Kamil an400 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Z tego co słyszałem to japoński aku.yuasa jest montowany w fabrycznie nowych motocyklach
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2017 2 godziny temu, romeo1971 napisał: To jest skuter musisz mieć pewniaka bo na popych nie odpaliszbierz yuasa ja bralem do SilverWing i teraz do integry może leżeć ten aku a tobie taki jest potrzebny Tak jak Romek napisał, nie chodzi że każdy pasuje na wymiar ale ten można położyć na boku. Więc inny nawet jak jest taki sam wizualnie to sorry max 2 lata tyle przeżyła warta którą kupiłem i miała być super do Hondy lecz nie na leżąco jak się później okazało .
Kamil an400 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 2 minuty temu, bilety napisał: Tak jak Romek napisał, nie chodzi że każdy pasuje na wymiar ale ten można położyć na boku. Więc inny nawet jak jest taki sam wizualnie to sorry max 2 lata tyle przeżyła warta którą kupiłem i miała być super do Hondy lecz nie na leżąco jak się później okazało . Ja kupiłem exide mam go od początku sezonu i jest ok .w Burgmanie 400 też jest w pozycji leżącej zobaczymy po zimie co z niego będzie
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2017 24 minuty temu, burgifan napisał: Z całym szacunkiem, ale co to jest za firma ? Trochę interesuję się motoryzacją, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Tak, wiem, zaraz posypią się komentarze, że jestem zacofany i każdy z Was to ma, ale proszę Was, nie przegadacie mnie. Nie kupiłbym tego. Nie no, halo, nie znasz marki YUASA ? To oryginalna, japońska marka akumulatorów. Zarówno moja SW-T600, jak i AN400 miały na fabrycznym wyposażeniu te japońskie baterie. Bardzo trwałe i jak ktoś może sobie pozwolić to rekomenduję. Jako ciekawostkę napiszę, że w ubiegłym tygodniu kupiłem akumulator YUASA do swojego samochodu. P.S. Tu nie chodzi o "przegadanie", ale warto kupić dobre żeby ... dwa razy nie kupować.
marekb9t Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Powiem więcej nawet w Malaguti montowali akumulatory yuasa. A to już o czymś świadczy Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Sent Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 W moim V-Stromie Yuasa przeżył 11 lat i 80 parę tys. kilometrów. Zdechł dopiero na Baja Poland 2015 (trochę wstyd było, bo ludzi mnóstwo).
dr.big Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Yuasa jest liderem wśród producentów akumulatorów do moto. Akumulatory znane i cenione od wielu lat. PS. Np. akumulatory Repsol Hondy w MotoGP to właśnie Yuasa... PS2. A, i jeszcze taki "szczegół" dla niedowiarków- firma powstała w 1895 roku.
Rzelu Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Spodziewam się jutro nowej opony - orientujecie się czy na Zielonogórskiej wyważą mi koło - dwa lata temu przy poprzedniej zmianie był z tym problem.
burgifan Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 UWAGA ! Czwartek zbliża się wielkimi krokami. Po Majówce zostało trochę żarcia, kiełbasa itp, a szkoda, żeby się popsuło. Nasze śmietniki spragnione są takiego żarcia, więc trzeba coś zaradzić, dlatego w najbliższy czwartek w ramach spotu odbędzie się drugie w tym roku OGNISKO U BURGIFANA !!! Pierwsze się nie odbyło i nie wracamy do tego Nie używane rzeczy marnieją i przyznam szczerze, że trochę zarosło, musiałem to miejsce w ogóle najpierw poszukać Nie robimy żadnej listy, nie piszemy na forum kto będzie, a kto nie może być, ognisko i tak się odbędzie. Tradycyjnie zabieramy ze sobą dobre humory Jedyne co brakuje to chleba. Organizator zapewnia świeże powietrze prosto z lasu, kleszcze i komary i pająki. Do zobaczenia !
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2017 Dzięki za zaproszenie. . Czemu, nie? Listę można zrobić. KriSSo
kunisz Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Już z góry się cieszę na to spotkanie przy ognisku. ♨
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2017 Myślę że my też będziemy jak nic nie stanie na przeszkodzie. Zostało mi parę rzeczy po spotkaniu na rybce więc przywiozę.
kowal Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 19:20 kończę pracę i przybędę, jak na darmo, to choć się przejadę.
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2017 Trochę spóźniony też będę z synkiem. Kończymy basen około 18:30 i przyjedziemy na ognisko 19:20 kończę pracę i przybędę, jak na darmo, to choć się przejadę. Kowal, żadne na darmo. Pogoda ma być ładna, więc ognisko będzie, zgodnie z zapowiedzią gospodarza.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2017 No cóż, pojechała Hondzinka w świat . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamil an400 Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Człowiek się cieszy dwa razy jak sprzedaje i jak kupuje
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 26 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2017 Kiedy odkupujesz??? 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Września 2017 Administrator Opublikowano 26 Września 2017 Kiedy odkupujesz??? Dobre!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2017 Krisso nie martw się poszła w dobre ręce. Adaś mówiłem że pewniak,gratuluje.
Sympatycy irasko Opublikowano 26 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2017 1 godzinę temu, KriSSo napisał: No cóż, pojechała Hondzinka w świat . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Krzysiu, czekam kiedy Suzuki pojedzie..., przecież czas na BMW LT
Sobier Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Krzysiu co masz tam jeszcze do sprzedania ciekawego?
DYSIA Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Krzysiu po tylu latach jeżdżenia na jednym i tym samym sprzęcie.....przyszedł czas na zmianę kolorunajlepiej szary i automatycznie podnoszony...
czemil Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Co by nie gadać, Krzysiu gratuluję sprzedaży. Niektórzy długo czekają na klienta, a ty sprzedałeś bez wystawienia ogłoszenia. Ciesz się sztormiakiem i nie oglądaj na "loże szyderców". I tak cię lubią...
Rekomendowane odpowiedzi