dr.big Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Fundi.Każda droga jest dobra aby doprowadziła do Malborka. Siemik, zapros przy okazji Kolegow na np. "supermana" ... Po odrobinie ruchu grill bedzie lepiej smakowal .
krzys-68 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Bydzia jedzie normalnie, 5 do świecia potem 1 i na koniec 22 do MalborkaNo może się coś zmienić i pojedziemy na Kwidzyń Waldek szczególy w godz. ?
Burgerman Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Bobas, życzę udanego wypoczynku !OK !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2009 Siemik, zapros przy okazji Kolegow na np. "supermana" Atrakcje przewidziane tylko czy kondycja to wytrzyma Nie chciał bym aby mnie potem ganiali z !piwko jak to było po powrocie z Morskiego Oka w Zakopanem !OK
orcio Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Życze wszystkim udanego grila !zorro
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2009 Bobas życzę całej rodzince udanego wypoczynku.Bawcie się dobrze i wracajcie bezpiecznie.
Tomekgdz Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Orcio, jaki awatar to pewno ty !YES Jutro spotykamy się w Malborku !OKK coś mało chętnych by Tomeczka zobaczyć Jest już 8.03 w Stegnie idę uzupełnić płyny
krzys-68 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ktoś musi udawać że pracuje żeby odpoczywać mógł ktoś
Burgerman Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Na jutro pogada ma byc gitt !OKK - czekamy na !OKK !YES !scooter !scooter Mam małe pytanko czy Upiór nas jutro nawiedzi? Bo tak jakoś zamilkł.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2009 Z upiorem to jest mały problem bo mu nie chodzi. Serwis Kowalewo nie zezwala na naprawę. Po cichu Wam napisze, że przyjedzie może na plecaka
michu Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 witajcie Bardzo mi przykro , ale ja nie będę mógł przyjechać Do następnego razu
dr.big Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Zeby nie bylo, ze tylko Wy sie bawicie , wlasnie biore lezak i wychodze na plaze ...
krzys-68 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Zeby nie bylo, ze tylko Wy sie bawicie !OKK , wlasnie biore lezak i wychodze na plaze !YES ... :(oszczędź Nas, nie dobijaj i nie linkuj fotek
oyooyo Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Zostało mi tylko zatęsknić za Wami. Jutrzejszy dzień spędzę w pracy ... :-((
michu Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Zeby nie bylo, ze tylko Wy sie bawicie !YES , wlasnie biore lezak i wychodze na plaze ... Ty to masz dobrze...tylko weź krem z filtrem no i kogoś kto Cię będzie smarował !OKK
Tomekgdz Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 A ja biedak muszę reprezentować region
Abach Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Był telefon od Prezesa Silver nie ruszany od miesiąca. Szybka akcja w garażu, tłumik pojawił się na swoim miejscu i jutro stawiamy się w Malborku !OK Edit: Martwi mnie bardziej to: POGODA W razie czego pojedziemy 400
upiór Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Z upiorem to jest mały problem bo !OK mu nie chodzi. Serwis Kowalewo nie zezwala na naprawę. Po cichu Wam napisze, że przyjedzie może na plecaka Witam . czytajta ludziska cego to ludzie nie na piszą . !guns !guns . Zacna gotowa do grogi , tak wiec Malbork i te banany jak je zabiorę . Mam tylko nadzieje , że Olga i Burgerman nie zamówili kabana , bo kto go zje . Pozdrawiam i do jutra . Adam wyciągniesz zacną z garażu , pogoda będzie !OKK .
Gość klaf Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Witam szanownych kolegów! Cały tydzień miałem się dopisać i jak zwykle skończyło się na zamiarach. Aż wstyd biorąc pod uwagę gdzie mieszkam !OK i jak daleko mam do Siemika i Burgermana. I jest grill jednak jutro czy nie ma?
Klubowicze robson Opublikowano 12 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2009 Powitać nowego kolegę , ale żeby tak na TRZECH kołach !OK
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2009 Powitać nowego kolegę , ale żeby tak na TRZECH kołach !OK !OKK Moja córka też zaczynała na trzech !guns a teraz w wieku 9ciu lat śmiga już na dwóch,tylko jeszcze z pedałami. !guns klaf,No co Ty? Pewnie że jest ale czy gril?
magduska Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Hej, Hej do Malborka z Mareczkiem wybierają się jeszcze 2 sztuki Do zobaczenia za kilka godzinek !OK
upiór Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 No i się stało !OKK . Szaman mnie oszukał , ciemnotę mi wciskał że pogoda będzie i słoneczko będzie świeciło a tu porażka . Szaman jak widać chyba za mało dostał !OK . Jeszcze z nim pogadam !guns !guns . Widzimy się w mieście krzyżackim , pozdrawiam .
jack daniels Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 Zalecam wszystkim Kujawiakom i Pomorzanom oddać GPS-y do serwisów ponieważ wszystkie wskazują dość poważny błąd w nawigacji( około 450 km). O ile dobrze pamiętam to ognisko miało się odbyć na pd-zach kraju a zapłonęło na północy. !OKK !guns !OK !guns Życzę wszystkim udanej zabawy pysznego szamankai i smakowitych napitków. .Pozdrawiam J.D.
Tomekgdz Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Impreza zakończona było zaje….. !YES !OK Bardzo dziękujemy za przygotowanie imprezy !OKK Burgerman wielki szacun !OKK Siemik to, kiedy robisz imprezę
Rekomendowane odpowiedzi