nierob Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 u mnie trwa borowikowe eldorado. dzisiaj 140 sztuk borowika przytargane. wczoraj 158. w ubiegłym tygodniu ponad 300. fotki z wczoraj i dziś. pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie grzybów.
zbys.ko Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Kurcze, nieźle SUPEROWY zbiór i elegancki wysyp rosną chyba wszędzie te PRAWDZIWKI trochę będzie marynowanych w słoiczki i suszonych U mnie w tym roku jakoś kiepsko z Prawdziwkami
dr.big Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Ostatnio system BionX... Czy to będzie tak zwany "słomiany zapał" ? PS. Ech, taki limitowany pomarańczowy... Bajka.
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2017 Co wy w tych grzybach widzicie ? Rozumiem, miły spacer po lesie w pięknych okolicznościach natury, ale te ciężkostrawne "kapelusze" ? Nieeee ! Jak wielu się tego roku "jarało" swoimi zdobyczami. Oh, my goodness, wielu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Października 2017 Administrator Opublikowano 28 Października 2017 Piootruś... to rodzaj polowania. Znajdę cię czy cię nie znajdę... Poza tym połączone ze zdrowym łażeniem po lesie i gimnastyką. Natomiast same grzyby? W smaku szału nie ma ale raz na jakiś czas można trącić A co do tematu... zapowiada się powrót do e-Bike. Ostatnie km'y kręcone w IT 3 lata temu Poza tym zmotywował mnie XmarcinX swoim nowym zakupem
Lucjan73 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Mariusz coś w tym jest. Moja żona z pasja i namiętnie zbirra grzyby ale po powrocie do domu rozdaje wszystko. Chyba chodzi o to żeby gonić króliczka...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Października 2017 Dnia 28.10.2017 o 10:01, MariuszBurgi napisał: Natomiast same grzyby? W smaku szału nie ma ale raz na jakiś czas można trącić Boże, widzisz i nie grzmisz Co wy w tej Warszawie, na surowo grzybki jadacie ? A marynowane ? A smażone z cebulką ? A barszcz wigilijny z grzybkami ? To że ciężko strawne i że nie mają żadnych właściwości odżywczych to wiadomo, ale że nie smaczne ? Z wódką jest tak samo - a nikt nie narzeka Dla mnie np. nieporozumieniem jest tracić czas na "moczenie kija" i wpatrywanie się całymi dniami w spławik Nuda .
zbys.ko Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Wiadomo jak to jest jednemu pasuje chodzenie po lesie, a ktoś inny może tego nie znosi, czy łapanie ryb albo jakieś inne rzeczy, jedni lubią a inni nie. I tak na odwrót. Jak to mówią: taki sie nie urodził żeby każdemu dogodził. Ja też uwielbiam chodzenie po lesie no i oczywiście jedzenie grzybków w różnych postaciach, może dla tego że to sam przygotowuje czy marynowane, suszone, smażone, czy mrożone wiadomo wszystko jest po przygotowaniu zrobieniu jakieś potrawy jest pyszne ale w większości chyba potwierdzicie np. na obiadzik sosik grzybowy, czy kapusta wigilijna z grzybkami, nie wspomnę o marynowanych, na Święta czy ot tak z kolegą może zagrycha do kieliszka ja np. marynowane uwielbiam z jajkiem smażonym ale tak z obu stron i żółtko miękkie i do tego grzybki Ale wiadomo nie ma co o gustach dyskutować i każdy ma te swoje jakieś przyjemności
tomekmajesty Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Grzyby mają wartości odżywcze Trzeba poczytać A co do smaku to o gustach się nie dyskutujeJa z grzybów to brunatną pieczarkę i shitsu lubię Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Roman67 Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Może nie do końca hobby, ale jednym z moich zainteresowań jest lotnictwo. Ostatnio na YouTube powstał kanał o nazwie „turbulencja” gdzie polski pilot pan Darek zdradza tajniki lotniczego świata. Mówi jak zostać pilotem, opisuje kokpit i wiele innych. Jeśli kogoś interesuje ta tematyka to polecam. Filmik dzisiaj dodany.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 21 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2018 Roman, ale sprawiłeś mi frajdę tym linkiem. Znakomity kanał. "Katastrofy w przestworzach" to mój ulubiony serial, a tu wreszcie można zrozumieć pewne kwestie techniczne. Wielkie dzięki .
Geni Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Jeżeli lubicie lotnictwo, niekoniecznie cywilne, to polecam ściągnąć DCS - Digital Combat Simulator. https://www.digitalcombatsimulator.com/en/ Sama podstawka jest darmowa. Można polatać dwoma typami samolotów na jednej mapie. Reszta modułów jest płatna. Tryby zabawy są różne, jak również różne są stopnie odwzorowania awioniki i modelu lotu dla poszczególnych modułów, ale poziom ich wykonania i odwzorowania jest generalnie wysoki. Od całkiem prostych, aż po w pełni klikalne kokpity i odwzorowane systemy pokładowe.
Roman67 Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 48 minut temu, Geni napisał: Jeżeli lubicie lotnictwo, niekoniecznie cywilne, to polecam ściągnąć DCS - Digital Combat Simulator. https://www.digitalcombatsimulator.com/en/ Znam ten symulator choć w najbliższym czasie wybieram się do http://www.gearup.aero/ Dostałem w prezencie 60 min szkolenia i lotu.
dr.big Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 I znowu coś ciekawego , Auto Swiat classic to po prostu skarb ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ależ to był fajny przecinak swego czasu ......
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2018 Dobra Panowie i Panie. Proszę się chwalić czy u Was już grzybki się zaczęły na dobre. Deszcz był, teraz jest ciepło - niby wszystkie warunki spełnione, a u mnie jakoś na razie marnie
stefanekmac Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Tomaszów Maz, słabo, kilkanaście km dalej nieco lepiej. U nas susza okrutna.
dziadzia Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 U mnie bida z nędzą życie pędzą, ni ma chyba że „papierzaki”
Sympatycy kris02 Opublikowano 13 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2018 Można tylko pomarzyć
tomekmajesty Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Pod Kielcami na moim trawniku pod sosnami - maślaki w dużej ilości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Dzisiaj troszeczkę pochodziłem po lesie 2 godź. i tyle co kot napłakał
Sympatycy kris02 Opublikowano 16 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2018 A u mnie nic ni ma
Rekomendowane odpowiedzi