Sent Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No cóż. Ja mam dużo hobby. Kiedyś zbierałem karty telefoniczne. Jeszcze jak były magnetyczne. Mój najcenniejszy okaz to karta co miała tylko 10 impulsów (a najmniej było 25, potem 50 i 100, na początku jeszcze 200). Potem składałem modele. 22 sztuki wiszą pod sufitem (tylko z II wojny światowej). Teraz to mam hobby do 2oo i fotografii W tym celu nawet nabyłem ostatnio Pentaxa K-x !OK Oprócz tego uwielbiam Snooker i Formułę 1. Oczywiście jestem fanem Roberta Kubicy (i w tym sezonie chcę, aby mistrzem był Mark Webber, no albo Hamilton, broń Boże Vettel) oraz Ronniego O'Sullivana A zimą, jazda na nartach. Ale ja jestem jakiś dziwny, uwielbiam tylko Elany
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2010 Takie hobby już było ale ja lubię jeszcze to utrwalić. Nurkowanie i Pizza. Może kiedyś będę to robił lepszym sprzętem. Pozdrawiam. To tylko nie które z moich ujęć. http://picasaweb.google.pl/ZDUN13M/RozneZR...ta?locked=true#
rpp Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No u mnie to się tego trochę uzbierało: 1. aktualnie najwięcej czasu poświęcam 4-ro letniej Córce więc kolejne punkty zeszły na dalszy plan 2. Subaru (ale to w zasadzie choroba a nie hobby - nawet Żona się tym zaraziła :-) ) 3. fotografia 4. akwarystyka morska 5. squash 6. zimą snowboard (chociaż temat ostatnio mooocno zaniedbany - mam jednak nadzieję, że w tym roku uda się trochę pośmigać)
Biolog Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 A ja hoduję jaszczury i włóczę się z rodziną kempingiem po Europie....
Gość ecotango Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Virtualne Lotnictwo !OK 90% reala jeśli chodzi o procedury i przepisy www.pl-vacc.org może ktoś dołączy do elitarnego grona pilotów www.lotva.org lub kontrolerów? Zabawa przednia i dająca dużo satysfakcji, w sam raz na nowe zajęcie po sezonie
Gość miki Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Dla mnie niestety skutery to "inne" bo frajda z jazdy... tyle ze jak sie ma mozliwosci, posiada skuter !OK . Moje hobby to poznawanie swiata i innych kultur http://www.lumisfera.pl/gallery/5751/jb
open69 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 I moje marne 3 grosze... - piłka nożna : całorocznie...latem - powietrze, zimą - hala...i tak od xx lat - zimą : snowboard ( jakoś tak mnie wciągnęło 4 lata temu i zostało ) - zwiedzanie mało znanych i nieodkrytych turystycznie rejonów Polski ( jeszcze ich trochę na szczęście zostało ) Jaco
gkrz Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 To ja też: Łażenie po górach i fotografia. Miałem jeszcze takie hobby, elektronika, ale niestety, przerodziło się w zawód !OK
tarzan Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Fajny temat !piwko To może i ja się pochwalę !holiday Motocykle,snowboard, kolarstwo górskie tylko to bardziej ekstremalne czyli DH,FR(i tu było by co opowiadać gdyż od 1993 roku połamanych 6 rowerów ,potłuczone trzy kaski nie licząc zmielonego osprzętu typu koła,korby,przerzutki itd..najszybszy zjazd z prędkością 110 km/h po narciarskim stoku najdłuższy oddany skok ok 12 m -ja na szczęście bez większych uszkodzeń... ) Teraz przerwa z powodu braku sprzętu ponieważ w 2008 roku uzbierane pieniążki przeznaczone na zakup wypasionego zjazdowego roweru w całości poszły na zakup burgmanka !happybth !holiday Z tych bardziej spokojnych to akwarystyka i drzewka bonsai(potrafię przez np godzinę patrzeć się na stojące na stoliku drzewko by wreszcie podjąć decyzję,którą gałązkę uciąć by uzyskać odpowiednią jego formę !happybth ) Ostatnio zainteresowała mnie biżuteria próbuję swoich sil w projektowaniu i tworzeniu jej ze srebra i półszlachetnych kamieni.Chyba podoba się to co robię bo w mojej pracy wszystkie kobiety chodzą w mojej biżuterii... Fotografia,,praktycznie nie rozstaję się na krok z aparatem.Na co dzień nie jestem w stanie dźwigać ciężkiego sprzętu typu lustrzanka sterta,obiektywów,statyw to w kieszeni musi być zawsze choć malutki automacik. Głównie interesuje mnie fotografia street'owa TUTAJ ale nie stronię również od robienia zdjęć o szerszej ogólnej tematyce I TUTAJ Nanoszę swoje zdjęcia na drewno co podoba się innym czego przykładem jest kilkadziesiąt obrazków wiszących w mieszkaniach u rodzin przyjaciół i znajomych !piwko Różnego rodzaju zdobnictwo które zowie się decoupage polegające na dekorowaniu praktycznie wszystkiego co może się do tego nadawać Ostatnio zacząłem interesować się antykami ale w tej dziedzinie jestem jeszcze zupełnie zielony Znajomi się dziwią jak ja to wszystko ogarniam??? Odpowiadam ,ze jakoś daję jeszcze rade choć jest już naprawdę ciężko !happybth
Gość konradskce Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Hobby ... 1) Dwa koła - skutery, motocykle, quady - wszystko z wylaczeniem "sportowych" (jakoś te kolorowe plastiki i kolorowe ciuszki nie przemawiają do mnie). 2) Cztery koła - raczej pojazdy starsze, mniej piekne, zapomniane. Mam od 4 lat Wartburga 353 z 1985 roku który przenosi mnie w lepszy świat za każdym razem gdy siadam za kierownicą (moj Wartb http://www.youngtimer.pl/board/viewtopi … 39&p=1). Okazuje się że to bardzo niezawodne auto ... przy okazji, który współczesny samochód doczeka 25ki w takiej kondycji? 3) Rosyjski - uczę się od wielu już lat i jakoś nigdy mi się to nie nudzi. Aktualnie czytam Paulo Coelho w języku naszych wschodnich braci (brzmi super!!!). 4) Angielski - potrzebny w pracy, przydaje się w życiu. Ponieważ nigdy nie wiadomo co się jeszcze stanie, rozwijam znajomość ENG .... przyda sie jak znów pojadę tam do pracy. 5) Nordic Walking - ogółem troche smieszne chodzenie z kijami. Tak na prawdę rewelacyjny sposób na miłe spędzenie czasu na powietrzu. Tanie, dostepne dla wszystkich, nie wymaga przygotowań i poświęceń. Szkoda że wzbudza tyle "uśmieszków" ...
MARCVS Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wędkarstwo gruntowe, spławikowe i spining Numizmatyka Biała broń Strzelanie z broni palnej Łażenie po lesie i obserwacja przyrody Fotografia
Administrator Artix Opublikowano 3 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filmik z mojego ukochanego sportu, zmontowany jakies pol roku temu, na nowy nie mam czasu a przez pol roku troche podnioslem swoje umiejetnosci !happybth tak czy inaczej
Klubowicze Jack Opublikowano 31 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2010 Hobby - 3 rodzaje wędkarstwa 1. Wędkarstwo - na poważnie łowienie ryb. Głównie rzeka Narew lub Mazury, szczególnie Krutynia. W czercu planuję wyjazd do Szwecji na szczupaki, dlatego nie wiem jeszcze, czy będę na Burgmanii. 2. Wędkarstwo - kontemplacja "pięknych okoliczności przyrody". Spokój, cisza, ptacy świewają... Ryby, jeśli biorą to też fajnie, jeśli nie, to i tak fajnie. 3. Wędkarstwo - wyjazd z kolegami w teren w celu wykonania czynności operacyjnych Oczywiście wędki zawsze bierzemy, choć nie zawsze rozstawiamy. !happybth Poza tym nadal akwarystyka. Baniak 500 litrów trochę zaniedbany, ale jeszcze jakieś śledzie w nim pływają. No i rowery 2 (1 szosowy i 1 góral)- kiedyś codziennie, teraz stoją w piwnicy odkąd podstawowym środkiem lokomocji stał się SKUTER!
dr.big Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Odświeżam fajny temat ... Ze dwa lata temu doszło u mnie zafascynowanie wakeboardem ... Nurkowanie już mniej, a ostatnio "stuknęło" mnie na punkcie dwudziestoletniej Hondy Legend Coupe ...
yamaha250 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jak tylko pamiętam zawsze grałem w piłkę nożną,mimo swoich 43 lat. Kontuzja przerwała moje hobby i wielką miłość do piłki i tak poszło w stronę skuterów
LWfilip Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobry temat Z tej okazji zrobiłem sobie swoisty "rachunek sumienia" i okazało się, że strasznie jestem niestały w zainteresowaniach . Było już modelarstwo, żeglarstwo, orkiestra dęta, koszykówka, audiofilizm i naprawdę sporo innych, których tu nie pamiętam. Ostatnie lata to skutery i moto. Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa więc sporo przede mną . Bo młody jeszcze jestem.
Administrator Artix Opublikowano 28 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 28 Grudnia 2012 U mnie tez doszlo - akwarystyka mam baniak 200 litrow - off road lekko odszedl w zapomnienie w sumie z jednego powodu - kasa, no coz takie czasy ze nie moge sobie pozwolic na wypalenie 150 litrow paliwa w 1 dzien. Na szczescie moto to niezmiennie od lat, tynk bede zarl ze sciany a z 2 kolek nie zrezygnuje Liczba zainteresowan musi sie zgadzac
PJS Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem coraz starszy więc i zainteresowania i hobby mniej dynamiczne Na stare lata musiałem zrezygnować z pierwszego hobby czyli biegania (ostatnie 20 lat z przebiegamy 20-40km. dzienni zrujnowało mój organizm czego nie żałuję). Pozostałe pozostały bez zmian czyli: - Sex - Skuter i 2oo. - Fotografia. - Windsurfing. Od pewnego czasu dorastam do nowego hobby czyli do base jumping-u. Mam nadzieję, że w nadchodzącym roku uda mi sie to zrealizować (jakieś namiastki skakania już przerabiałem - kilkadziesiąt oddanych skoków ze spadochronem wieki temu, bangee, czy wahadło). Pozdrawiam ... PJS
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kupę lat zajmowałem się modelarstwem, najpierw kartonowym 1:25, potem redukcyjnym w skali 1:35, głównie pojazdy. Kilka moich prac: https://picasaweb.go...259171/Modeliki wśród nich zaczęty projekt ściśle związany z naszą pasją.
Majeczka Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja odziedziczyłem kilka genów i kolekcje po mamie: zbieranie znaczków, numizmatyke i fotografowanie. Od jakiegoś czasu pochłania mnie zbieranie modeli, głównie to samochody, myśle też nad kilkoma modelami skuterów Dużo jeździłem na rowerze ale odkąd mam Maxi to zdecydowanie mniej jest tej jazdy kondycja spadła i pasuje z powrotem zasiąść na 2oo na pedała.
LWfilip Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kupę lat zajmowałem się modelarstwem, najpierw kartonowym 1:25, potem redukcyjnym w skali 1:35, głównie pojazdy. Kilka moich prac: https://picasaweb.go...259171/Modeliki wśród nich zaczęty projekt ściśle związany z naszą pasją. No nie. Szacunek dla Kolegi za tą dioramę. Nie byłem nigdy taki dobry bo kiedy zaczynałem to nie patrzyłem na modelarstwo w taki sposób. Fajne to. Może na emeryturze zacznę??
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dziękuję i polecam.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 30 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kiedyś były rajdy samochodowe.narty,rower,motorówka i wszelkie sporty z nią związane,a na starość wzieło mnie na jacht spacerowy tzw.hausboat
Rekomendowane odpowiedzi