Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No widzisz jak Ty mało znasz Mosquitka !OK !walkm !piwko On w 15 minut może pół stołu wci?gn?ć nosem. Chyba tylko Marynarz może z nim konkurować !tut !tut !tut Ale nad Pilic? to Marynarz nie popisał się !guns !TAZ !OKK !OK !OK w przeciwieńswie do "Komarka małego" Pozdrawiam
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 !OK Fakt. Przyznaję rację. !walkm
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zobaczymy co zaproponuje kucharz i ......... podejmiemy decyzję .... proszę tylko o wpisy kto by reflektował na tak? opcje. W zależno?ci od tego co zaproponuje kucharz będę obecny !OK A tak na poważnie- jestem ZA spotkaniem w Levelu w najbliższy czwartek.
Marynarz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No widzisz jak Ty mało znasz Mosquitka !OK !walkm !piwko On w 15 minut może pół stołu wci?gn?ć nosem. Chyba tylko Marynarz może z nim konkurować !tut !tut !tut Ale nad Pilic? to Marynarz nie popisał się !guns !TAZ !OKK !OK !OK w przeciwieńswie do "Komarka małego" Pozdrawiam he he he.... no roze?miałem się na głos No cóż to że jestem duży to nie oznacza że dużo jadam czasami faktycznie mam fazy ale na co dzień jadam mniej od niektórych z was A je?li chodzi o Level to jestem na TAK Czekam na propozycje menu !tut !tut ps. to że taki duży jestem to po Mamie odziedziczyłem
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bzzzzzz To może od razu spotkajmy się w klubie Level tak jak Pablos pisze/zaprasza, a nie w R66 ??????? !OK !walkm !piwko !guns
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 BzzzzzzTo może od razu spotkajmy się w klubie Level tak jak Pablos pisze/zaprasza, a nie w R66 ??????? !OK !walkm !piwko !guns To tak bez przejażdżki? !TAZ
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tak poprostu?? Ja my?lałem tak jak Worlan. Mała przejażdżka. !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Rajd po mie?cie musi być !walkm 19:00 R66, 19:30 start do Levela !OK
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Proszę na mnie nie podnosić głosu. !piwko Jestem już duży i małego Orzeszka się nie boję !walkm Ja z synkiem będziemy o 19:00 w klubie Level, może pomogę w przygotowaniach !OK
Więcek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim, którzy chcieli wpa?ć do mnie na kawę, na któr? serdecznie zapraszam !walkm , ale jest jeszcze najnowsza wiadomo?ć na ta chwile udało mi się złożyć !OK w 80 %, jeżeli jutrzejszy dzień będzie tak dobry ja dzisiejszy to w czwartek pojawię się w Raute 66 o 19.00 P.S. Worlan służby specjale miały by trochę rozrywki dzięki takiej wycieczce, bo smutno im tak siedzieć 24h/dobę bezczynnie.
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (...) na ta chwile udało mi się złożyć !OK w 80 %, jeżeli jutrzejszy dzień będzie tak dobry ja dzisiejszy to w czwartek pojawię się w Raute 66 o 19.00. Szkoda, przepadła mi darmowa kawa !walkm Teraz pozostaje mi płacić u Pablosa !piwko
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (...) na ta chwile udało mi się złożyć !OK w 80 %, jeżeli jutrzejszy dzień będzie tak dobry ja dzisiejszy to w czwartek pojawię się w Raute 66 o 19.00. Szkoda, przepadła mi darmowa kawa !guns Teraz pozostaje mi płacić u Pablosa !OKK Ale sk?piec !piwko , darmowa kawa mu przepadła. Jak chcesz to w termosie wezmę !walkm co Ty na to !TAZ
Gość Takeshi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 My?lę że to nie to samo. Ta u Więcka chyba była by troszeczkę lepsza bo z przejażdżk?
