michu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witajcie w nowym miesi?cu Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Cze?ć wszystkim ogl?dałem zdjęcia z ogniska suuuuuuper pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka Tatko a jaki prezencik przygotowałe? dla Tomeczka Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak to było? kto zaczyna temat ten stawia Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Emocje opadły po wczorajszym wypadzie czekamy tylko na ten film co nasz operator kręcił i pewnie sam się zakręcił i nie wie co dalej, ale brać w niego wierzy. Robson oby tak dalej. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka Tatko a jaki prezencik przygotowałe? dla Tomeczka Syneczku jak przyjedziesz to i prezencik się znajdzie. To Ci już podpowiem mu mu mu Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Michu czy Ty chcesz Tomcia mlekiem uraczyć przeca on takich napojów nie pija Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Michu czy Ty chcesz Tomcia mlekiem uraczyć przeca on takich napojów nie pija Tak Michale po mleku dostaje wysypki na całym ciele my?l dalej Fundi wie, co pisze pogadaj z koleg? !OKK my?lę, że Ciebie nakieruje mu mu !OK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Tomciu jak piszę mu , mu , mu to przecież wiesz że chodzi o mu , mu ,mu !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam !OK . Znaczy się krowa z ogonem !OKK . Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jakby? Michu co? dla Tomeczka na dzień dziecka przygotowywał !OKK to też skorzystam z dobrego grzańca bo po wczorajszym powrocie w strugach deszczu troszku się pochorowałem Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 czyli grzane mleko z miodem !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego dla mlekoholików Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Widzę, że regiony przygotowuj? się do wyjazdu na Burgmanie a jak my Moje pytanie dotyczy, kto jedzie w czwartek, kto w pi?tek i o której ruszamy !piwko pamiętać trzeba, że to |więto Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Będę z Wami Duchem , trochę żal mi du..e ?ciska , ale cóż...Zycie to nie jest bajka !piwko !OKK !tut !OK Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Michu nie martw się ja chcę wpa?ć tylko na odwiedzinki- tak na chwilę, to może razem z Jolk? się też przejedziesz Rob musimy sie ugadać co do !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ka?ka zobaczymy ... jak by co to będziemy w kontakcie !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam ja będę jechał w czwartek godzina do ustalenia z Siemikiem. Może kto? jeszcze będzie jechał przez Bydgoszcz?? !scooter Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wiadomo, że będę jechał przez Bydgoszcz, bo jak tu inaczej koledzy z Pomorza pewno też Mareczek, na 100% bo spotykam się z nim po trasie !scooter Michale głowa do góry !YES odwiedzisz nas a ja się postaram by? zapomniał o tym, że byłe? na go?cinie tylko szukaj szofera mu mu Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tomasz ja wiem że Ty inaczej nie pojedziesz ale pomorze może wybrać inn? traskę. Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 My wyjeżdżamy na zlot w ?rodę - Gosia 4oo w ci?gu dnia, ja 2oo po pracy, czyli o 16.00. Nocujemy w Barcinie u rodzinki i w czwartek już razem postaramy się zd?żyć przed procesjami. Z Barcina mamy chyba ok 70 km. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja wiem, że ty wiesz !YES My?lałem by ruszyć z rana !scooter albo zróbmy tak jak Orzech już w ?rodę Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Chyba jakie? żarty my jedziemy ZACNYMI MARKAMI więc starczy jak pojedziemy w czwartek Adamie masz racje jakie? 70 km przez Żnin i W?growiec Niestety bedziecie sami kulać beret Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 2 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 My z kolei z tym z pod Kowalewa ruszamy w pi?tek w godz. ranno - przedpołudniowych !scooter sztuk 2 , czyli zacna marka i mój Majestat !YES Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam . Jasne Kolego , zabiorę Cię !YES . Zacna marka !scooter . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi