Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VI Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy Burgmania 2010

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Szorstki... niebieskie znaczy granatowe... myślałem, że to jasne !happybth

Kolor spójny z latami 2005, 2006, 2007 :lol:

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

75

• dr.big

37

• orzech

21

• Barti

21

• Sympatycy
... niebieskie znaczy granatowe ...

Taaaa !happybth

A tak przy okazji .... masz Pan szczęście żem czerwony :lol:

• Administrator
A tak przy okazji .... masz Pan szczęście żem czerwony :lol:

Obaj mamy !happybth

Możliwe że zostanę określony jako malkontent. Jednak jak PES organizowal swoją "Burgmanię" była dużo większa informacja na temat impry. W temacie tegorocznej jest zbyt wiele niewiadomych, na dwa tygodnie przed terminem niewiadomym jest... co? jak? i kiedy?.

Poddaję uwadze jako malkontent J.D.

P.S. Polecam uwadze organizatorów (czyt. M.B.)- jeżeli obiecujemy termin wyjaśnienia jakiejś kwesti,(patrz terminy na forum) to raczej powinno się je dotrzymać.

Do ZobaWarkowiska. J.D.

• Sympatycy
Możliwe że zostanę określony jako malkontent. Jednak jak PES organizowal swoją "Burgmanię" była dużo większa informacja na temat impry. W temacie tegorocznej jest zbyt wiele niewiadomych, na dwa tygodnie przed terminem niewiadomym jest... co? jak? i kiedy?.

P.S. Polecam uwadze organizatorów (czyt. M.B.)- jeżeli obiecujemy termin wyjaśnienia jakiejś kwesti,(patrz terminy na forum) to raczej powinno się je dotrzymać.

Do ZobaWarkowiska. J.D.

Uuuu, grubo... Jeszcze się impra nie zaczęła, a już jest

głos jakoby "kiedyś i gdzie indziej, to było lepiej"... No no... :lol:

Niespodzianki będą znaczy się.

pzdr

BTW:

A ja, jako malkontent, też "kocham sqterowe podróże, małe i duże"... !happybth

• Klubowicze

No jak już wypłynęło to też się kiedyś zastanawiałem czy mała jest podruż, a duża podróż. !happybth

A propos tematu to pewnie w niedługim czasie wszystko powiedzą :lol:

• Administrator

Na każdym zlocie na którym byłem jako uczestnik bądź organizator byli malkontenci... ale żeby jeszcze przed zlotem?? :lol: Dziwi mnie natomast to, że akurat Ty narzekasz... O ile pamiętam wszystko o co mnie prosiłeś w związku ze zlotem zostało załatwione w/g Twoich potrzeb...

JD... ja jestem jedną z osób organizujących zlot... w zasadzie osobą scalającą tematy organizacyjne do kupy. Dziś lub jutro miałem się spotkać z Martesem, czyli osobą ogarniającą impreze na miejscu... i mieliśmy rozmawiać na temat dokładnego planu zlotu... ale jak się przed chwilą dowiedziałem- musiał zostać w Warce i doglądać wszystkiego na miejscu (patrz tematy powodziowe).

W tej chwili mogę podać wstępny plan zlotu.

Piątek

- Od rana czekamy na zlotowiczów

- Rejestracja zlotowiczów (cały dzień)

- W ciągu dnia tzw. free time

- Możliwa I- część konkurencji sprawnościowych

- Ognisko z pieczeniem kiełbasek+ ew kolacja szwedzki stół

- Wieczorem impreza z DJ do białego rana (kto da radę !happybth )

Sobota

- Pobudka (kto jak da radę !happybth )

- Śniadanie

- Pokaz ratownictwa drogowego z udziałem profesjonalnej ekipy ratunkowej

- Parada skuterowa do Czerska

- Powrót na zlotowisko i II- część konkurencji sprawościowych

- Wycieczka do Browaru Warka

- Spływ kajakowy (w tym samym czasie co wycieczka Browar)

- Kolacja szwedzki stół/ ognisko z pieczeniem kiełbasek

- Rozdanie nagród+ ogłoszenia związane z Klubem Burgmania

- Zabawa do białego rana (kto jak da radę :lol: )

Niedziela

- Pobudka

- Śniadanie

- Pożegnanie ze zlotowiczami

Plan, który podałem jest zarysem i pewne punkty mogą zostać zmodyfikowane, dodane, przeniesione. Dokładny plan miał zostać podany tuż po tej niedzieli.

SZORSTKI... O ile dobrze pamiętam to na poprzednim zlocie w Rogożnie panowała ogólna opinia że po tym co zorganizował PES następcom będzie trudno dorównać.

