kupusso Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Robert JAPAN napisał: blisko masz http://motoadv.pl tj. Zabrze, na miejscu zamontują, możesz też deflektor na test Dzięki. Maja duży wybór. Przetestuje i na pewno coś kupię.
mario3101 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Otwarcie Sezonu Chudów Dzięki Super Było powrót też był ciekawy+mała eskorta mechanika burgmani Marcina 78
Marcin 78 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Mariusz proszę nie rań mi serca , rozumiem że motocykle się psują wokoło , ale że mi Dostał pierwsza żółtą kartkę ,a jedynie co go usprawiedliwia to to że w środę ponad godzinę katowałem go na torze , a później powrót na maxa ,no i padł słaby element burka - łożysko tylniego koła . Jutro rano przyjadą nowe z Krakowa więc do południa Burgman będzie znowu na chodzie Mariusz jeszcze raz dziękuję za pomoc 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Godzinę temu, mario3101 napisał: Otwarcie Sezonu Chudów Dzięki Super Było powrót też był ciekawy+mała eskorta mechanika burgmani Marcina 78 Super to było potem.Najważniejsze że Marcin jakoś dotarł.
Użytkownicy Chop Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 2018 subaru gtb320 chcesz żeby mi się monitor stłukł przy obracaniu Migu, dzięki za gościnę a pozostałym za to że mogłem być z Wami
tomwiech Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć wszystkim, których znam jak również tych, których jeszcze się nie udało. Znalazłem coś takiego w okolicy więc wrzucam, może będziecie zainteresowani?
mario3101 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 20 godzin temu, tomwiech napisał: Cześć wszystkim, których znam jak również tych, których jeszcze się nie udało. Znalazłem coś takiego w okolicy więc wrzucam, może będziecie zainteresowani? poszło na FB
mario3101 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Byla Czestochowa bylo i JaworznoWysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
mario3101 Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Poznań Tor zaliczonyWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Chop Opublikowano 14 Czerwca 2018 Użytkownicy Opublikowano 14 Czerwca 2018 Pozdrowienia z Mazur
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ktoś może ma pożyczyć 1 śpiwór .Bo ze mnie taki campingowiec że się jeszcze nie dorobiłem.
jacrac1 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 to Benelli trk 502 jest w dwóch wersjach ,wersja szprychowa jest wyzsza o 4 cm id tej na alu ( koło przednie 19 i wyższy profil opony tylnej )
Valdek_Tychy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Powiedzcie mi dobrzy ludkowie jak jest u Madziarów z płatnością polską kartą na stacjach benzynowych ,są jakieś problemy czy nie.W czerwcu byłem w Budapeszcie,wprawdzie nie tankowałem ale w niektórych knajpkach czy sklepach robili z tym problemy.We wrześniu lecę do Chorwacji i być może będę tankował na Węgrzech
dywelj Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Moje doświadczenia z końca lipca pozytywne, zero problemów.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Bez problemu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Valdek_Tychy napisał: Powiedzcie mi dobrzy ludkowie jak jest u Madziarów z płatnością polską kartą na stacjach benzynowych ,są jakieś problemy czy nie... Nie bardzo rozumiem czemu mają być problemy akurat z Polską kartą ? No chyba że chcesz tankować i płacić kartą Orlen Flota - to pewnie będzie problem tak jak i u nas. Na żadnej firmowej stacji ( BP, Statoil itp.) nie ma problemu, ale na małych stacyjkach podobnie jak i w niektórych małych knajpach zapłacisz tyko gotówką. Wcześniej warto zapytać.
Valdek_Tychy Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 2 minuty temu, EndriuBis napisał: No chyba że chcesz tankować i płacić kartą Orlen Flota - to pewnie będzie problem tak jak i u nas. No taki durny to ja nie jestem karta visa z mbanku,pytam bo jak wcześniej wspomniałem w niektórych miejscach nie honorowali jej i kazali sobie "only cash" nie wiedzieć czemu
Yarorot Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Waldek bez problemu bo takiej używam, ale w rezerwie mam jeszcze inne 2 z dwóch różnych banków, bo nigdy nic nie wiadomo.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2018 w niektórych miejscach nie honorowali jej i kazali sobie "only cash" nie wiedzieć czemu Czy ta karta visa mbank jest kartą kredytową? W wielu miejscach nie można płacić kartą płatniczą do konta, lecz wyłącznie kredytową.
Rekomendowane odpowiedzi