Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VI Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy Burgmania 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TEMAT KOSZULKOWY JUŻ ZAMKNIĘTY... ALE MIMO WSZYSTKO PODAM BO WCZEŚNIEJ NIE MIAŁEM TAKIEJ MOZLIWOŚCI - 116 JAR67 - MESKA - XL . POZDRO !scooter

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

75

• dr.big

37

• orzech

21

• Barti

21

Opublikowano
  JAR67 napisał(a):
TEMAT KOSZULKOWY JUŻ ZAMKNIĘTY... ALE MIMO WSZYSTKO PODAM BO WCZEŚNIEJ NIE MIAŁEM TAKIEJ MOZLIWOŚCI  - 116 JAR67 - MESKA - XL . POZDRO !scooter

Wyłączaj caps lock-a !OK :D Duże litery oznaczają krzyk !tut

• Administrator
Opublikowano
  Drek napisał(a):
Parade można wcisnąć w piątek pomiędzy 13.30 a 16 !scooter

W piątek w tych godzinach przyjeżdża zawsze najwięcej zlotowiczów. Powitania, rejestracja, rozlokowanie noclegowe więc jest trochę zamieszania.

Osoby odpowiedzialne za zlot muszą być w tym czasie na miejscu ale jeśli jakaś grupa będzie chciała zrobić sobie wycieczkę krajoznawczą to polecam oddalony o ok. 20 km od Warki zamek w Czersku> KLIK.

Zamek Czersk Współrzędne GPS:

N 51°57'32.68

E 21°13'55.12

Google map

• Klubowicze
Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):
  Drek napisał(a):
Parade można wcisnąć w piątek pomiędzy 13.30 a 16 :D

W piątek w tych godzinach przyjeżdża zawsze najwięcej zlotowiczów. Powitania, rejestracja, rozlokowanie noclegowe więc jest trochę zamieszania.

Osoby odpowiedzialne za zlot muszą być w tym czasie na miejscu ale jeśli jakaś grupa będzie chciała zrobić sobie wycieczkę krajoznawczą to polecam oddalony o ok. 20 km od Warki zamek w Czersku> KLIK.

N 51°57'32.68

E 21°13'55.12

Google map

Ojcze Dyrektorze dziękuje za pomysł , przy następnej wizycie w Warce spróbuję się tam doturlać ponieważ ostatnio pogoda mi nie sprzyja . !scooter

Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):
  Drek napisał(a):
Parade można wcisnąć w piątek pomiędzy 13.30 a 16 !tut

N 51°57'32.68

E 21°13'55.12

Google map

Przy ładnej pogodzie, niezapomnianie widoki !OK

P4272537.JPG

P4272555.JPG

P4272583.JPG

P4272574.JPG

P4272537.JPG

Można przecierz podjechać !scooter tam w niedzielę (ten kto będzie chciał) w drodze powrotnej do domu :D

Opublikowano

Witam,

W sobotę kolo godz.14:00 odwiedziłem Nowe Miasto, gdzie przepływa Pilica.

.... Miał być spływ.... :(

Mam nadzieje, że ten na zlocie wypali :D

• Klubowicze
Opublikowano

Witam Wszystkich,

Niestety nie bede mogl uczestniczyc w tegorocznym zlocie :-(

Czekalem do konca z ta informacja, bo liczylem ze moze dam rade do Was dolaczyc. Niestety nie tym w tym roku.

Zycze wspanialej (jak zawsze!) zabawy i do zobaczenia!!!

Opublikowano

@helmutek76

Jesteś paranoikiem i w kółko szukasz dziury w całym. Zlot będzie zajeb..ty, wszystko jest w najlepszym porządku (dopiero co była wycieczka do Warki i są z niej zdjęcia prezentujące nasz super camping) konkursy będą kozackie i wszystko się odbędzie !! Daj sobie na wstrzymanie z tymi komentarzami...

Opublikowano
  helmutek76 napisał(a):
(...)Tym razem zwykła rzeczka, ktora jest do kolan przypominala Wisle w Warszawie z bardzo silnym nurtem(...)

Pilica na wysokosci Warki nawet w srodku lata nie jest "do kolan", tylko ma miejscymi po pare metrow glebokosci,

a nurt jest w niektorych miejscach dosc mocny :D .

Opublikowano
  dr.big napisał(a):
  helmutek76 napisał(a):
(...)Tym razem zwykła rzeczka, ktora jest do kolan przypominala Wisle w Warszawie z bardzo silnym nurtem(...)

Pilica na wysokosci Warki nawet w srodku lata nie jest "do kolan", tylko ma miejscymi po pare metrow glebokosci,

a nurt jest w niektorych miejscach dosc mocny :( .

Czyli podsumowując - zajebista zabawa :D:)

P.S. Masz racje phil :( Nie ma co szukac dziury w całym bo jeszcze nam przez tą dziurę woda odpłynie !happybth

Opublikowano
  phil napisał(a):
@helmutek76

Jesteś paranoikiem i w kółko szukasz dziury w całym.

Dajcie mu lufe to sie uspokoi

Opublikowano

@Glub: Ze mną mną jak z dzieckiem - za rączkę i do baru :D

• Klubowicze
Opublikowano

Nie rozumiem po co te dyskusje. Pogodę Ojciec dyrektor zamówił :D . Rekonesans ma miejscu jest dokonywany systematycznie. Organizatorzy pracują pełną parą i wymyślają atrakcje :( .

Wszystko ma się udać jak należy !happybth , a gdybanie co by było gdyby tylko zaśmieca forum.

Dajcie chłopcy na wstrzymanie i szykujcie dobre humory na zlot :) .

Opublikowano

Chciałem Was wszystkich uspokoić !bicz Wczoraj byliśmy i nic się złego na razie

nie dzieje... (i raczej się już nie stanie :D - a 2 tygodnie to kupa czasu).

Pilica wylała !piwko troszkę ale jest pod kontrolą, kemping cały i bezpieczny...

zresztą

tak więc pucować swoje :(:( !happybth :) , pakować namiociki i odliczać dni do spotkania !gora !USA !piwko !piwko !piwko

Opublikowano

Przeglądałem plan zlotu i o dziwo nie znalazłem w nim punktu o nazwie P A R A D A !!!!!

Niestety po skontaktowaniu się z Ojcem Dyrektorem okazało sie , iż takowy punkt nie istnieje i go nie będzie . Straszna szkoda . Reszta atrakcji ma nam zrekompensować takowy brak . Obadamy , ocenimy . Jak już szykuje swojego :( i doczekać się nie mogę naszego spotkania . :D

Opublikowano

Nu troszku szkoda, to bedzie moja pierwsza Burgmnania i myslalemn ze zalapie sie na Parade, bo z zycia to znam tylko szarancze :D

Opublikowano

@M_Pajak: W ramach protestu możesz zorganizować Paradę Równości. Byc może pod wpływem :( znajdą się odważni, którym nie trzeba mówić 2 razy .... :)

Opublikowano

Trochę późno ale jestem !

Poproszę opcję 2 z browarem !!!!!

Mam nadzieję, że czały czas można ......

POZDRAWIAM !!!!!

Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):
  Artix napisał(a):
choc w sumie na 5 zlotach juz bylem to co moze zaskoczyc mnie na 6 !piwko

Np. profesjonalnie przygotowana parada przy współpracy z GDDKiA !happybth :)

Mam cicha nadzieje ze Gora jeszcze raz przyjrzy sie tematowi Parady. Parada dla 2oo to jak powietrze w kolach. !piwko

Opublikowano
  DIAMANDA2002 napisał(a):
Trochę późno ale jestem !

Poproszę opcję 2 z browarem !!!!!

Mam nadzieję, że czały czas można ......

POZDRAWIAM !!!!!

No raczej lista jest juz zamknięta (lista koszulkowa juz tez) !happybth

Opublikowano
  Drek napisał(a):
  MariuszBurgi napisał(a):
  Artix napisał(a):
choc w sumie na 5 zlotach juz bylem to co moze zaskoczyc mnie na 6 !piwko

Np. profesjonalnie przygotowana parada przy współpracy z GDDKiA !happybth :)

Mam cicha nadzieje ze Gora jeszcze raz przyjrzy sie tematowi Parady. Parada dla 2oo to jak powietrze w kolach. !piwko

Z autopsji wiem, ze czas potrzebny na przeprowadzenie parady to jakies 2- 3 godziny...

W sobote nie mamy po prostu czasu, aby gdzies ja "upchnac". Wierzcie mi, komus kto pierwszy raz uczestniczy w zlocie, moze sie wydawac, ze jest to dziecinne latwe, ale samo "skrzykniecie" wszystkich uczestnikow na dana godzine zabiera b. duzo czasu... na chyba ze w koncu pojedzie jedynie polowa chetnych...

Dodatkowo moze nasz przejazd delikatnie kolidowac z usuwaniem szkod popowodziowych lub tym podobnych.

Jestem jak najbardziej za niezorganizowanym krotkim przejazdem na rynek Warki, kazdy kto bedzie chcial przejechac w kawalkadzie bedzie mial do tego sposobnosc. Calosc zajmie jakies 1,5 godziny, rano nie ma na to zbytnio czasu i mam nadzieje, ze po powrocie ze splywu lub zwiedzania browaru znajdzie sie paru chetnych na taka "przejazdzke".

Opublikowano

Ja bywałem na "paradach" kilkuset-motorowych... Żadna frajda. Jedzie się pomalutku, tworzą się mniejsze grupki (światła, krzyżówki etc.)...

Jak ktoś chce - zasze można się wybrać do miasta grupą chętnych i będzie "parada" !happybth

Zwłaszcza, że browar/kajaki są w dwóch turach - chętni niech jadą w jednej turze , a podczas pobytu drugich w browarze/kajakowaniu pojadą poparadować. dla mnie większą atrakcją jest jazda w 4-10 moto w trasie - czyli sam wyjazd na burgmanię !piwko

Opublikowano

O.Dyrektorze na pierwszej stronie Plan Zlotu jest chyba czeski błąd. To VI Burgmania, a nie IV jak napisałeś <_<

Opublikowano

Da się jeszcze dopisać?

Ewentualnie podjechałbym na jeden dzień.

Jak złapię chwilę oddechu, postaram się ogarnąć temat (na razie zalał mnie potok informacji, które muszę przetrawić).

Opublikowano

czytacie ze zrozumieniem? zapisy już zakończone. lista zamknięta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...