michu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jolu wszystkiego najlepszego 100Lat w zdrowiu !tut !winkiss !winkiss Dziękuję bardzo za życzenia Jolka
Tomekgdz Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Bardzo mi głupio, że zapomniałem o Jolki urodzinach Ale co tam dzisiaj masz imieniny życzę Tobie dużo zdrowia !OK Kasy i miło?ci !winkiss !winkiss PS oczywi?cie bym zapomniał i następnych 100 lat w pożyciu małżeńskim !tut Kiedy robimy imprezę !piwko
michu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Bardzo mi głupio, że zapomniałem o Jolki urodzinach Ale co tam dzisiaj masz imieniny życzę Tobie dużo zdrowia Kasy i miło?ci !V PS oczywi?cie bym zapomniał i następnych 100 lat w pożyciu małżeńskim Kiedy robimy imprezę Serdecznie dziękuję za życzenia, a o imprezce pomy?limy ..... tylko na razie nie mam takiej możliwo?ci,zbyt mało czasu na przyjemno?ci. JOLKA
Bobas Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ja również życzę Ci Jolu 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam No i jak najdłuższego pożycia w takim szczę?ciu jak do tej pory
Klubowicze robson Opublikowano 15 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2009 Wreszcie mogę co? napisać , bo tak naprawdę to dopiero dzi? doszedłem do jakiej? formy . Jola i Michał dzięki za go?cinę i wybaczcie , ale nie byłem w stanie nawet pogadać z Wami . Jolu - najlepsze życzonka dla Ciebie !OK Dziękuję również ?rubowkrętom za wspólny powrót z Burgmanii oraz chłopakom z Pomorza - Dizlowi , Orciowi Dziadkowi i Siemikowi ( Grze? - jeste? za..... rozrywkowy facet , z tej strony jeszcze Cię nie znałem ).
Tomekgdz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam przypominam o spotkaniu !placz1 Kujawsko-Pomorskie ł?czmy się http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=7641
michu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam przypominam o spotkaniu Kujawsko-Pomorskie ł?czmy się http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=7641 Ostatnio jako? nic nie pasuje ............ !YES !placz1 !YES !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witajcie na naszym ... Tomcio my się będziemy ł?czyli ale gdzie indziej i w innym czasie Żal ?ciska ale nie na wszystko starcza "czasu".
Bobas Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja muszę i?ć w ten weekend do roboty Tomas, mam nadzieję, że będziesz w lipcu razem z nami..........
michu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja muszę i?ć w ten weekend do roboty Tomas, mam nadzieję, że będziesz w lipcu razem z nami.......... Ale już nie długo sobie to wszystko odbijemy EDYT: 19,06 Halo co jest? posneli?cie tam czy co?
Tomekgdz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 EDYT: 19,06 Halo co jest? posneli?cie tam czy co? Taka droga chyba się przerzucę na co? tańszego i większego
Bobas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Panowie, pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie spałem, ale jak wchodziłem na nasze Forum i nikt nic nie pisał to przyszło czekać No nie mówcie tylko, że nie mieli?cie czasu, bo praca itd. Wasze zdrowie Michu, jeszcze 2 posty i będziesz zaawansowanym maxi- maniakiem Orcio, widzę, że często jeste? na Burgmanii. Spodobało się ?
Klubowicze robson Opublikowano 18 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2009 EDYT: 19,06 Halo co jest? posneli?cie tam czy co? Taka droga chyba się przerzucę na co? tańszego i większego Nic tylko chlor ....
Tomekgdz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 co to znaczy chlo.... Jutro spotkam się z kolegami z Pomorza szkoda, że nie udało mi się was namówić my?lę, że nie będziecie zawiedzieni moj? postaw?
orcio Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Doł?czył bym do was , gdziekolwiek by?cie nie jechali ale ten weekend spędzam z rodzin? i przyjaciółmi nad jęziorem , bo fajnie było mi z wami w Rogoznie Upiorku ta szybka to zbawienna rzecz komfort poprawił sie o 100 %
orcio Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Orcio, widzę, że często jeste? na Burgmanii.Spodobało się ? Bardzo bo ludzie s? co prawda jest fala jak w armi ale jest zajefajnie
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2009 Orcio co Ty piszesz jaka fala? czy ktoi? Ci kazał czy?cić czy co ? W sobotę jade do Pelplina ogl?dać MOTOCYKL wtajemniczeni wiedz? dlaczego dużymi literami i kto wie co będzie dalej.
krzys-68 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 jak do 13 bedziesz przejeżdzał to na kawe zapraszam
Bobas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Orcio co Ty piszesz jaka fala? czy ktoi? Ci kazał czy?cić czy co ?W sobotę jade do Pelplina ogl?dać MOTOCYKL wtajemniczeni wiedz? dlaczego dużymi literami i kto wie co będzie dalej. Fundas, no nie mów, że chcesz zmienić zacn? markę na co? większego i z biegami ? Czy ten motorek ma w nazwie ............... Wing ?
orcio Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Fundi fala jest i tak sobie mysle że Cesarzem jest Tomek mój ziomal w Niedziele rano na Burgmani jak wszyscy jeszcze spali kazał mi czyscic k1 co prawda moj? ale kazał czy to nie zakrawa na ''FALE'' Ale to dzięki niemu tak szybko udało mi ?ię do was doł?czć szacun . . .
Tomekgdz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Cesarzem jest Tomek mój ziomal szacun . . . Cesarzem powiadasz to bardzo miłe !piwko Kolega jak sobie wyobrażał wracać do domu Parchem Skuter ma być wypucowany do błysku i ma wygl?dać jak nowy !piwko koniec kropka A teraz wisisz nam !w00t byle nie mało !OK
Mareczek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Cesarzem powiadasz to bardzo miłe !piwko Cesarz !piwko !w00t !OK Jeden z naszych Kolegów zagranicznych znalazł Tomkagdz czynnego użytkownika AutoKlubu BMW http://forum.bmwautoklub.pl/viewtopic.php?p=33797 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=35710 Podobno zamienił Zacn? Markę na stare BMW
michu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tomek nigdy by nie zdradził zacnej marki !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2009 jak do 13 bedziesz przejeżdzał to na kawe zapraszam Do 13 się nie uda bo w robocie mi zejdzie pewnie do 14 a u go?cia się umówiłem o 16,30
upiór Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam !tut . Michu Tomek i zacna marka to jedno ciało . No chyba że się mylę . To mamy dzisiaj pi?tek i tak zleciał tydzień od BURGMANI . Ciekawe co u Kolegi z pod ......... . |miga Hond? 4oo , zdradzi Majkę czy nie !OKK , zadzwonił by chociaż . Pozdrawiam cał? załogę maxi .
Rekomendowane odpowiedzi