Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja dopiero w pi?tek Witek procesje kończ? sie po południu, nie wiem jak w Kowalewie? Zawsze możesz zrezygnować z niej i o 12,00 w czwartek być pod |wieciem !w00t
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mareczek,zawsze jak to napisał- Fundi-można wypić kawkę i poczekać na resztę !scooter !scooter !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 4 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja dopiero w pi?tek Witek procesje kończ? sie po południu, nie wiem jak w Kowalewie? Zawsze możesz zrezygnować z niej i o 12,00 w czwartek być pod |wieciem !scooter Pod Kowalewem procesja zaczyna się niestety popołudniu ( inna strefa czasowa) , a Upiorek odgrywa niemał? rolę w tejże !scooter , no i przecież nie puszcz? go w czwartek w nocy w trasę , jeszcze zabł?dzi gdzie? !scooter
michu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 A ja pomacham wam chusteczk? !scooter
krzys-68 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 nie ty jeden.Jak jutro pojade odebrac quada to w czwartek mam nadzieje ze na Orlen uda sie dojechac ,je?li jutrzejsza pogoda pokrzyzuje mi plany to wycieczka do Słupska bedzie musiala być przeniesiona wlasnie na czwartek
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2009 A ja pomacham wam chusteczk? No co TY ja my?lałem, że przeprowadzisz nas przez Bydzie?
upiór Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam . No a Ten z pod Ciechocinka , znaczy się igra z ogniem . Wjechał na torfowisko , tylko że by chłopak wyjechał tym , co On tam ma za skuter . Tak mało znany że normalnie nie wiem , jaka to marka , a chodliwe to na naszym terenie . Normalnie jak by na to nie spojrzeć kolega się prosi . Jak Kolega dalej będzie tak postępował , to Kolegę nigdzie nie zabiorę , o i tyle .
Bobas Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Na jakie znowu torfowisko? Jedziecie na jednej maszynie? Nawet nie macie pojęcia jakbym ?mign?ł z Wami
Klubowicze robson Opublikowano 5 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2009 Bobas - Twoja sarenka może przymknie oko jakby? wyskoczył choć na dwa dni , pakuj graty i w pi?tek czekam na Ciebie A ten z pod Kowalewa co? tam majaczy o jaki? torfowiskach , nie wiem o co mu chodzi , chyba trzeba będzie się wzi?ć za niego poważnie
upiór Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam w niedziele . Normalnie wczoraj miałem go?ci , zacnymi markami zajechali . Dzięki za wizytację , Bobasowi Michowi i ten jak On się zwie ?rubokręt a Fundi . Szkoda tylko że Panowie nie dali znać ale za to tym większa była niespodzianka . Raz jeszcze dzięki , mam tylko nadzieje że nie zmokli za bardzo . Teraz jest 10 00 , pogoda za oknem mało ciekawa . To do pi?tku w realu z nie którymi , to już tak blisko . !TOMCAT .
