Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to kiedy? słyszałem.. czy lato czy zima.. czy słońce czy pada.. co czwartek spot !scooter

Opublikowano

Ja mam zamiar przyjechac, to bedzie moj "pierwszy raz"

• Sympatycy
Opublikowano

No nareszcie !YES . Jak będziesz miał ochotę to możemy się razem pokulać na spota żeby Ci było raĽniej :lol: .

Opublikowano

Ja też mam zamiar przyjechać. Z Ptakiem już obgadane, fajnie, że Ty Arecki też się wybierasz. !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Widzę, że silna grupa się szykuje. Trzeba trochę rozruszać Tmaxa przed 2 tygodniow? pauz?. !YES

Do zobaczyska.

Opublikowano

mój też pierwszy, dlatego pytam nie?miało.... !YES, jeszcze do tego skut większy niż zwykle to już w ogóle dużo stresu...

Przy mojej miejskiej 150-tce, Burgi jest po prostu duży i musiałem sie przestawić na inn? bajkę, ale daję radę i coraz bardziej się z nim zżywam.

Opublikowano

Arecki spoko mozemy razem wyruszyc. O 18:40 dolaczy do nas Pisklak na Nestle za mostem Grota.

Opublikowano

Jak pakowanko pójdzie sprawnie to i ja zawitam na 10 minut w ten czwartek :lol:

bo w pi?tek o 6.00 rano wyjeżdżam na wakacje !YES

Opublikowano

no ja tym razem pass :(

Będę w Chorzowie na U2 w tym czasie.... !YES :lol: !OKK

Opublikowano

Arecki spoko mozemy razem wyruszyc. O 18:40 dolaczy do nas Pisklak na Nestle za mostem Grota.

ptaku_1 - będę jechał od strony Targówka, więc je?li można chętnie bym się doł?czył już na Nestle coby zajechać w grupie. !YES

Opublikowano

No nareszcie :lol: . Jak będziesz miał ochotę to możemy się razem pokulać na spota żeby Ci było raĽniej !OKK .

Chętnie bym się doł?czył do Was, bo startuję spod Ratusza Białołęki, więc będziemy wszyscy jechać t? sam? drog? !YES

Jeste?cie w stanie okre?lić m/w czas mijania ratusza?

Opublikowano

Markotek z cala przyjemnoscia.

Unmaterial O 18,40 jestesmy umowieni na stacji Nestle (ta za mostem grota). Mozesz tam na nas poczekac. Od siebie ruszamy o 18,20 wiec przy ratuszu bedziemy pewnie tak okolo 18.30.

Opublikowano

pro?ba do Szanownej Dyrekcji: poproszę o zabranie naklejek Burgmanii, chętnie nakleję na burgolota B)

Opublikowano

A ja dzisiaj mam tak:

-spota

-meczyk (L)

-syna po tygodniu u babci.

i jak dobrze pójdzie, to "zgarnę" wszystko !!!!

PZDR i do zobaczyska

B) !scooter !scooter

PS. Przył?czam się do pro?by o wlepy !!!

• Sympatycy
Opublikowano
pro?ba do Szanownej Dyrekcji: poproszę o zabranie naklejek Burgmanii, chętnie nakleję na burgolota  B)

Co? mi się zdaje, że "dyrekcja" jest na urlopach.

Opublikowano
Unmaterial O 18,40 jestesmy umowieni na stacji Nestle (ta za mostem grota). Mozesz tam na nas poczekac. Od siebie ruszamy o 18,20 wiec przy ratuszu bedziemy pewnie tak okolo 18.30.

Postaram się Was złapać o 18.30, jak się nie uda, to się teleportnę B) na Neste (t? automatyczn?) !scooter

Opublikowano
pro?ba do Szanownej Dyrekcji: poproszę o zabranie naklejek Burgmanii, chętnie nakleję na burgolota  B)

Co? mi się zdaje, że "dyrekcja" jest na urlopach.

Tratwę chyba buduj? !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
Markotek z cala przyjemnoscia.

Unmaterial O 18,40 jestesmy umowieni na stacji Nestle

Widze że szukuje się spotkanie przed spotkaniem B)

Jade z Z?bek więc o 18.40 też zajade na Neste

• Sympatycy
Opublikowano

A ja jadę z Bródna, tez do was doł?czę, ;-)

Opublikowano

Ja już w domu. Było jak zawsze super, podziękowania dla grupy, która odprowadzała mnie aż do Leszna. Tmax przejechał dzi? 261km na 12l paliwka co dało piękny wynik 4,59l/100km.

Opublikowano

szybki jestes, ja zjechalem 15 min temu, stuknelo 105km i zapalila sie kontrolka od oleju, czas na wymiane.

Przyznam ze to byl moj pierwszy raz i bylo calkiem sympatycznie, przez jakis czas nawet dawalem rade dotrzymac kroku prowadzacym :()

• Sympatycy
Opublikowano

Bogdan, szacunek dla Ciebie za nakręcenie 260 km, żeby się z nami spotkać. Widać, że kręci Cię jazda Tmaxem na maxa. :( Już nie będę pisał o "próbach" badania przy?pieszenia, bo mnie spal? na stosie ;):P, ale Twój !scooter jest w czołówce. No i jeszcze jeden Tmax przeszedł chyba jaki? "tiuning" :o , Smoku, co Ty mu dołożyłe?, że tak szybko jeĽdzi?? :o

• Sympatycy
Opublikowano

Drodzy Państwo, bardzo mi się przyjemnie jechało z Państwem ul. Górczewsk?. Mnogo?ć ?wiateł umożliwiała rzetelne badania naukowe przyspieszeń w ruchu miejskim.

Worlan: nic nie dodałem, szczerze mówi?c troszkę oszukiwałem bo ruszałem wcze?niej !scooter Aż się boje, co będzie z pulleyami jak je w końcu założę...

Opublikowano

Coż mogę rzec. Było super. Miło w końcu spotkać kogo? w realu i pogadać. Również przejażdzka bardzo udana. Niestety musiałem opu?cić peleton trochę wcze?niej - żona wzywała już do bazy :( .

Drodzy Państwo, bardzo mi się przyjemnie jechało z Państwem ul. Górczewsk?. Mnogo?ć ?wiateł umożliwiała rzetelne badania naukowe przyspieszeń w ruchu miejskim.

O tak wrażenia z przejazdu ul. Górczewska i ruszania spod ?wiateł cał? grup? - bezcenne! !scooter

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...