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim, którzy chcieli wpa?ć do mnie na kawę, na któr? serdecznie zapraszam , ale jest jeszcze najnowsza wiadomo?ć na ta chwile udało mi się złożyć w 80 %, jeżeli jutrzejszy dzień będzie tak dobry ja dzisiejszy to w czwartek pojawię się w Raute 66 o 19 No proszę, jak można zmobilizować Ciebie do pracy PS. Może już tak nie tyraj i przyjedĽ takim 80-cio procentowym. Twój będzie robił za żurek, a mój za jajko
pablos Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No dobra więc decyzja !!! Plan gry taki: 1. Zbiorka o 19.00 w R66 2. Start do Levela 19:30 3. Biesiada od około 19:50-20:00 Teraz mała wzmianka o jedzonku na chwilę obecn? przez telefonudało mi się nieco ustalić menu za składkowe 30-35 zyla: 1. Sledziki w oliwie 2. Sledziki na ostro lub kwasno 3. Żurek Staropolski z kiełbask? i jajcem 4. Jajeczko w majonezie 5. Kanapeczki koktajlowe 6. Prawdopodobnie jaka? sałatka 7. Ogóreczki kwaszone 8. Smalczyk 9. Pieczywko 10. i cos jeszcze ???? (szefostwo zapewnia że będzie ładnie miło i smacznie i głodny nikt nie pozostanie , że będ? się starali) Napoje chłodz?ce we własym zakresie do kupienia na miejscu (cola kosztuje chyba 5 zł kawa chyba 7-12 zł , herbatka duży dzbanek chyba 10 zł , piwko dla pasażerów - Mamu?ka to chyba tylko dla Ciebie - bo jako jedna z ostatnich jeĽdzisz jako plecaczek 9 zł - 12zł za Guinessa) Teraz na szybko podj?ć musimy decyzję ..... Rano będzie zamieszczone menu - przygotowane przez szefostwo lokalu i szefa kuchni. Wpisujcie się kto za a kto przeciw ja będę robił listę obecno?ci . 1. Pablos 2. Teletubi? 3. Komar + Mosquitek (dzieci nie będ? uwzględniane w kosztach) 4.
Marynarz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No ja jestem nadal na TAK, więc proszę dopisać mnie do listy... ps. rozumiem że zbiórka $$$ na miejscu nast?pi jako?
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 3. Biesiada od około 19:50-20:00 Bzzzzzzz Ale numer w 10 minut to nawet Kubu? nie podje sobie PS Jestem za i dostosuje się do grupy.
Gość Vex Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ale nad Pilic? to Marynarz nie popisał się w przeciwieńswie do "Komarka małego" Bo Marynarz nad Pilic? po prostu głodny nie był A co do niedzieli to urwe się z kursu i będę o 19 w R66. Na jajeczko też proszę mnie dopisać Je?li chodzi o "przejażdzkę" to może tym razem uwzględnimy jakie? po?rednie pozycje manetki gazu ?
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ale nad Pilic? to Marynarz nie popisał się w przeciwieńswie do "Komarka małego" Bo Marynarz nad Pilic? po prostu głodny nie był A co do niedzieli to urwe się z kursu i będę o 19 w R66. Na jajeczko też proszę mnie dopisać Je?li chodzi o "przejażdzkę" to może tym razem uwzględnimy jakie? po?rednie pozycje manetki gazu ? Bzzzzzz Vex Ty już tego zielska nie pal To ma być w czwartek
Gość Vex Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No tak tak...o czwartek mi chodziło Obiecuje zmienić dostawcę towaru
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja się pisze...:-)
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bzzzzzzzz Lista lista hop benc doszło paru Go?ci i tak na: 4 Marynarz 5 Vex 6 Bonczek_hydroforgroup 7 Worlan 8 Jul 9 Orzech Więcek czekamy na resztę ..... Zaktualizowałem
jul Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bardzo proszę o dopisanie mnie na czwartkow? listę pzdr jul
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Droga ta kawa Proszę mnie dopisać
Rekomendowane odpowiedzi