phil Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak to kiedy? słyszałem.. czy lato czy zima.. czy słońce czy pada.. co czwartek spot !scooter
ptaku_1 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja mam zamiar przyjechac, to bedzie moj "pierwszy raz"
Sympatycy Arecki Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja mam zamiar przyjechac, to bedzie moj "pierwszy raz" No nareszcie !YES . Jak będziesz miał ochotę to możemy się razem pokulać na spota żeby Ci było raĽniej .
bogdan201 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja też mam zamiar przyjechać. Z Ptakiem już obgadane, fajnie, że Ty Arecki też się wybierasz. !YES
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Widzę, że silna grupa się szykuje. Trzeba trochę rozruszać Tmaxa przed 2 tygodniow? pauz?. !YES Do zobaczyska.
adamgt Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 mój też pierwszy, dlatego pytam nie?miało.... !YES, jeszcze do tego skut większy niż zwykle to już w ogóle dużo stresu... Przy mojej miejskiej 150-tce, Burgi jest po prostu duży i musiałem sie przestawić na inn? bajkę, ale daję radę i coraz bardziej się z nim zżywam.
ptaku_1 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Arecki spoko mozemy razem wyruszyc. O 18:40 dolaczy do nas Pisklak na Nestle za mostem Grota.
Więcek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak pakowanko pójdzie sprawnie to i ja zawitam na 10 minut w ten czwartek bo w pi?tek o 6.00 rano wyjeżdżam na wakacje !YES
Marynarz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no ja tym razem pass Będę w Chorzowie na U2 w tym czasie.... !YES !OKK
Makrotek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Arecki spoko mozemy razem wyruszyc. O 18:40 dolaczy do nas Pisklak na Nestle za mostem Grota. ptaku_1 - będę jechał od strony Targówka, więc je?li można chętnie bym się doł?czył już na Nestle coby zajechać w grupie. !YES
monk Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja mam zamiar przyjechac, to bedzie moj "pierwszy raz" No nareszcie . Jak będziesz miał ochotę to możemy się razem pokulać na spota żeby Ci było raĽniej !OKK . Chętnie bym się doł?czył do Was, bo startuję spod Ratusza Białołęki, więc będziemy wszyscy jechać t? sam? drog? !YES Jeste?cie w stanie okre?lić m/w czas mijania ratusza?
ptaku_1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Markotek z cala przyjemnoscia. Unmaterial O 18,40 jestesmy umowieni na stacji Nestle (ta za mostem grota). Mozesz tam na nas poczekac. Od siebie ruszamy o 18,20 wiec przy ratuszu bedziemy pewnie tak okolo 18.30.
Gość stoney Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 pro?ba do Szanownej Dyrekcji: poproszę o zabranie naklejek Burgmanii, chętnie nakleję na burgolota
DIAMANDA2002 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A ja dzisiaj mam tak: -spota -meczyk (L) -syna po tygodniu u babci. i jak dobrze pójdzie, to "zgarnę" wszystko !!!! PZDR i do zobaczyska !scooter !scooter PS. Przył?czam się do pro?by o wlepy !!!
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 pro?ba do Szanownej Dyrekcji: poproszę o zabranie naklejek Burgmanii, chętnie nakleję na burgolota Co? mi się zdaje, że "dyrekcja" jest na urlopach.
Gość stoney Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak nie dzi?... to może innym razem
monk Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Unmaterial O 18,40 jestesmy umowieni na stacji Nestle (ta za mostem grota). Mozesz tam na nas poczekac. Od siebie ruszamy o 18,20 wiec przy ratuszu bedziemy pewnie tak okolo 18.30. Postaram się Was złapać o 18.30, jak się nie uda, to się teleportnę na Neste (t? automatyczn?) !scooter
Truszek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 pro?ba do Szanownej Dyrekcji: poproszę o zabranie naklejek Burgmanii, chętnie nakleję na burgolota Co? mi się zdaje, że "dyrekcja" jest na urlopach. Tratwę chyba buduj? !scooter
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Markotek z cala przyjemnoscia.Unmaterial O 18,40 jestesmy umowieni na stacji Nestle Widze że szukuje się spotkanie przed spotkaniem Jade z Z?bek więc o 18.40 też zajade na Neste
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A ja jadę z Bródna, tez do was doł?czę, ;-)
bogdan201 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja już w domu. Było jak zawsze super, podziękowania dla grupy, która odprowadzała mnie aż do Leszna. Tmax przejechał dzi? 261km na 12l paliwka co dało piękny wynik 4,59l/100km.
ptaku_1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 szybki jestes, ja zjechalem 15 min temu, stuknelo 105km i zapalila sie kontrolka od oleju, czas na wymiane. Przyznam ze to byl moj pierwszy raz i bylo calkiem sympatycznie, przez jakis czas nawet dawalem rade dotrzymac kroku prowadzacym )
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Bogdan, szacunek dla Ciebie za nakręcenie 260 km, żeby się z nami spotkać. Widać, że kręci Cię jazda Tmaxem na maxa. Już nie będę pisał o "próbach" badania przy?pieszenia, bo mnie spal? na stosie , ale Twój !scooter jest w czołówce. No i jeszcze jeden Tmax przeszedł chyba jaki? "tiuning" , Smoku, co Ty mu dołożyłe?, że tak szybko jeĽdzi??
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Drodzy Państwo, bardzo mi się przyjemnie jechało z Państwem ul. Górczewsk?. Mnogo?ć ?wiateł umożliwiała rzetelne badania naukowe przyspieszeń w ruchu miejskim. Worlan: nic nie dodałem, szczerze mówi?c troszkę oszukiwałem bo ruszałem wcze?niej !scooter Aż się boje, co będzie z pulleyami jak je w końcu założę...
Makrotek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Coż mogę rzec. Było super. Miło w końcu spotkać kogo? w realu i pogadać. Również przejażdzka bardzo udana. Niestety musiałem opu?cić peleton trochę wcze?niej - żona wzywała już do bazy . Drodzy Państwo, bardzo mi się przyjemnie jechało z Państwem ul. Górczewsk?. Mnogo?ć ?wiateł umożliwiała rzetelne badania naukowe przyspieszeń w ruchu miejskim. O tak wrażenia z przejazdu ul. Górczewska i ruszania spod ?wiateł cał? grup? - bezcenne! !scooter
Rekomendowane odpowiedzi