Bobas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Potwierdzam, że wczoraj nawiedzili?my rezydencję Upiorka. Dzięki za smakowity poczęstunek. Ubrałem na siebie kombinezon przeciwdeszczowy, ale nie był potrzebny. Kilka razy delikatnie pokropiło. U mnie na liczniku wybiło równe 300 km. Michu, Fundi, dzięki za miły wypadzik !TOMCAT
michu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 Siemanko chłopaki Jak zwykle go?cinka u naszego Upiorka ZNAKOMITA Alinka dziękuje za poczęstunek !scooter , a kto nie był niech żałuje !YES Ka?ka -szkoda ,że nie mogła? sie z nami spotkać Bobas , Fundas dzięki za fajn? wycieczkę U Upiorka
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam co taka cisza pododa pod psem to wszyscy pucuj? czy co Upiorku dzięki za kawę. Ten nowy lokal w Kowalewie to kiedy dędzie otwarty, bo trzeba jaki? kalendarz ustalić? !scooter !YES
Klubowicze robson Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 Siemka ?rubowkręty . U mnie niedziela upłynęła pod hasłem " poznaj swój skuter i jego tajemnice " , przejażdżka tylko krótka , wiadomo oszczędzamy paliwo - kryzys , no i poza tym w pi?tek wyjazd , jeszcze tylko dwa dni w pracy i ...... !scooter !YES !YES . A Wy się tylko rozbijacie po Kowalewach i okolicach
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 Robercie pisz jakie tajemnice kryje Twój !scooter
Abach Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Robercie pisz jakie tajemnice kryje Twój !scooter Mnie się wydaje, że srubowkręt tylko zazdro?ci i żadnych tajemnic nie odkrył !YES Ale przekonamy się za kilka dni przy !YES
Klubowicze robson Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 Robercie pisz jakie tajemnice kryje Twój !scooter Mnie się wydaje, że srubowkręt tylko zazdro?ci i żadnych tajemnic nie odkrył Ale przekonamy się za kilka dni przy !YES Aaaa takie tam różne . Z " nudów " rozebrałem przednie koło , bo cosik mi piszczało , ale okazało się że to nie łożyska tylko ?wierszcz jaki? siedział tam i mnie wk...... . A tak poważnie to wyczy?ciłem zacisk , klocki i wszystkie pozostałe elementy koła ,nasmarowałem odpowiednio i przestało . Tak jak napisał kiedy? Kisiel - " nie ma to jak sobie co? wbić do głowy przed snem " czy jako? tak !YES
krzys-68 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 to i ka sie pochwalę Wczoraj przywiozlem i dzisiaj testowalem now? zabawkę jednak skuter jest lepszy
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 A tak poważnie to wyczy?ciłem zacisk , klocki i wszystkie pozostałe elementy koła ,nasmarowałem odpowiednio i przestało . Tak jak napisał kiedy? Kisiel - " nie ma to jak sobie co? wbić do głowy przed snem " czy jako? tak Mam nadzieje tylko, że klocków nie smarowałe? i oczywi?cie tarcz hamulcowych bo one pewnie piszczały
Klubowicze robson Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2009 A tak poważnie to wyczy?ciłem zacisk , klocki i wszystkie pozostałe elementy koła ,nasmarowałem odpowiednio i przestało . Tak jak napisał kiedy? Kisiel - " nie ma to jak sobie co? wbić do głowy przed snem " czy jako? tak Mam nadzieje tylko, że klocków nie smarowałe? i oczywi?cie tarcz hamulcowych bo one pewnie piszczały Patrz Pan , na to nie wpadłem - a ja zawsze smarowałem klocki i tarczę
Kaśka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ...Ka?ka -szkoda ,że nie mogła? sie z nami spotkać.. gdyby mi kto? dał znać wcze?niej? co? by sie wymy?liło ale ciesze sie ze Wam sie wypad udał.. Moja niunia zaliczyła wczoraj Szczecin jakie? 540 km krzys-68 fajna zabawka, jaka pojemno?ć? w domku miałam też takowe cudo(300) ale uważaj przy kręceniu b?czków, łatwo o kontuzję
Tomekgdz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wczoraj zrobiłem 130 km powiem byłem wczoraj wykończony odległo?ciom hi hi !tut
krzys-68 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 u mnie 650ccm 4x4 i do b?czków sie to ?rednio nadaje chyba ze ktos naprawde chce 400kg wagi -przeprawy model !tut sie zastanawiam czy zostawić czy sprzedac dalej "b?czki" kreciłem w zeszłym roku za Suzi 250 i wiem juz wygl?da quad połozony na boku
michu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ...Ka?ka -szkoda ,że nie mogła? sie z nami spotkać.. gdyby mi kto? dał znać wcze?niej? co? by sie wymy?liło ale ciesze sie ze Wam sie wypad udał.. Ka?ka to był spontan.. jeden telefon i już !tut Tomu? !OK dałe? rade - Szacun !piwko !OKK
Rekomendowane odpowiedzi