Tomekgdz Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Faktycznie jest tu cicho Co do ogniska proszę o podanie daty dokładnie, kiedy Z tego, co wiem ktoś z Grudziądza się wybiera tak, że dopisywać się Marzena & Tomekgdz na 99%
orcio Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Nie dam rady przyjechać ale myślami będe z wami spotkanie rodzinne siłą wyższa życzę wszystkim dobrej zabawy
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 orcio gdzie avatar michu cicho na forum bo ; michu jeździ do szwagra Tomek w Stegnie sam upiór buduje mosty i tam Kaśka nie wiadomo z kim Roba widać tylko na forum ale już po !piwko i nie ma siły żeby coś napisać Ten z pod CALiforni pracuje, żeby kupić ubranie dla Rityi nie ma za co !piwko I tylko ja samotnie na i nie piszę żeby wam smutno nie było !w00t
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 Przesyłki wysłałem do: fundi600, michu, siemik, jutro do bobasa - czekam jeszcze na adres upiora. Bardzo proszę o potwierdzenie odbioru przesyłek na PM. Pozdrowienia ze Szczecina
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2009 Sylwia i Siemik też chętnie skorzystają z zaproszenia i zjawią się na oczywiście jeśli dotrzemy na czas bo droga do kolegi Burgermana daleka
Burgerman Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Co do ogniska proszę o podanie daty dokładnie, kiedy Z tego, co wiem ktoś z Grudziądza się wybiera !piwko tak, że dopisywać się Marzena & Tomekgdz na 99% Czekamy na Was w niedzielę 13.09 od południa ( gdzieś tak koło 12-tej ). Jak wcześniej pisałem podwórko mam za małe na ognisko, ale grill spoko się mieści. !piwko
orcio Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Fundi nie jestem w stanie ustawić awatara bo mojemu bratu urodził się dziś dziś syn i to doniosłe wydarzenie ale jak tyko stane na nogi to się za to wezmę
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2009 Fundi nie jestem w stanie ustawić awatara bo mojemu bratu urodził się dziś dziś syn i to doniosłe wydarzenie ale jak tyko stane na nogi to się za to wezmę Co tam awator,bratanek i brat ważniejsi są.Ale z uważaj bo rano może główka boleć.
Mareczek Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Czekamy na Was !scooter w niedzielę 13.09 od południa ( gdzieś tak koło 12-tej ). !guns Jak wcześniej pisałem podwórko mam za małe na ognisko, ale grill spoko się mieści. Wielkie dzięki za zaproszenie na !guns !YES PS. Na (PM)---- podaj jeszcze współrzędne gdzie ma odbyć się spotkanie i co mamy przywieść żeby nie nadużywać gościnności.
michu Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Bobas pierunie , gdzie Ty sie podziewasz?
Tomekgdz Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 i co mamy przywieść żeby nie nadużywać gościnności. !OKK Pytanie dotyczy tego samego !OKK Siemik czytam i sam już się zastanawiam, kto robi to ognisko ja byłem pewien, że Ty !OKK Oglądam posty i widzę, że to kolega Burgerman szacun
Bobas Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Sorki Panowie, że tak długo się znowu nie odzywałem. W mojej branży jest teraz paskudne urwanie głowy, ale po złym przychodzi dobre. Na ognicho nie dam rady przyjechać i bardzo żałuję. Będę w tym czasie prażył się na chorwackiej plaży z rodzinką. Następnym razem nie nawalę
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2009 Pytanie dotyczy tego samego Powielam pytanie Bobas Ty to masz dobrze
michu Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Bobas , życzę Ci udanego wypoczynku z rodzinką !sciana Szerokości !yeah !NOT
Tomekgdz Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Burgerman dzięki za info. Dotyczące spotkania Bardzo dziękujemy za zaproszenie !YES na 100% będziemy Marzena i Tomek
Mareczek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Burgerman dzięki za info. Dotyczące spotkania Bardzo dziękujemy za zaproszenie !YES na 100% będziemy Co by nie pisać tego samego co Tomcio tylko cytuje Dzięki Marysia & Mareczek
Klubowicze robson Opublikowano 9 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2009 Oj chyba szykuję się impreza bezalkoholowa , ale na kujawach i pomorzu to przecież chleb powszedni , wszystkim doskonale wiadomo , że brzydzimy się !wchair . Tak trzymać koledzy
michu Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Witojcie Ja jeszcze na 100% nie wiem ,ale powinno się wszystko wyjaśnić niebawem
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 WitojcieJa jeszcze na 100% nie wiem ,ale powinno się wszystko wyjaśnić niebawem Co to ma znaczyć?No!Chyba że chodzi o kaca Amy tu wspólnie i w porozumieniu z Upiorkim i jego "SZAMANAMI"piękną pogodę zamówiliśmy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Michu się tylko droczy ja w niego wierze. !OK
krzys-68 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 a Bydzia jak jedzie?O której i którędy?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Bydzia jedzie normalnie, 5 do świecia potem 1 i na koniec 22 do Malborka No może się coś zmienić i pojedziemy na Kwidzyń
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Fundi.Każda droga jest dobra aby doprowadziła do Malborka. !OK
Bobas Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 No to życzę Wam super zabawy Ja zaraz wyjeżdżam się powczasować. 3majcie się
Klubowicze robson Opublikowano 11 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2009 Bobas - zabierz mnie ze sobą tam dokąd jedziesz
Rekomendowane odpowiedzi