Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu zamawiam sobie to zdjęcie do kalendarza .... bardzo proszę je wystawić w kwietniu :)

:blush: Aż się zaczerwieniłem, dzięki Asiu. Pomyślę...

• Sympatycy
Opublikowano

My niestety na 400, ale was było więcej, było fajnie :)

[media=]

[/media]
  • Klubowicze
Opublikowano

no to czekam Grzesiu, żeby myślenie w czyn się przerodziło i wtedy będę mogła zrobić - klik :)

jaco mnie uprzedził i mój post przeskoczył odrobinkę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Orzeszku, nie doliczyłeś pewnie mnie i Daniła, czyli 28. - małe spóźnienie

Pinek, z tym ślimaczeniem to niezły żarcik. Gdzie moje 400 do waszych sprzętów.

Pozdrowienia i do następnego razu.

Opublikowano

Dzięki za super klimacik. Niezbyt często się pojawiam na spotach no ale w tym sezonie będę starał się wygospodarować więcej czasu aby częściej zaglądać i pokulać tu i tam. Przejazd na starówkę był super dokładnie jak szarańcza.

Jeszcze raz dzięki.

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran wylądował

Musze powiedzieć że opłacało się napisać wcześniej że będzie ładna pogoda i zaprosić ludzi do przyjazdy na spota :blush:

Nie spodziewałem się aż takiej frekwencji, cieszę się że wszyscy się cieszą z super udanego spotu.

Pinek - od czasu do czasu wypada wrócić "dostojnie i z elegancją" do kwatery.

Senator - nie zaliczył zapiekanki na starówce ..... niech żałuje.

Worlan - zdjęcia I klasa

Do następnego :msn-cry:

Opublikowano

Dzięki Orzechowi poczułęm się jak za starych czasów :Jumpy:

Pozdrowienia i do następnego !

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za fajną szarańczę na starówkę ;) Było nas sporo, na koniec dojechała jeszcze nieznana para na AN400 K1

i kolega na białej 530 :) Grzesiek, zgadzam się w pełni z Joasią.

pzdr

Opublikowano

No to i ja podziękuję. Wreszcie w szarańczy jako tako mogłem nadążyć. Czyli DT sie sprawdził ;-).Pabloxl dzięki za pogawędkę i info na temat bloczków Dr Pulley a.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Spocik naprawdę udany, dzięki i do miłego... :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota. SUPER :clapping: i oczywiście udany i pierwszowiosenny i taaka frekwencja :clapping: i miła inauguracja logo grupy (brawo PIN). Dołączam kilka swoich fotek.

011.jpg

021.jpg

031.jpg

041.jpg

Opublikowano

Przepięknie wyglądał rząd naszych rumaków pod Zygmuntem :-)... Kiedyś może warto byłoby w tej scenerii ustawić aparaty na statywach :-)... Ze mnie fotograf jak z "mysiej p..ndy torebka", ale paru naszych artystów na pewno utrwaliłoby epickie kadry ;-)...

Campto... Kiedy nam się uda spotkać w trójkę, tzn. Ty, ja i tabliczka z moim nickiem? ;) ;) ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Bosy, 2/3 wykonane ( ja i Twoja tabliczka). Tylko teraz Ciebie brakuje. W najbliższy czwartek mnie nie będzie ale jakbyś był to mogę przekazać przez Orła.

Opublikowano

Campto... 2/3 to więcej, niż połowa, więc trzeba walczyć :)... Ukłony w tym miejscu w stronę Orła - jeżeli mógłby zostać "przekaźnikiem" to będę mocno zobowiązany :). Zamierzam być na najbliższym spocie.

• Administrator
Opublikowano

Komunikat!

W związku ze zbliżającym się startem I Przedzlotowej Ogólnopolskiej Sztafety, promującej jubileuszowy X Zlot Maxi Skuterów *Burgmania 2014* apeluję o liczne przybycie w najbliższy czwartek na spotkanie do C66, godzina 19sta. Będę chciał Wam przekazać ważne szczegóły odnośnie samego startu niedzielnego :detective:

Do zobaczenia.

• Klubowicze
Opublikowano

ZUS, jak tam?

Może trochę wcześniej? Np. zbiórka 18:15 i strat o 18:30.

Meldować się.

• Klubowicze
Opublikowano

Jestem na 100% pod C66 i to na "czarnuli" wyczyszczonej i w galowym wdzianku ;) ,

ale czy dam rade pod ZUS....... obaczymy, śledzę odnośnie Czerniakowskiej ;)

My to my, najważniejsze co by Orła z Gieńka nie zabrakło ;) !

ps. arturas dzięki za foto z poprzedniego ;) dobre to jest

• Klubowicze
Opublikowano

Ja z Justą jutro będziemy w C66 o 19.

Pozdrawiam i do zobaczenia :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem na 1000% pod C66 ,po drodze mam do załatwienia dość ważną sprawę więc nie wiem czy dam rade podjechać pod ZUS

Opublikowano

Będę. Pierwszy raz :)

Opublikowano

Skut nieco rozbebeszony... Jutro od rana kończę mocowanie GPS-a i grzanych manetek... Jak nie zdążę to najwyżej dojdę "nogami" :)

BTW.. Orzeł, masz dla mnie tabliczkę z Nickiem od Campto?

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem na 100% i na 2oo.

• Klubowicze
Opublikowano

Taka okazja to trzeba się zjawić :)

Opublikowano

Będę. Pierwszy raz :)

Może i ja bym podjechał - pierwszy raz od chyba półtora roku - jeśliby nie padało.

Opublikowano

Ale ja tak pierwszy, pierwszy raz :) Mam nadzieję że będę miło przyjęty do tak zacnego grona. Do jutra !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...