Klubowicze robson Opublikowano 26 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2009 Michale - fotki super !OKK , a zwłaszcza te w potoku , no i najlepsza - Upiór na zacnej z całym majdanem jak ciężarówka
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja tam nic nie pamiętam a podobno ?liwowica była dobra. Podobno nawet na wzrok nieĽle działała. Krzysiu dobrze że nie dowiozłe? buteleczki dziadkowi bo wtedy miałby? !OKK z dziadkiem.
michu Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 No to? mi Bracie gula rozchu?tał, a zwłaszcza tym AQWAPARKIEM. Jak Cię dorwę to się zemszczę Jak zwykle pozdrawiam wszystkich którzy !OKK oraz i SIDNEYA. J.D. Ok Jacu? już się nie mogę doczekać tej słodkiej zemsty !piwko !piwko !piwko !V
orcio Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Koledzy no a te kamizelki to trza było kupić i tu u nas z narzutem 100% sprzedać poszły by w jeden dzień !OKK
jack daniels Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zemsta dopadnie nie tylko Ciebie Michu, ale i Pana Prezesa za to że wybrał Stegny, a nie Południe. Będzie miał przechlapane !!! Jak zwykle pozdrawiam wszystkich którzy !OKK oraz i SIDNEYA. J.D.
michu Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Bardzo ładne tylko te biesiady wieczorne bardzo mi się podobały a mówili?cie, że nic nie było zostałem Oszukany Jak tak można a ja się martwiłem, !OKK że siedzicie o suchym pysku a tu foty i co? Tomu? to nie chodzi o to żeby się napić , ale trzeba było ułożyć do snu Zacne Marki HEJ !
Tomekgdz Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zemsta dopadnie nie tylko Ciebie Michu, ale i Pana Prezesa za to że wybrał Stegny, a nie Południe. Będzie miał przechlapane !piwko !!! Uwielbiam takie zemsty chyba jestem Sado……. !YES
michu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zemsta dopadnie nie tylko Ciebie Michu, ale i Pana Prezesa za to że wybrał Stegny, a nie Południe. Będzie miał przechlapane !piwko !!! Uwielbiam takie zemsty chyba jestem Sado……. No i GITARA - Wszyscy będ? zadowoleni !YES
upiór Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Michale - fotki super , a zwłaszcza te w potoku , no i najlepsza - Upiór na zacnej z całym majdanem jak ciężarówka !V !OK Ciężarówka !YES . No facet ja ci dam i to szybciej niż my?lisz . Prawie na autostradzie spałem , co zacna to zacna i kropka . Grzesiu dobrze że kwiatki rosn? blisko płotu . Pozdrawiam serdecznie . Sory ale nie mogłem !piwko . No i jeszcze ten tego bujaczka , ale to zasługa Bobaska .
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2009 Biwak extra,cały czas wspominam i opowiadam znajomym, większo?ć mówi ze jeste?my nieĽle zakręceni.A ja nauczony do?wiadczeniami z podróży wymieniłem łożyska w tylnym kole a dzi? wyj?łem z przedniego koła,jutro kupię nowe i zamontuję,może wtedy odczuję w końcu komfort psychiczny. !V
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2009 Ciężarówka . Może nie tak do końca ciężarówka,chyba że jak ta z filmiku na yotube o ?pi?cym kierowcy. Tak to mniej więcej wygl?dało w wstecznym lusterku. !V zacna marka a na niej??dopiero po cofnięciu się i zrównaniu można było zaobserwować zjawisko zwane ?pi?cy kierowca !YES UPIÓR. Nie żebym był!!!
michu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Upiorku - nie żebym się czepiał , ale rękawiczki poleciały !piwko !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2009 Upiorku - nie żebym się czepiał , ale rękawiczki poleciały !piwko !piwko Co? w tym musi być,bo ci którzy nie spali to nic nie pogubili. !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2009 I te nogi Upiora na kierownicy [prawie] to trzeba było widzieć Co by nie pisać to biwak nam się udał i . !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2009 Co by nie pisać to biwak nam się udał i . !piwko Ja chcę jeszcze. !piwko
Mareczek Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Co by nie pisać to biwak nam się udał i . !V Cóż mi pozostało !V mogę tylko pogratulować przygotowania oraz pogody i szczę?cia które z Wami było i podróżowało. !piwko !piwko !piwko !OKK !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 28 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2009 Co by nie pisać to biwak nam się udał i . !piwko Ja chcę jeszcze. !piwko To może by tak we wrze?niu w Bieszczady ... !piwko
michu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Co by nie pisać to biwak nam się udał i . !YES !piwko Ja chcę jeszcze. To może by tak we wrze?niu w Bieszczady ... Ja to bym mógł nawet jutro jechac dalej !piwko ,ale no cóż teraz trzeba lizać rany (finansowe ) !placz
Bobas Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja też jestem w trakcie lizania ran !YES U mnie wrzesień odpada, bo tym razem jedę z rodzink? na urlop.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Robson nie podpuszczaj bo i tak nie pojedziesz. !YES
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Widzę że co? klejcie, będę obserwował. !YES
Klubowicze robson Opublikowano 29 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Robson nie podpuszczaj bo i tak nie pojedziesz. !piwko Nie wiadomo , nie wiadomo , tak sobie luzno piszę na ten temat . Mam kilka dni wolne na przełomie sierpnia / wrze?nia , może co? z tego wyjdzie !YES
melmacie Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak wrzesien to kto wie !YES. Tez bede sluchał. Pozdrowionka
upiór Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Pojedzie do Torunia do pracy . Na biwak nie pojechał a na Bieszczady chce jechać . Taki kolega !YES , jak się opalać to razem i kropka , jak spijać ?liwowicę to tylko w garażu o północy !piwko . Bieszczady Robsonek no co Ty mi robisz , jak powiada Włodek .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Robsonek no co Ty mi robisz , jak powiada Włodek . i tak trzymaj upiorku gada gada a póĽniej się wypina a we wrze?niu do Grecji poleci !YES !piwko
Rekomendowane odpowiedzi