Klubowicze robson Opublikowano 30 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2009 Z prezesem GDZ właśnie wychyliłem,oczywiście za "skrzydełka" Coś Robercik się nie odzywa,czyżby sprawdzał jak się jeździ na dwu cylindrowym (w końcu) MAXI !OKK Spoko , spoko - pierwsze 100 km już zrobione . Takie małe porównanie SW600 i YP400 : - plus dla SW oczywiście za silnik , jednak 2 gary to jest to - przyspieszenie oczywiście na plus SW , powyżej 100km/h po prostu odjazd - na razie na niekorzyść SW - wracałem dziś z roboty jakby po ciemku , światła w porównaniu do Majki niestety słabiutko , jednak dwa poziome reflektory w YP znacznie lepiej oświetlają drogę , chyba zacznę jezdzić na długich . A tak na marginesie - ta szyba turystyczna jest spoko , pęd powietrza omija kask i jest zdecydowanie ciszej , można będzie zajarać po drodze . Na razie nie mam kufra i w przeciwieństwie do Majki z tyłu widać całą kamizelkę klubową z nowym logo odblaskowym , także jadąc dziś po zmroku żaden katamaran nawet nie próbował mnie wyprzedzić , a jechałem wyjątkowo wolno
Burgerman Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Kufer Siemik ma do sprzedania. Zagadaj to się dogadacie.
upiór Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 No no kolego tylko nie z takimi problemami a YP jakie miała żarówki !OKK .
Burgerman Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Widzę, że kolega KLAF przegląda forum. Może dołączy do sobotniej przejażdżki na słynnym trójkołowcu?
Gość klaf Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 A ja mam do 14 niestety szlaban od żony bo musze zostać z dzieciakami a chętnie bym wreszcie pojeździł - więcej i dalej niż: dom – praca – praca - dom. Taka pogoda że szkoda w domu siedzieć. Pozostaje mi...
Burgerman Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Dzieci podrzuc do dziadków i kulaj beret z nami !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2009 [- na razie na niekorzyść SW - wracałem dziś z roboty jakby po ciemku , światła w porównaniu do Majki niestety słabiutko , jednak dwa poziome reflektory w YP znacznie lepiej oświetlają drogę , : Specjalnie dla Ciebie !OKK http://www.leroybeal.net/motorcycles/silve...ninglights.html
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 Właśnie wychyliłem ostatni kufelek oczywiście za "skrzydełka"w szczególności Robsona bo reszta już nie raz zostało "pokropione". Na dziewiątą pasuje bo na ósmą jestem zapisany na myjnie 4oo. Klaf,jeśli ktoś naprawdę chciałby pojeździć !OKK to coś by wymyślił Burgerman może by tak Mareczka odwiedzić?
Klubowicze robson Opublikowano 30 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2009 [- na razie na niekorzyść SW - wracałem dziś z roboty jakby po ciemku , światła w porównaniu do Majki niestety słabiutko , jednak dwa poziome reflektory w YP znacznie lepiej oświetlają drogę , : Specjalnie dla Ciebie http://www.leroybeal.net/motorcycles/silve...ninglights.html Już to przerabiałem w Foresight'cie , a w SW trzeba będzie pomyśleć !OKK
Mareczek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Burgerman może by tak Mareczka odwiedzić? Również myślałem ---- żeby Was zaprosić, tylko jest jeden problem , rano około godz.5,00 wyjeżdżam do Stolicy i poza (Piaseczno). !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 Również myślałem ---- żeby Was zaprosić, tylko jest jeden problem , rano około godz.5,00 wyjeżdżam do Stolicy i poza (Piaseczno). !OKK No i się wymigał
Burgerman Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 A może Robsona i zobaczyc jego ZACNĄ?
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 To jak będziecie jechali do Roberta zapraszam na browar
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2009 Radek dzwoń obgadamy temat.
Bobas Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 No, no, ładny ten Silverek Robsona I ma nawet ABS !!!!! Też takiego chcę !!! Jak pamiętacie, ja założyłem do mojej ZACNEJ ksenona. Światła były po prostu petarda. W nocy jechało się jak w dzień.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 To jak będziecie jechali do Roberta zapraszam na browar Tomcio, a masz tych browarów więcej
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2009 Robson, gratulacje. Dopiero teraz zobzczyłem pod Twoim avatarem SW.
michu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 No to jeszcze teraz Bobasek będzie kupował Zacną , a i na resztę z regionu przyjdzie czas
upiór Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Michał co racja to racja , tylko żeby był SILVER , bo jak nie to hi hi .
Bobas Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Michał co racja to racja , tylko żeby był SILVER , bo jak nie to !piwko hi hi . Jeśli o mnie mowa to na pewno będzie SW !YES Tylko jeszcze nie wiem kiedy !happybth W najgorszym wypadku latem w , np. Bieszczady pojadę 4oo jako auto serwisowo- bagażowe A na Burgmanię może jakiś z Muszkieterów zabierze mnie na plecaczka ( pracuję nad swoją wagą i nie będzie aż tak ciężko )
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 !happybth No tak przybyłem do domu po inspekcji pokontrolnej u prezesa i jestem rozczarowany. Z wytycznych jakie otrzymał od poprzedniego konkrolera czyli Abacha do tej pory nie zostało zrobione nic Prezes za skruchą przyznał, że jeszcze ma czas i do 1-go dnia wiosny napewno zdąży. !YES W Grudządzu spotkałem kolegę siemika i Burgermana.na !piwko Zacnej wkręciłem parę kilosów i wcale nie było zimno.
michu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Michał co racja to racja , tylko żeby był SILVER , bo jak nie to !piwko hi hi . Jeśli o mnie mowa to na pewno będzie SW !YES Tylko jeszcze nie wiem kiedy !happybth W najgorszym wypadku latem w , np. Bieszczady pojadę 4oo jako auto serwisowo- bagażowe A na Burgmanię może jakiś z Muszkieterów zabierze mnie na plecaczka ( pracuję nad swoją wagą i nie będzie aż tak ciężko ) Do lata jeszcze troszkę... w najgorszym wypadku na pewno ktoś z Nas weźmie Cię na plecaczka bo przecież ,, Jeden za wszystkich , wszyscy za jednego''
Bobas Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 A tak na marginesie, dziś widziałem w Chojnicach Burgmana 400. Był na chojnickich blachach. Czyżby szykował nam się jakiś nowy klubowicz ? !happybth
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Był na chojnickich blachach. Czyżby szykował nam się jakiś nowy klubowicz ? !happybth Bobas daj, że spokój w Chojnicach zostaniesz sam jak GOŚĆ Faktycznie kontrola została dokonana !YES i słabo wyszła ( poprawię się ) !piwko
michu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Był na chojnickich blachach. Czyżby szykował nam się jakiś nowy klubowicz ? !happybth Bobas daj, że spokój w Chojnicach zostaniesz sam jak GOŚĆ Faktycznie kontrola została dokonana i słabo wyszła ( poprawię się ) !piwko Tomuś co się stało się .... głowa bolała? !YES
Rekomendowane odpowiedzi