Klubowicze robson Opublikowano 25 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2010 Chciałem Was wszystkich uspokoić !bicz Wczoraj byliśmy i nic się złego na razie nie dzieje... (i raczej się już nie stanie - a 2 tygodnie to kupa czasu). Pilica wylała troszkę ale jest pod kontrolą, kemping cały i bezpieczny... zresztą tak więc pucować swoje !happybth !OK !OKK , pakować namiociki i odliczać dni do spotkania !gora !USA !piwko !piwko Tak na marginesie - czy Orzeszek ma nową fryzurkę? , na tym filmiku tak to wyglądało !YES .
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 25 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2010 A teraz z innej beczki ale ważnej dla mnie. O której w Warce jest procesja w czwartek w Boże Ciało? Znalazłem dwie parafie Parafia Matki Bożej Szkaplerznej w Warce Parafia Świętego Mikołaja w Warce. ????????????? Czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć ??????????
Sympatycy Baltona Opublikowano 25 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2010 Chciałem Was wszystkich uspokoić !bicz Wczoraj byliśmy i nic się złego na razie nie dzieje... (i raczej się już nie stanie !sciana - a 2 tygodnie to kupa czasu). Pilica wylała !piwko troszkę ale jest pod kontrolą, kemping cały i bezpieczny... zresztą tak więc pucować swoje !zorro !happybth , pakować namiociki i odliczać dni do spotkania !gora !USA !piwko !piwko !piwko Tak na marginesie - czy Orzeszek ma nową fryzurkę? , na tym filmiku tak to wyglądało !YES . Nie to nie jest nowa fryzura, Orzeszek na tym filmiku jest w czepku kompielowym ponieważ sprawdzał poziom Pilicy
Olsen Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 czytacie ze zrozumieniem? zapisy już zakończone. lista zamknięta Nie ma sprawy, po co się ciśnieniować w narodowym stylu, najwyżej potraktuje się zlot jako jednodniową przejażdżkę, zwłaszcza że daleko nie jest, a okolica malownicza. !happybth A z doświadczenia wiem, że zapisy zapisami - zwłaszcza takie z dużym wyprzedzeniem - a potem i tak są przetasowania, ludzie wykruszają się w [przede]dniu imprezy (załamanie pogody, nagłe zlecenie oraz 1000 innych możliwych powodów), tak więc stawiam na spontan. Najważniejsze, żeby podchodzić do wszystkiego na luzie. !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2010 Na STRONIE ZLOTOWEJ wciąż przybywa fundatorów nagród. Dziękujemy za nagrody i zapraszamy Burgmaniaków do zapoznania się z całkiem sporą listą Firm, które nas wspierają.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Administrator Opublikowano 27 Maja 2010 Patrząc przez pryzmat historii zlotów Burgmanii na mazowszu mogę powiedzieć, że tegoroczny zlot w Warce będzie najbogatszym w nagrody za konkursy... m.in dlatego pracowaliśmy znacząco nad pomysłami samych konkurencji Polecam udział w zabawach... naprawdę warto Nieoficjalnie także i ja składam serdeczne podziękowania dla wszystkich fundatorów nagród
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2010 Na STRONIE ZLOTOWEJ wciąż przybywa fundatorów nagród. Dziękujemy za nagrody i zapraszamy Burgmaniaków do zapoznania się z całkiem sporą listą Firm, które nas wspierają. Zapoznałem się, dziękujemy Ci Hpfonica i dziękujemy innym sponsorom pzdr
Barti Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Fundatorów nagród jest faktycznie dużo fajnowo Tylko męczy mnie jedna sprawa Jak ja się zabiorę z tymi nagrodami do domu? Pomożecie? P.S. No chyba że do wygrania jest przyczepka
monk Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Spokojna głowa, nie takie rzeczy szarańcza wchłaniała, bój się byś w slipach do domu nie wrócił !wchair !scooter
magart Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Nie no Panowie, na tym zlocie mają być też dzieci
ptaku_1 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Ja powoli zastanawiam sie ile kocy wziac oprocz spiwora, bo pogoda nas nie rozpieszcza jesli chodzi o temp. I jak ja to wszystko zapakuje (plecaczek twierczi ze musi wziac dwie pary butow i w ogole ona w kufer sie nie zmiesci)
Barti Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 bój się byś w slipach do domu nie wrócił A niech będzie i w slipach byle na swoim Madim
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2010 Ja powoli zastanawiam sie ile kocy wziac oprocz spiwora, bo pogoda nas nie rozpieszcza jesli chodzi o temp. I jak ja to wszystko zapakuje (plecaczek twierczi ze musi wziac dwie pary butow i w ogole ona w kufer sie nie zmiesci) Koca nie bierz, bo pewnie znowu będzie można wygrać motokoc, więc na tym się koncentruj . Co do zapakowania, to masz jeszcze możliwość upchnięcia czegoś w przekroku, założenia na siebie małego plecaka i podwieszenia po bokach kufrów bocznych tekstylnych. A jeśli chodzi o "dogrzewanie", to myślę, że na burgmani sposobów na to nie zabraknie pzdr
helmutek76 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Kto planuje już biwakować od środy wieczorkiem?
Marynarz Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Kto planuje już biwakować od środy wieczorkiem? Poczytaj !
ptaku_1 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Szorstki ja to bym sie spakowale w przednie schowki, ale moj Plecaczek wspomina jeszcze cos o szuszarce do wlosow
Marynarz Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Szorstki ja to bym sie spakowale w przednie schowki, ale moj Plecaczek wspomina jeszcze cos o szuszarce do wlosow Ja mam najzajebistszą suszarkę do włosów "Pędzący Wiatr" się zowie... wszędzie ją ze sobą zabieram i zajmuję strasznie mało miejsca !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2010 Kto planuje już biwakować od środy wieczorkiem? Może jeszcze zdążysz !zorro pzdr
ptaku_1 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Panowie a ktory asfalcik rowniejszy przez Piaseczno czy przez Konstancin?
helmutek76 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 jeszcze jest alternatywa przez Grójec :-) Ale ja chyba na Piaseczno kierunek obiorę :-)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2010 Panowie a ktory asfalcik rowniejszy przez Piaseczno czy przez Konstancin? W niedzielę jechałem do Warki przez Konstancin i droga wydaje się zdecydowanie równiejsza niż przez Piaseczno, a poza tym jest przyjemniejsza.
Alupin Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Helloł koledzy i koleżanki !vampire A wolnych słuchaczy .. tfu.... dojeżdżaczy przewidujecie?? Na nocke nie dam rady niestety, ale chętnie zapoznał bym się z bracią skuteromaniacką.. Dajta znać czy ja i moja Majeczka możemy wpaść na kwilkę i się pozapoznawać !OKK Oczywiście w formie wkupnego wiśniówkę i dobre towarzystwo zapewniam ;p Pozdrawiam wszystkich skuteromaniakuufff Robert
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2010 Wpaść oczywiście można, nie będziesz mógł tylko korzystać z atrakcji typu konkursy i katering.
Alupin Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Spoo loko.. Będę akurat u teściowej w Konstancinie, więc katerin przywiozę w żołądku ;p A konkursy... cóż.. najlapszym konkursem jest przeżycie po jeździe w korkach Warsiawskich !OKK Do zobaczonka w takim razie w Warce !OK !vampire
Rekomendowane odpowiedzi