć..... do przyjemności oglądania Twojej "zacnej" to należy tylko lampa stopu ... cały czas zapalona !happybth
jack daniels Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Czy ktoś w jakich kolwiek celach bedzie zmierzał w piątek tzn. 04.06.2010r. z Warki... do Piaseczna w godzinach umiarkowanie porannych. Tzn. muszę być na 11.30 w Piasecznie. Jeśli Ci odpowiada maja Asterka to masz załatwione . Pozdrawiam. Siemik To w takim razie trzymam za słowo i dziękuję. Do zobaczenia w Warce. J.D. P.S. oczywiście po powrocie z Piaseczna stawiam
Rekomendowane odpowiedzi