Wiem że nie sztuką jest negować, tylko sztuką jest cokolwiek zorganizować, wiem napewno ze grupa zaangażowana w tegoroczne Warkowisko robi wszystko co w jej mocy.

Mam tyko pretensję o to że sami obiecują termin wyjaśnienia jakiejś kwestii, a póżniej nie dotrzymują przez siebie wyznaczonych terminów.

Bez urazy J.D.

P.S. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych :lol:

• Administrator
Mam tyko pretensję o to że sami obiecują termin wyjaśnienia jakiejś kwestii, a póżniej nie dotrzymują przez siebie wyznaczonych terminów.

JD, z tego co kojarzę to na stronie 31 niniejszego wątku odpowiadałem Marcino1, że dokładny plan zlotu będzie podany pod koniec tego lub w pierwszych dniach przyszłego tygodnia. Dziś jest piątek... !happybth

Tym bardziej, że cały czas pojawiają się pewne kwestie, które nie są zależne od osób które uczestniczą w organizacji imprezy.

A jeśli chodzi o pretensje to ja też mam... mam do matki natury! :lol: !happybth

• Sympatycy

Pewnych spraw nie da się załatwić.

Np. pokaz ratownictwa. Miał być w Piątek ale człowiek który się zobowiązał do tego musi jechać z żoną na działkę :lol: Jaj mu za to nie urwę ale problem pozostaje po naszej stronie.

Na szybko staram się załatwić coś innego ale odpowiedź będę miał dopiero 30 maja.

Sam widzisz JD, że nie da się wszystkiego przewidzeć. Teraz doszła jeszcze fala powodziowa która może bezpośrednio zagrozić na miejscu zlotu.

Wiele osób staje na uszach a i tak sporo spraw pozostanie przypadkiem.

Dokładny plan zlotu będzie znany po 15 maja.

W piątek do wieczora zjeżdżają się zlotowicze więc jest to typowy dzień imprezowo- zapoznawczy :lol:

Browar, kajaki, konkurencje zlotowe czy parada przewidziane są raczej na sobotę. !happybth . W piątek możliwe, że będzie pokaz ratownictwa.

Tu było pierwszy raz wspomniane !happybth

• Administrator
Dokładny plan zlotu będzie znany po 15 maja.

Tu było pierwszy raz wspomniane :lol:

OK, więc w którym miejscu coś się nie zgadza? Tzn. gdzie coś "nie zostało dotrzymane"?

Proponuję zakończyć zapoczątkowane przez moją wypowiedź dywagacje. Nie przypuszczałem że moja uwaga wywoła aż takie emocje, za co przepraszam M.B. oraz pozostałych zaangażowanych w organizację zlotu w tych tak trudnych warunkach atmosferycznych.

J.D.

• Administrator

Warka nie mogła do nas to my jedziemy do Warki... :lol:

Zaraz po dzisiejszym spocie Wawa zone jedzemy z Orzechem na teren zlotu zapakowanym Vanem celem przewiezienia I- części fantów związanych z imprezą. Jedynym z celów wyjazdu jest inspekcja terenu pod kątem wysokiego stanu Pilicy i sprawdzenia czy nasz Martesik nie pływa jeszcze na tratwie !happybth !happybth

JD, z tego co kojarzę to na stronie 31 niniejszego wątku odpowiadałem Marcino1, że dokładny plan zlotu będzie podany pod koniec tego lub w pierwszych dniach przyszłego tygodnia. Dziś jest piątek... :lol:

J.D.,

sądzę, że wszyscy robią wszystko, aby impreza wyszła jak najlepiej. Nikt na razie nie obiecywał Konktretnych terminów.

Mariusz,

dzisiaj jest dopiero czwartek a nie piątek - tym bardziej masz czas !happybth

Spokojniej, każdy z nas już nie może się doczekać. Wy przynajmniej macie doświadczenia z lat poprzednich - ja nie. Jeżeli Was to pocieszy to niecierpliwię się bardziej niż Wy...

!happybth

• Klubowicze

Z reguły nigdy nie dopytuję co i jak? bo wolę być mile zaskoczony niż wkurzony i rozczarowany. :lol:

• Klubowicze

Podtrzymując ton wcześniejszych postów...Zdun13m co k..wa znaczą te :P:P .Z uprzejmą upierdliwością Pazdzioch :)

Witam.Z pewnych zawodowych zawirowań nie bylem w stanie określić czy będę miał wolne w dniach zlotu.Dopiero dziś wiem że tak.Nie wiem czy nie za późno,ale tak czy siak kase wysłałem.pozdrawiam

• Klubowicze
Właśnie wróciliśmy z Burgim z miejsca zlotu - nie zalało i raczej już nie zaleje :lol:

Brzmi bardzo pozytywnie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...