reno Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 rośniemy w siłę - oby tak dalej. do zobaczyska w następny czwartek
Gość xeus2580 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Witam Szanowne Grono Miłośników Czekoladowego Wariatora A ja wreszcie wykminiłem co mi stuka. Nie zgadniecie> Te wstrętne kitajce tak wykonały sworzeń blokady kierownicy ,że po 20 000 km wytarł się ślizg w stacyjce i bolcyś se latał Rozpirzyłem UHatka do ramy i silnika ,ale znalazłem pozdro miłego szykowania sprzętu Paweł
andi.nb Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Rozpirzyłem UHatka do ramy i silnika ,ale znalazłem No to gratki
Gość xeus2580 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam Szanowne Grono Miłośników Czekoladowego WariatoraA ja wreszcie wykminiłem co mi stuka. Nie zgadniecie> Te wstrętne kitajce tak wykonały sworzeń blokady kierownicy ,że po 20 000 km wytarł się ślizg w stacyjce i bolcyś se latał Rozpirzyłem UHatka do ramy i silnika ,ale znalazłem pozdro miłego szykowania sprzętu Paweł
reno Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 czyli prawdziwe jest stwierdzenie; nie ma takiej rury na świecie co się jej nie da odetkać. gratuluję sukcesu. to się nazywa zdobyć doświadczenie.
Gość radiolog Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Haha dzisiaj słonko przygrzało i nie mogłem się powstrzymac od przypomnienia sobie jak się jeździ, byłem chyba jednym z niewielu dzisiaj !scooter Od czwartku ma być juz bardzo wiosennie, więc do zobaczenia na ulicach Pozdrawiam Marcin
Użytkownicy Tony Opublikowano 15 Marca 2010 Użytkownicy Opublikowano 15 Marca 2010 A może w czwartek w "pomodorino" !scooter
andi.nb Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Czyrzby na !scooter ja jestem za ,ale niektórym kolegom zostaje !tank
Sympatycy Zenek Opublikowano 18 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2010 Kurcze ja dzis nie dam rady wpasc . A tak sie na pizze napalilem ze skosztuje a tu robota plany pokrzyzowala . Bede w prima aprilis. Pozdrawiam
andi.nb Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 Jakieś plany na czwartek bo sezon w pełni a u nas jakaś posucha ? Zero aktywności
Użytkownicy Tony Opublikowano 30 Marca 2010 Użytkownicy Opublikowano 30 Marca 2010 Ja zamierzam na czekoladkę zajechać
reno Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 zrobię wszystko by być ale przyznam może być krucho z czasem
windzior Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Witam kolegów z Malopolski, cyz możecie napisać, gdzie się spotykacie - proszę o dokładną mapkę dojazdu, a jeżeli będzie czas to wpadne
andi.nb Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 No i tak ,z mapką to morze być problem bo aż tak z kompem to ja się nie znam ale jest to knajpka ,,POMODORE'' obok mack donalda,rondo mateczny.Jak by co to dzwoń podprowadze cie-tel na mapce użytkowników burgmani
Użytkownicy Tony Opublikowano 31 Marca 2010 Użytkownicy Opublikowano 31 Marca 2010 Witam może to zadziała http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geoc...+Krakow,+Polska kliknij drugą propozycję albo to http://www.glebiasmaku.pl/krakow/790,Pomod...estauracja.html
andi.nb Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Było ,tylko Reno jakis taki ale ja to rozumiem ,latka lecą Do następnego
Gość xeus2580 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 6 SKUTRÓW ŁADNIE WYGLĄDAŁO-ALE TO ZA MAŁO CZEKOLADKA JAK ZAWSZE MNIAM POLECAM RISOTTO Z SZPINAKIEM I KREWETKAMI A DLA WSZYSTKICH WESOŁEGO BARANKA KOLOROWEGO JAJECZKA DORODNEJ KIEŁBASKI I WSZYSTKIEGO NAJ POZDRO PAWEŁ
reno Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 obiecuje sie poprawić, wszystkim wszystkiego naj, naj, naj i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. do nastepnego.
andi.nb Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 WESOŁEGO BARANKA Przecież połowa z nas to barany oczywiście zodiakalne i zawsze jesteśmy weseli :WESOŁYCH I MOKRYCH ŚWIĄT Dla was iwaszych rodzin l
Gość radiolog Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wybieracie się do mnikowa w przyszla sobotę (24.04) ? Chociaż czytając forum południowców http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/view...hp?f=36&t=10354 - to nas tam zbytnio nie lubią hehe Jakiś punkt zbiorczy dla maxi pod zakopianką? Pozdrawiam
Sympatycy Zenek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja niestety w tym roku nie dam rady, moze na zakonczenie sie uda. Co do skuterow to sprawa sie tyczy "malolatow" na malych skuterkach. Sam bylem swiadkiem tego co potrafia robic na paradzie - poprostu mialem strach w oczach jak kolo nich jechalem.
Gość xeus2580 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ludziska internet wam poodcinało To ja napiszę Dzisiejsze spotkanie było super ci ,którzy nie byli nie wiedzą jak smakuje CZEKOLADKA z BURGMANA a i KYMCO 500 obiecał i nic Panowie co z wami wiosna nadeszła a was nie ma liczę na wieksze grono następnym razem Podziękowamnia dla obecnych Paweł !happybth
Rekomendowane odpowiedzi