Administrator Artix Opublikowano 11 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2009 A ja wła?nie pojade sobie przebudowami !OKK a z Torunia będę startował pewnie co? koło 10
Gość zegar5 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam, Ja startuje dopiero w sobote, jest jeszcze jakas zblakana dusza?!OKK
michu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witajcie Dzisiaj razem z Bobaskiem odprowadzili?my Tomka i Mareczka 60 km za Bydgoszcz , dalej nie mogli?my bo serce pękało ... Tylko szkoda ,że Fundas z Siemikiem nie zd?żyli do nas dojechać Bawcie się dobrze !OKK Pozdrowienia dla całej Burgmani
Klubowicze robson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2009 A ja wła?nie pojade sobie przebudowami !OKK a z Torunia będę startował pewnie co? koło 10 !OKK Podobno z Torunia szykuje się jaka? poważna ekipa !OKK Jakby co , to będę ok. 8 przy dworcu PKP
orcio Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja startuje dopiero w sobote, jest jeszcze jakas zblakana dusza? ja startuje z Grudzi?dza ok 6 rano mogli bysmy spotkac sie w bydgiszczy napisz tylko gdzie
michu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jaki tu spokój Wszyscy gdzie? wyjechali czy co? !happybth !happybth
rob1969 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Michu , głowa do góry!! !happybth . Nie wszyscy wyjechali !happybth . Chociaż kłębi mi się w głowie my?l aby jutro po południu, choć na krótko odwiedzić tych nieobecnych na forum. Co ty na to???
Gość zegar5 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak wspominałem wcze?niej, ja jadę jutro ok 13-14, tak na koncercik jaki? chociaż, no i zaliczyć I moj zlot. ...
orcio Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 To szkoda , myslałem ze może nie bede musiał pomykać sam
michu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 Rob . Ja niestety nie mogę !happybth Orcio - dasz rade !happybth
orcio Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 dzieki Michu bede sie starał , ale mam nadz. że jeszcze kto? do mnie doł?czy
Gość zegar5 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 dzieki Michu bede sie starał , ale mam nadz. że jeszcze kto? do mnie doł?czy Ja b. chętnie ...ale nie dam rady, najwcze?niej 13.00 no może 12.00 ale to i tak zapóĽno dla Ciebie?
orcio Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 No troche tak bo miałem jechać dzi? ale zatrzymały mie sprawy rodzinne jedynie moge wyj. z G -dziadz naj o 7.00 wiec o 8.00 bede w Bydzi
michu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witajcie No ja dzisiaj ł?czę się z Wami w !w00t !TAZ -chociaż na odległo?ć !OKK
Gość zegar5 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 no i plan wyjazdu ... w łeb!!! !w00t(( awaryjny wyjazd nocny do Szczecina...!TAZ i znów I zlot... może za rok..
Kaśka Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Tak cisza.. Wyjazd do RogoĽna w ramach odwiedzin odpadł.. hmm pogoda paskudna wiec z Robem odpu?cili?my ale co się odwlecze to nie uciecze !TAZ ja też dzi? wzniosę toast za nas wszystkich !w00t
krzys-68 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 pogoda mało "skuterowa" a dodatkowo popsulem quada !w00t zdolny jestem niesłychanie !TAZ
michu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witajcie Dzisiaj koledzy: Mareczek , Tomek , Upiorek, Robson , Fundi , Sławka zrobili nam superrr niespodziankę , w drodze powrotnej z Burgmani wpadli na małe pogaduchy. Dziękujemy za miłe odwiedziny !V !scooter !TAZ Fotki wrzucę dzisiaj wieczorkiem !placz
krzys-68 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 cali,zdrowi,zadowoleni a to najważniejsze !scooter
orcio Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Powrót do domu udany k1 sie spisał na medal. do Upiora szybka zam?towana !OKK
michu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witajcie Tak jak obiecałem kilka fotek: spotkanko po zlocie !OKK
orcio Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zdjecia fajne i ciasto fajnie wygl?da !OKK
Mareczek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jolu & Michu wielkie dzięki za przemiłe spotkanie, „wiosenny tort” o innych przyjemno?ciach dla podniebienia nawet nie wspomnę. !OKK Jolu wszystkiego najlepszego 100Lat w zdrowiu !tut !tut !winkiss !winkiss !winkiss
upiór Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 No dobra cosik trzeba napisać . JOLKA I MICHU Wy Wy i tak cacy cacy oj oj porozmawiamy sobie !winkiss niech Wam i tak dalej !tut !winkiss . Jolka ciasto rewelka a babka !tut . Szkoda tylko że każdy , zlekka padnięty , jak widać praca w nocy mocno wykańcza !OKK . Na razie na naszym regionalnym , dzięki Temu z pod Ciechocinka za wspólny wyjazd i powrót , oraz za całokształt zlotu Sławce za kawę FUNDI za polewanie , no i Mareczkowi i Tomkowi za spacerki i pogaduchy i Orcio kolega chociaż na jedn? noc zawitał i należy Mu się szacunek za wyjazd jedno osobowy , no Orcio mam nadzieję że zrobiłe? tak jak proponowałem . P.S Tak tylko my?lę , patrz?c na to spokojnie . Szkoda że ciężko jako? nam się zgrać , ale to tylko moje prywatne spojrzenie lub sugestia jak kto woli a szkoda . Jak wspomnę sobie spotkania i imprezy z tamtego roku to normalnie w dołku z żalu mnie ?ciska , jako? tak szkoda , ale widać takie życie i co na to poradzić !winkiss . Tak żeby nie zakończyć chłodno to powiem że idę na 100 gram mam jeszcze w lodówce no chyba że Alina z te?ciem temat załatwiła . Pozdrawiam serdecznie i do miłego , może nie bawem .
Rekomendowane odpowiedzi