michalu Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 też mam takiego, tylko przez dwa lata nie mogę się zebrać żeby wyregulować gaźniki
Geni Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Z oryginalnymi szprychami sowieckich bokserów można było robić numery ala Gustlik, czyli owijać je dookoła kciuka, jak makaron . Co niestety jest jedynie świadectwem, że były wykonane z gównolitu.
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2018 Mam duży sentyment do "staruchów". Niestety, warunki nie pozwalają na posiadanie oryginałów Ale miniaturki - czemu nie! Skala 1:24. Model kupiony kupę parę lat temu z jakąś gazetką, odnaleziony przy okazji przeprowadzki i trochę podmalowany, dioramka wykonana własnoręcznie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2018 Świetna sprawa. Zawsze podziwiam dioramy. No i gości za cierpliwość i te szczegóły.
MZzz Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ja w wolnym czasie dłubię sobie w kartonie budując modele pojazdów militarnych, a właściwie czołgów tylko. Na zdjęciu model brytyjskiego Challengera II od du.. strony. Poza tym lubię fotografować.
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2018 To ja też pochwalę się moim ostatnim zainteresowaniem czasów PRL, http://www.studzinski.it/marek/
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2018 MZzz - dobra robota. Kiedyś sporo z kartonu robiłem. Stare czasy... ale jakiś czas temu wymyśliłem sobie, że ulepię Vespę z gazety (włoskiej). Model jest bardzo uproszczony ale i tak dosyć kiepsko wyszedł ze względu na tworzywo które sobie wybrałem. Dziwoląg taki
dziadzia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Godzinę temu, pgizi napisał: Dziwoląg taki Dziwoląg??? Jest po prostu piękny !!! Na pewno duuuużo pracy w to włożyłeś, gratulacje zdolności manualnych.
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dnia 16.12.2018 o 20:01, pgizi napisał: Dziwoląg taki No co ty SUPER
Szymqw Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 A ja to lubię zegarki. ? Nawet zacząłem kolekcjonować. Poza tym to lubię czasem coś "sklecić" przydatnego z niepotrzebnych gratów.? O...nawet ostatnio taki sobie "sprzęt" do drewna wyspawałem ( a najlepsze że zacząłem jeszcze jesienią w zeszłym roku, a pomalowałem dopiero niedawno, jak się się praktycznie zima skończyła ?)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Dla fanów awiacji dziś wielkie wydarzenie w Warszawie... Mrija An-225 za moment będzie lądować. Przewidywany czas to 9:55. Tu można śledzić "maleństwo" -> Lot ADB3354 Relacja LIVE -> KLIK 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Na Polsat News chyba transmisja na żywo z lądowania.
Lucjan73 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wczoraj na kanale National Geographic był program o tym "monstrum" w cyklu Superkonstrukcje. Warto zobaczyć, może będzie jeszcze powtórka.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witamy na Okęciu.
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 2020 https://twitter.com/stanczykmaciej/status/1250025894313328640 lądowanie - widok z kabiny pilota AN225 1
Rekomendowane odpowiedzi