helmutek76 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Osoby już, które otworzyły Zlot, proszone są o dokonanie odpowiednich rytualnych tańców/modłów o bezchmurne niebo lub wznoszenie stosownych toastów/petycji do zarządzających chmurkami... Dziękujemy Bugrańczycy.... Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jak narazie prognozy sie zmienily, o ile dlugoterminowa pokazywala wczesniej deszcz nonstop, to teraz mamy nawet troche slonca w piatek i sobote ... Wszystko zaczyna sie pomyslnie ukladac ... Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 zaczynam się mocno zastanawiać, czy czasem nie zabezpieczyć/wzmocnić dodatkowo namiotu przed deszczami :-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Wczoraj prognozowali, że padać będzie cały tydzień, dzisiaj już dwie pogodynki "wróżą", że piątek - sobota - niedziela - słonecznie i bez deszczu Generalnie, prognozy na więcej niż 48 godzin można wsadzić między bajki. A w czwartek albo piątek najlepiej popatrzeć przez okno. pzdr Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Przyznam się, że to mój wyjazd inicjacyjny.... chyba za mocno się przejmuję.... Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Przyznam się, że to mój wyjazd inicjacyjny.... chyba za mocno się przejmuję.... Nie wiem co to miało znaczyć ale Brawo Od razu w pracy weselej Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Przyznam się, że to mój wyjazd inicjacyjny.... chyba za mocno się przejmuję.... Nie wiem co to miało znaczyć ale Brawo Od razu w pracy weselej Nie wiem jaki rytuał będzie odprawiony na Burgmanii, ale może któryś z tego linku: NADUŚ pzdr Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Z ostatniej chwili: W piątek doszedł dodatkowy punkt planu zlotu. O godzinie 18:30 rozpocznie się konkurs plastyczny dla dzieci. Przewidziano nagorody słodkościowo- praktyczne Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Super Burgi! Dzieciaczki się ucieszą. W takim razie Maurycy musi przejść przyspieszony kurs rysowania , tylko kto ma go tego nauczyć, Tata raczej nie ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jak narazie prognozy sie zmienily, o ile dlugoterminowa pokazywala wczesniej deszcz nonstop, to teraz mamy nawet troche slonca w piatek i sobote ... Wszystko zaczyna sie pomyslnie ukladac ... Im bliżej zlotu to i prognozy coraz lepsze. Będzie dobrze, a może jeszcze lepiej. @Helmutek czyżbyś chciał namiot owinąć folią? Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Z ostatniej chwili:W piątek doszedł dodatkowy punkt planu zlotu. O godzinie 18:30 rozpocznie się konkurs plastyczny dla dzieci. Przewidziano nagorody słodkościowo- praktyczne Fajnie, dzieci też są spragnione atrakcjii . Ja mam pytanie "z innej beczki" przyjeżdżamy we czwartek popołudniu na zlot i nie wiem czy coś będzie można kupić na kolacje na terenie Campingu lub w najbliższej okolicy ? We czwartek święto sklepy pozamykane. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Z ostatniej chwili:W piątek doszedł dodatkowy punkt planu zlotu. O godzinie 18:30 rozpocznie się konkurs plastyczny dla dzieci. Przewidziano nagorody słodkościowo- praktyczne Fajnie, dzieci też są spragnione atrakcjii . Ja mam pytanie "z innej beczki" przyjeżdżamy we czwartek popołudniu na zlot i nie wiem czy coś będzie można kupić na kolacje na terenie Campingu lub w najbliższej okolicy ? We czwartek święto sklepy pozamykane. Myślę że nie będzie wielkiego problemu bo na terenie campingu jest bar i kiełbaskę, czy kaszankę oraz frytki można wciąć . Poza tym małe sklepy mogą być otwarte i zazwyczaj są otwarte, bo wtedy nikt nie pojedzie do hipermaketu, a właściciel ma dobry utarg (tak przynajmniej jest w okolicach mojego rancha ). Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Znalazłem ciekawą mapkę dzięki której można zaoszczędzic trochę czasu w drodze do Warki . http://mapa.targeo.pl/,24,21.18944,51.7840...26e63227796a14c Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Bardzo fajne, kurcze nawet na A2 podtopienia ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 A ja podpieram się taką prognozą:http://www.meteoprog.pl/pl/wmap7days/ Jak dotąd było tak jak na tej stronce.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Co chwilę pojawiają się nowe "tematy" odnośnie zlotu... Jednym z nich jest fakt, że poza dość specyficznym skuterem jakim jest Morphous podczas imprezy będzie można zobaczyć także Suzuki Geme . Myślę, że dwa tak egzotyczne maxi na zlocie w EU będą po raz pierwszy . No i nie zapominajmy, że z japońskich ciekawostek mamy jeszcze pokaz Sushi Food Inną ciekawostką jest pewna domieszka SEX'u która delikatnie "otrze" się o nasz zlot Mamy rzutnik, będą filmy z imprez i zlotów, jeśli ktoś chętny na "nocne wycie" to uruchomimy karaoke Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Inną ciekawostką jest pewna domieszka SEX'u która delikatnie "otrze" się o nasz zlot Orzech zatańczy na rurze Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Orzech zatańczy na rurze Nie obiecuj Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Inną ciekawostką jest pewna domieszka SEX'u która delikatnie "otrze" się o nasz zlot Orzech zatańczy na rurze W duecie z gwiazdą Drag Queen Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Inną ciekawostką jest pewna domieszka SEX'u która delikatnie "otrze" się o nasz zlot Orzech zatańczy na rurze W duecie z gwiazdą Drag Queen Na trzeżwo tego nie ogarne Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Inną ciekawostką jest pewna domieszka SEX'u która delikatnie "otrze" się o nasz zlot Orzech zatańczy na rurze W duecie z gwiazdą Drag Queen Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dużo mówi się o pogodzie jednak nikt jeszcze nie napisał że nie pojedzie jeśli będzie zła .Standardowo biorę kąpielówki na słoneczną i deszczową pogodę a kalosze dla poprawienia swojego samopoczucia . Pogoda małe ma znaczenie jeśli towarzystwo jest . Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Nieee, pomimo 620 km, musialoby nieprzerwanie lac jak z cebra, zebym chociaz zaczal sie zastanawiac nad przyjazdem 4oo . Jako ze tak nie bedzie, jade oczywiscie ... Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Pogoda małe ma znaczenie jeśli towarzystwo jest Święte słowa Siemik, co tam pogoda liczą się ludziska !!! Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Widze ze tu na forum ludziom humor dopisuje mimo takiej pogody-to jestem pewien ze jaka pogoda by nie byla na zlocie to i tak bedzie wesoło !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi