helmutek76 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ogloszono stan alarmowy na rzece Pilicy. Czy nie zalało nam czasem pola namiotowego? Czy ktoś może podać jak sytuacja na rzece w dniu dzisiejszym ? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Byliśmy wczoraj w Warce z wizytacją terenową. Stan Pilicy był oczywiście podwyższony ale nie było obaw do niepokoju o zalanie np. kempingu. Tereny gdzie najbardziej realne było podtopienie (wcześniej niż teren kempingu) także były wolne od powodzi. Wiadomość z ostatniej chwili (godzina 9:17) brzmi: woda jest tak jak zawsze, w swoim korycie. Wszystko . Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ktoś się może orientuje jak wygląda koszt dodatkowy dla przyjeżdżających już w czwartek? Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 wg. cennika na stronie kempingu 10pln za namiot +10pln osoba auto tez 10zl, 2oo nie ma w cenniku. Chyba ze dla nas sa inne ceny. Moze jakis organizator da jakies info. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ktoś się może orientuje jak wygląda koszt dodatkowy dla przyjeżdżających już w czwartek? cennik KEMPING nad Pilicą W związku z VI Ogólnopolskim Zlotem Maxi *Burgmania 2010* za nie pobiera się opłat. WAŻNE: Lista uczestników zlotu *Burgmania 2010* zostaje zamknięta. Prosimy o nie dokonywanie wpłat na konto. Prosimy także wszystkich uczestników zlotu, którzy jeszcze nie wpisali się na liście koszulkowej o stosowny wpis. Lista koszulkowa zostaje zamknięta w niedzielę. Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 A czy jest mozliwosc kwaterowania sie na polu namiotowym juz w srode wieczorem? Szkoda tak ladnej pogody w czwartek na podroz - kiedy mozna się już rozkoszowac....... Czy ktos planuje przybyc juz w srode? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Oczywiscie, ze jest . Jesli przyjedziesz w srode to bankowo bedzie juz tam pare osob, ktore przyjechaly wczesniej. Odnośnik do komentarza
CittO Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ktoś się może orientuje jak wygląda koszt dodatkowy dla przyjeżdżających już w czwartek? cennik KEMPING nad Pilicą W związku z VI Ogólnopolskim Zlotem Maxi *Burgmania 2010* za nie pobiera się opłat. WAŻNE: Lista uczestników zlotu *Burgmania 2010* zostaje zamknięta. Prosimy o nie dokonywanie wpłat na konto. Prosimy także wszystkich uczestników zlotu, którzy jeszcze nie wpisali się na liście koszulkowej o stosowny wpis. Lista koszulkowa zostaje zamknięta w niedzielę. Mootyla noga, dziś dopiero wyklarowała mi się sytuacja na uczelni, chciałem się dopisać. Czyli cóż - lista full? Jest jakaś opcja przyjazdu jako guest? Ratunku Ojcze Dyrektorze! Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Paździoch odpowiedź na nurtujące cię pytanie usłyszysz przy WARCE. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Właśnie wróciliśmy z Burgim z miejsca zlotu - nie zalało i raczej już nie zaleje Kamień z serca Teraz to juz tylko modlitwa o pogodę pzdr Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Z najnowszych informacji fala kulminacyjna właśnie w tej chwili przechodzi przez Tomaszów Mazowiecki. Jutro mam zamiar kajakami po Pilicy pływać.... relację czy spływ się udał dam w poniedziałek... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Z najnowszych informacji fala kulminacyjna właśnie w tej chwili przechodzi przez Tomaszów Mazowiecki. Nie ma takiej opcji Helmutek! A to z prostego powodu, że cały impet napierającej wody przyjął na siebie Zalew Sulejowski i jako fala kulminacyjna zależna jest od zrzutu wody na zaporze w Smardzewicach. Wiem to stąd bo niedaleko mieszkam, a wiarygodne źródła donoszą, że Sulejów nie był nawet w znacznym stopniu zalany mimo iż jest jeszcze przed zalewem. Reasumując Sulejów > Tama w Smardzewicach > Tomaszów Maz > inne wsie > Warka. Po mojemu spoko luzik odnośnie terenów naszego zlotowiska. !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 23 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 pytanie do organizatora - w razie niepogody(mam na myśli deszcz) czy jest miejsce aby wspólnie kontynuować zabawę (jakieś zadaszenie, sala) gdzie się wszyscy pomieścimy? Czy się uzbroić w foliowy płaszcz i kalosze? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jest jakaś opcja przyjazdu jako guest? Citto, wysłałem Ci pm'a. pytanie do organizatora - w razie niepogody(mam na myśli deszcz) czy jest miejsce aby wspólnie kontynuować zabawę (jakieś zadaszenie, sala) gdzie się wszyscy pomieścimy?Czy się uzbroić w foliowy płaszcz i kalosze? Mr. Led' zie ... płaszcz foliowy zawsze się przyda, choć pogodę mamy zamówioną in plus !scooter Kalosze powiadasz? Hmm... jak zrobimy sobie wycieczkę wzdłuż Pilicy to napewno się przydadzą !happybth A tak poważnie: Przestronnej sali na 250> osób kemping nie posiada. W miejscu gdzie będzie serwowane śniadanie w formie szwedzkiego stołu znajduje się kącik zabaw dla dzieci. W razie totalnego załamania pogody (wersja zupełnie wykluczona !tut ) będziemy mieli na wieczór tą salkę do naszej dyspozycji. Jest to ok. 200 m2. Poza tym będą 2 tzw. pająki. W jednym będzie grał DJ a drugi będzie miejscem tańców i ekscesów !YES . Na kempingu są jeszcze dostępne 2 nieduże namioty, które awaryjnie też są do naszej dyspozycji... ale kto by chciał siedzieć pod namiotami jak gwiazdy będą takie piękne na niebie !happybth Plan zlotu jest dostępny w drugim poście niniejszego wątku. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 23 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ogloszono stan alarmowy na rzece Pilicy. Czy nie zalało nam czasem pola namiotowego? Czy ktoś może podać jak sytuacja na rzece w dniu dzisiejszym ? Dzisiejszy stan pola namiotowego jest zadowalający został sprawdzony przez grupę z Wa-wy o godz 14.00. !scooter Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przeczytałem plan zlotu. Czy nasz przejazd !scooter zwany inaczej paradą jest odowłany, bo nie widzę go na planie? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ze wzgledu na napiety plan, nie damy rady przeprowadzic parady, ktora pochlania zazwyczaj b. duzo czasu... W sobote parada kolidowalaby ze splywem lub zwiedzaniem browaru i dlatego sie nie odbedzie !scooter . PS. Jesli znajdzie sie wolna chwila i chetni, mozemy "postawic na nogi" nieoficjalny przejazd do Warki na rynek glowny... W razie potrzeby, zamiar takiego wyjazdu bedzie ogloszony na jakies 30- 40 min. przed wyruszeniem. Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ze wzgledu na napiety plan, nie damy rady przeprowadzic parady, ktora pochlania zazwyczaj b. duzo czasu...W sobote parada kolidowalaby ze splywem lub zwiedzaniem browaru i dlatego sie nie odbedzie !scooter . PS. Jesli znajdzie sie wolna chwila i chetni, mozemy "postawic na nogi" nieoficjalny przejazd do Warki na rynek glowny... W razie potrzeby, zamiar takiego wyjazdu bedzie ogloszony na jakies 30- 40 min. przed wyruszeniem. No i super, dzięki za informację. Odnośnik do komentarza
romulus Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam.Ze względu na zawirowania w pracy,mogłem jednoznacznie określić możliwośc udziału w zlocie dopiero 21-go.W tym też dniu wpłaciłem na konto organizatora wymaganą sumę.Nie ma mnie na liście ta więc wnioskuję,że zrobiłem to za późno i się nie załapałem.W związku z tym pytanie do organizatorów-czy ewentualnie mógłbym doczłapać się nieoficjalnie na zlot i uczestniczyć w nim chociażby jeden dzień?. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 romulus... oczywiście przyjeżdżaj na cały zlot. Na miejscu będziemy myśleli co z Tobą zrobić !scooter !OKK Właśnie zamykamy listę koszulkową. Proszę podaj rozmiar koszulki w trybie cito !OKK Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Czy ta druga tura kajakowa jest tak przewidziana że zdąży na grila w godzinach 15:00-17:00 ? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Czy ta druga tura kajakowa jest tak przewidziana że zdąży na grila w godzinach 15:00-17:00 ? Powrót II-giej tury kajakowej przewidziany jest na ~ 16stą godzinę !happybth Odnośnik do komentarza
romulus Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dzięki Mariusz.Koszulka M.pozdro Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Parade można wcisnąć w piątek pomiędzy 13.30 a 16 !happybth Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Parade można wcisnąć w piątek pomiędzy 13.30 a 16 !happybth ciekawe co na to "góra" ale to chyba dobry pomysł !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi