Sympatycy siemik Opublikowano 13 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Serdeczne dzięki Burgermanowi i jego wspaniałej żonce za przygotowanie stołu biesiadnego i możliwość spotkania się w gronie wspaniałych ludzi z klubu i nie tylko !YES . Pogoda niestety nie dopisała,grila nie było jednak mięsko z przystawkami plus !OKK .Napisać muszę jednak o pewnym "prezesie",który pokazał dziś oblicze prawdziwego mężczyzny i jak to mawiają w kujawsko pomorskim że alkohol to ,po dżentelmeńsku odstąpił żonce fotel z prawej strony auta i sam siadł za kierownice. !OKK Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Olga i Burgerman !OKK Wielkie dzięki za wspaniale jedzonko oraz miłe i sympatyczne spotkanie Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ja również bardzo dziękuję za gościnę fotki za chwilkę Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Olga i Burgerman dziękuję za wypasione spotkanie było SUPER poprostu czym chata bogata tym rada. Niemogłem uczestniczyć w waszym spotkaniu ciałem, jednak moje myśli przez cały dzień były w Malborku. I mimo że siedziałem przy ognisku w Jeżowie to sercem byłem z Wami. !OKK również się odbyły. Pozdrawim wszystkich z Kuj-Pom których poznałem i jeszcze poznam !YES !OK !OKK .J.D. Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Kilka zdjęć ze spotkania -> FOTKI Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Dziękujemy serdecznie wszystkim za przybycie. !OK Spotkanie w gronie sympatycznych i wspaniałych ludzi to sama przyjemnośc. !OKK Siemik nie bądź taki skromny. Ty i Sylwia macie duży udział w przygotowaniu spotkania, ale ognisko i tak Ciebie nie ominie ( Tomek już tego dopilnuje ) !OKK Jack Daniels dzięki za przybycie, mamy tylko nadzieję, że następnym razem będzie to w realu, a nie duchowo. !YES A ci co nie mogli byc, niestety muszą żałowac. Raz jeszcze wszystkim dziękujemy i do następnego razu. !V Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 No to do następnego, może wiosną! Pozdrawiam J.D. P.S. Burgermanie. Nie zawsze to co piękne nie musi być ładne. !OK !OK !OK Pozdrawiam J.D. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Burgerman , Olga Dzięki serdeczne za miłe przyjęcie Olga jedzonko było pyszne i nie tylko !OK Było super Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Olgo i Burgermanie dzięki za mile spędzony czas i przyokazji poczęstunek. Wielki szacun !piwko Prezes Ty !scooter bezalkoholowe dla mnie szok. Podziękowania dla wszystkich którzy przybyli a kto nie był ten ..... Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Prezes Ty !scooter bezalkoholowe dla mnie szok. Prezes jest a alkoholem się !piwko Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Prezes Ty !scooter bezalkoholowe dla mnie szok. Prezes jest !OK a alkoholem się Taka prawda piłem piwo o mocy 0,00% Faktycznie głupio to wyglądało jak z Mareczkiem to coś pijemy Widzę, że jak dalej tak pójdzie stracę reputacje Siemik cały czas czekamy !piwko i pamiętamy o zaproszeniu Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Siemik cały czas czekamy i pamiętamy o zaproszeniu Siemik pamiętamy - obiecałeś, może jeszcze przed zimą???. My gotowi Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No to i moja skromna osoba napisze parę zdań . Olga i Burgerman na takie spotkanie to ja piszę się dwa razy w miesiącu , zawiozą człowieka i przywiozą . Prawie jak prezes Włodek to wielka postać , a jak wkręca Włodek dzięki wielkie . Tak więc kochani jedzonko , ciacha , a alkochol nie żeby tam zaraz pić ale duchota była taka że szok . A kolega Grześ tak jak widać czeka go ognisko ale kiedy . Pozdrawiam serdecznie i do miłego a tez z pod niech Go ściska . Jak nabędzie zacną markę to wcale nie znajdzie dla kolegów czasu . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dla kolegi Robsona i reszty właścicieli zacnej marki przesyłam link do nowej SW GT 600 Może ja też się skuszę. Jak ktoś może niech przetłumaczy Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dla kolegi Robsona i reszty właścicieli zacnej marki przesyłam link do nowej SW GT 600 Może ja też się skuszę. Jak ktoś może niech przetłumaczy !OKK Oj chłopaku nie kuś , nie kuś !OKK kto wie , może kiedyś ... !piwko Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jak ktoś może niech przetłumaczy !OKK Przetłumaczyłbym, lecz te literki coś kwadratowe Pogadaj z Mareczkiem !OKK on całkiem dobrze sobie radzi !OKK z tym językiem !piwko Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dla kolegi Robsona i reszty właścicieli zacnej marki przesyłam link do nowej SW GT 600 !piwko Może ja też się skuszę. Jak ktoś może niech przetłumaczy sliczny wygląd,nareszcie normalne lampy z przodu i z tyłu !OKK Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Pogadaj z Mareczkiem on całkiem dobrze sobie radzi z tym językiem !scooter Koledzy jak dla Was to proszę przetłumaczone !wchair http://www.burgmania.net/forum/index.php?a...t=0#entry127574 Niby pracuje w ( DPS-ie) w rzeczywistości glina. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Nie wierzę !wchair Prezes zmienił zawód To wszystko wyjaśnia dlaczego w niedzielę zażywał !scooter tylko bez alkoholowego. Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 No,no. Wyszło szydło z worka. Ale żeby taka konspiracja-jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Niby pracuje w ( DPS-ie) w rzeczywistości glina. No dobra udało Wam się ZEMSTA będzie wielka od dnia dzisiejszego przyjmuje dowody wdzięczności w postaci Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Niby pracuje w ( DPS-ie) w rzeczywistości glina. No dobra udało Wam się ZEMSTA będzie wielka od dnia dzisiejszego przyjmuje dowody wdzięczności w postaci To wy nie wiedzieliście , że Prezes sobie dorabia na boku w drogówce? Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Nasz Prezes pracuje w drogówce, to napewno kolega Siemik go zwerbował Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Dobrych pracowników nigdy za dużo Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 To wy nie wiedzieliście , że Prezes sobie dorabia na boku w drogówce? !piwko !OK Tak tylko dlaczego po kątach Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi