Klubowicze bilety Opublikowano 8 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2017 2 minuty temu, Rogierro napisał: Zwłaszcza Tomek ma najlepszy ;-) E tam lekko przewiewny, żeby się nie spocił.
Joshua_77 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Hahahahaha... uśmiałem się Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Rogierro gdzieś Ty zniknął??? Jechaliśmy razem na NW, a tu nagle Cię nie ma...
Rogierro Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 7 minut temu, burgifan napisał: Rogierro gdzieś Ty zniknął??? Jechaliśmy razem na NW, a tu nagle Cię nie ma... Zadzwoniłem do KriSSa, że odbiłem na Police i pocisnąłem do domu. Maciek, odbijemy sobie te pierogi lodami z czerwoną gałką i ruchomym waflem gdzieś na trasie ;-) Zresztą widzę, że ty już zadbałeś o lodziki na Burgmanii, taka ładna amerykancka, za rączkę, no no no ;-)
burgifan Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Hehe, wszystko wyłapią. A obok Urbi, co on tam robi?
Rogierro Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Oczywiście pozdrawiamy kolegę i koleżankę na zdjęciu a powyższe teksty tylko w ramach żartu. Proszę się nie obrażać z tego powodu :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2017 10 godzin temu, Rogierro napisał: Zadzwoniłem do KriSSa, że odbiłem na Police i pocisnąłem do domu. Maciek, odbijemy sobie te pierogi lodami z czerwoną gałką i ruchomym waflem gdzieś na trasie ;-) Zresztą widzę, że ty już zadbałeś o lodziki na Burgmanii, taka ładna amerykancka, za rączkę, no no no ;-) 2 godziny temu, burgifan napisał: Hehe, wszystko wyłapią. A obok Urbi, co on tam robi? 23 minuty temu, Rogierro napisał: Oczywiście pozdrawiamy kolegę i koleżankę na zdjęciu a powyższe teksty tylko w ramach żartu. Proszę się nie obrażać z tego powodu :-) To mój brat bliźniak z łódzkiego. ;-) Serdeczne pozdrowienia dla niko02
KOT66 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Świnoujscie... http://www.iswinoujscie.pl/artykuly/49148/
Kamil an400 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wyjazd do Międzyrzecza na bunkry jutro 9:00 stacja lotos przyjaciół żołnierza
Gregor998 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Bunkry zwiedzone lecimy dalej Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Świebodzin Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
kunisz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Piękne dzięki, Kamil i Grześ za wspaniałą i interesującą wycieczkę
Kamil an400 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dziękuję kolegowie za fajnie spędzony dzień na skuterze na ziemi i pod ziemią było super oby więcej takich wyjazdów
qszysiek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 6 godzin temu, Gregor998 napisał: Bunkry zwiedzone lecimy dalej Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Świebodzin Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy wiecie ale w Świebodzinie jest najstarszy sklep Biedronki.był juz 2 lata przed Jezusem.
Gregor998 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dzięki Kamil Rysiu za super wycieczke i mile spędzony dzień Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2017 Mała relacja z Zachodniopomorskiej Burgmanii 2017...
burgifan Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Super filmik, jak zwykle z resztą. Pozwolę sobie puścić go na FB
marekb9t Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wybaczcie Bracia moja wielka wina, a może nie moja . Izabela kupiła swój pierwszy motocykl. Mamy nowego konia w stajni. Przedstawiam wam Suuzzuke.
NooSzymoN Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 53 minuty temu, marekb9t napisał: Mamy nowego konia w stajni A my mamy czarną owcę w stadzie Gratki Marek, niech Wam dobrze służy. 10 godzin temu, Gregor998 napisał: Bunkry zwiedzone lecimy dalej Kurde, na Szmaragdowym jest taki sam, warto było się tłuc tyle kilosów 4 godziny temu, qszysiek napisał: Świebodzin to i piwo chrzczone, ale czymś trzeba popić smakowity obiadek Fajną mieliście wycieczkę i pogoda Wam dopisała
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2017 Wybaczcie Bracia moja wielka wina, a może nie moja . Izabela kupiła swój pierwszy motocykl. Mamy nowego konia w stajni. Przedstawiam wam Suuzzuke. Jak to taki motocykl...??? A czemu nie maxi-skuter...???
marekb9t Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Urbi napisał: Jak to taki motocykl...??? A czemu nie maxi-skuter...??? Trudne pytania zadajesz . Wybierał ten kto kasę wyłożył. Do wyboru był Burgman, BMW, Albo Vstom. Trafił się na miejscu w w miarę dobrym stanie i za rozsądne pieniądze to kierowniczka szybko podjęła decyzję.I tak oto dołączyliśmy do klubu smarujących łańcuchy.
Gregor998 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nie zwalaj winy na kierowniczke Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 41 minut temu, marekb9t napisał: Trudne pytania zadajesz . Wybierał ten kto kasę wyłożył. Do wyboru był Burgman, BMW, Albo Vstom. Trafił się na miejscu w w miarę dobrym stanie i za rozsądne pieniądze to kierowniczka szybko podjęła decyzję.I tak oto dołączyliśmy do klubu smarujących łańcuchy. Gratki ładna bestia niech was bezpiecznie wozi
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2017 9 godzin temu, marekb9t napisał: Wybaczcie Bracia moja wielka wina, a może nie moja . Izabela kupiła swój pierwszy motocykl. Mamy nowego konia w stajni. Przedstawiam wam Suuzzuke. Oj błądzisz - WIELKIE GRATKI dla Uzabel
Rogierro Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mieliśmy kolegę skuterowca :-( Mimo wszystko gratki zakupu i niech bezawaryjnie i bezpiecznie wozi :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2017 1 minutę temu, Rogierro napisał: Mieliśmy kolegę skuterowca :-( Mimo wszystko gratki zakupu i niech bezawaryjnie i bezpiecznie wozi :-) dobry był z niego herbatnik
Rekomendowane odpowiedzi