Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W dniu 14 grudnia roku pańskiego 2008 odbyło się walne zebranie kujawiaków i zapadła decyzja ; 12 lipca 2009 r. wyjazd na !piwko BIWAK SQTEROWY i objazd południowej Polski. Może jaki? wypad poza granicę po paliwo. Kilometrów do przejechania ok. 1500 czas 10 dni (oczywi?cie wszystko około) Piszę o tej wyprawie teraz bo niektóre osoby musz? zaplanować urlop już na pocz?tku przyszłego roku. Wszystkich chętnych Bardzo serdecznie Zapraszamy i prosimy o wpis w tym w?tku Lista uczestników: Tomekgdz, Marzena Upiór Glub Michu, Jolka Rob1969 Fundi, Sławka Orzech- może jaki? kawałek Robson Bobas Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam . Byłem słowo powiedziałem , na listę się wpisałem i tak niech będzie . Niech nam słonko sprzyja i stacje CPN obniż? paliwo a cały plan wypali !piwko . Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 hmm ubiegłe? mnie z pomysłem objazdu południowej polski. ja się piszę na t? wyprawę !piwko Jak chcesz objechać południe polski, z prawa na lewo czy na odwrót? w moich ?miałych planach chciałem dotrzeć na południe via okolice Kazimierza Dolnego i Nałęczowa. potem pojechać w okolice Nowego S?cza a następnie przesuwać się na zachód. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 zamysły były od Szklarskiej po Zamo?ć. Temat jest otwarty, zawsze może być odwrotnie. !piwko Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 no to jako? się dogadamy !piwko a wstępny termin? planuje dopiero na lipiec, bo w 30 czerwca sezon mi się kończy w teatrze Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kilometrów do przejechania ok. 1500 czas 10 dni (oczywi?cie wszystko około) Tyle czasu i tylko (około) 1500 km??? Będziecie jeĽdzić czy !piwko Może jaki? kawałek pokulam beret z Wami, muszę nad tym pomy?leć Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 I ja też tam byłem , kawki się napiłem Termin ugadany 12-go ?migamy Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Tak ja i Marzena też tam byli?my proszę o dopisanie do listy Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Popieram, ?wietny pomysł . Wstępnie deklaruję swój skromny udział. Z uropem żadnych problemów nie będzie !happybth , sam sobie go dam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Już dzi? wiem, że urlop będzie w sierpniu.... a chętnie bym się przejechała, taka traska ! i na nowym sprzęcie (dwa gary)-MARZENIE Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 16 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Być może pokulam z Wami jaki? odcinek trasy , a może cał? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co to za deklaracja może będę kulał beret albo pokulam kawałek dobra dopisany Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam . Ci co ?mign? tylko kawałek , to za kare tankuj? SW do pełna !tut . Ale fajna sprawa !piwko . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 16 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co to za deklaracja może będę kulał beret albo pokulam kawałek dobra dopisany Dzięki panie kierowniku wycieczki A dla SW specjalnie będę kulał przyczepkę z paliwem , coby można było tankować w czasie jazdy , tak jak my?liwce w czasie lotu !piwko !tut !OK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Do lipca sporo czasu........................................................................... Wstępnie deklaruję kulanie beretu na moim skucie w stronę pd Polski !OK Na pewno będzie ?wietnie !piwko !tut Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Co to za deklaracja może będę kulał beret albo pokulam kawałek dobra dopisany !OKK Dzięki panie kierowniku wycieczki A dla SW specjalnie będę kulał przyczepkę z paliwem , coby można było tankować w czasie jazdy , tak jak my?liwce w czasie lotu !OK Ok ,tylko musimy załatwić duuuuuuuuuuuuuuży zbiornik Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dla tylu SW to nie może byćc duży tylko wielki !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dla tylu SW to nie może byćc duży tylko wielki Oj ładnie to tak poczekaj robaczku zemsta będzie słodka !OKK !OK Za karę spiję ciebie 2x jednego dnia Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dla tylu SW to nie może byćc duży tylko wielki Oj ładnie to tak poczekaj robaczku zemsta będzie słodka !OKK !OK Za karę spiję ciebie 2x jednego dnia oooooooo wła?nie Tomciu- Pomogę Ci Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Za karę spiję ciebie 2x jednego dnia !OKK !OK taka kara bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Za karę spiję ciebie 2x jednego dnia !TAZ !TAZ !V taka kara bardzo mi się podoba No to w który dzień biwaku - kara dla Włodka? !TAZ Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Kara jest moja i sie nie wcinać kulać beret Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Kara jest moja i sie nie wcinać kulać beret Ok dobra , dobra -tylko żeby? mnie potem nie namawiał !TAZ Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Kara jest moja i sie nie wcinać kulać beret Ok dobra , dobra -tylko żeby? mnie potem nie namawiał !TAZ !TAZ Ja osobi?cie będę wypłacał karę !TAZ my?lę, że Włodek przyjmnie to jak Michał widzę, że tobie też się podobaj? takie kary !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Takie kary to każdemu się podobaj? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi