rafraf Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Witam... szanowni użytkownicy czy według Was ta oferta jest godna zainteresowania. Proszę o Wasze sugestie i spostrzeżenia... a może ktoś był i oglądał. http://allegro.pl/suzuki-burgman-650-executive-salon-polska-i7305225948.html
Siwy Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Jeżeli zależy Ci na dobrym Burgmanie , to proponuję skontaktować się z kol . Temi N z Gniezna Chyba jeszcze nie sprzedał swojego. Sprzęt naprawdę godny uwagi .
rafraf Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 12 minut temu, Siwy napisał: Jeżeli zależy Ci na dobrym Burgmanie , to proponuję skontaktować się z kol . Temi N z Gniezna Chyba jeszcze nie sprzedał swojego. Sprzęt naprawdę godny uwagi . Dziękuję za informację, właśnie oglądałem to ogłoszenie ale niestety to już jest stanowczo ponad mój budżet a widzę że sprzęt kolegi Temi N jest świetnie doinwestowany więc chyba nawet głupio by mi było proponować kwotę jaką ja dysponuję. Generalnie szukam do 15 tys zł. krajowego sprzętu bo w większości te sprowadzane to wiadomo... (naczytałem się na forum) choć zdarzają się wyjątki. Niestety ten z linku który ja podawałem wyżej już się sprzedał
Siwy Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Przykro mi , wypada tylko życzyć owocnych poszukiwań . Powodzenia !
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2018 Dziś przy okazji serwisu mojego AK550 jestem w warszawskim MotorLand. Skuter się serwisuje, a ja korzystając z okazji zapoznałem się z dość pokaźną halą, a właściwie z ekspozycją skuterów i motocykli marek Kymco, Rieju, Keeway i Benelli. Moją uwagę przykuł stający na końcu sali, w kącie Kymco MyRoad 700i. Z informacji wynika, że to ex demówka. Informację zamieszczam, bo może ktoś szuka podobnych rozmiarów sprzętu. Cena na kartce 22 000 zł.
Geni Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Sądząc po roczniku, popularności tego modelu i cenie z kartki, za którą można kupić nową 350-tkę, to szacowna firma Motorland może jeszcze długo tego MyRoada sprzedawać.
bep Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 W grudniu już tam stała, wcześniej pewnie już też. Na OLX stoi ładny i dodatkowo biały, stoi stoi, a cena zacna.
kopajt Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Drodzy forumowicze, po kilku latach bez 2OO kupiłem sobie 125 ccm (na przypomnienie jazdy). Jak w większości wypadków okazało się że to jest mało W związku z tym przeglądam oferty w okolicy i znalazłem dwie: 1. https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-burgman-zarejestrowany-executive-ID6Ac8ZN.html 2. https://www.otomoto.pl/oferta/kymco-xciting-xciting-500-swiezo-po-przegladzie-zarejestrowany-ID6zTTpk.html W pierwszej ofercie od razu nie spodobały mi się emblematy (krzywo przyklejone). W drugiej nie widzę żadnych kruczków. Proszę o zerknięcie i ew. skrobnięcie paru słów czy Wam się się coś innego rzuciło w oczy.
Siwy Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Godzinę temu, kopajt napisał: W drugiej nie widzę żadnych kruczków. A przebieg ??? 1500 KILOMETRÓW rocznie ??? We Włoszech ? Dziesięć razy tyle bardziej prawdopodobne ...Warto popytać o jakieś dowody na tak niski przebieg . Od tego zaczął bym rozmowę .
RONIN Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Przy tym budżecie na króla musisz przygotować kilka tysięcy na przegląd pozakupowy, tak się zastanawiam, czy wszyscy w Radomiu przestają jeździć skuterami, żeby nie przekroczyć 20 tkm? W Radomiu raczej trzeba przygotować się na bardzo szczegółową inspekcję przed zakupem, gdyż sprzedający raczej nie powiedzą słowa prawdy, taka regionalna tradycja. Wskazania przebiegu nawet nie skomentuję
kopajt Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Poczytałem trochę o skrzyniach w Burgmanie 650 i chyba sobie odpuszczę ten temat. Poczekam i będę śledził oferty forumowiczów...
pawulon Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 19 godzin temu, bep napisał: W grudniu już tam stała, wcześniej pewnie już też. Na OLX stoi ładny i dodatkowo biały, stoi stoi, a cena zacna. Nie dziwię się że tyle stoi, jest tak szpetny że ja bym chyba nie zmusił się do wejścia do garażu jak by stało tam coś takiego...
bep Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Just now, pawulon said: Nie dziwię się że tyle stoi, jest tak szpetny że ja bym chyba nie zmusił się do wejścia do garażu jak by stało tam coś takiego... O gustach, się nie dyskutuje . Zawsze zostaje malowanie w "camo".
dr.big Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Wydziwiacie na siłę... Widzę, że sami "designerzy" się wypowiadają, jeźdźący na wyszukanych kształtami sprzęciorach ...
Lucjan73 Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Bigu z tym zdjęciem powinni wołać co najmniej z 5 tyś więcej
dr.big Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Kymco Man Wam mówi, MyRoadem jeździło się super, a wyglądem też nie ma się czego wstydzić . Pamętajmy, że linia MR to rok który? 2010? PS.Ale o gustach się nie dyskutuje... PS2. 5? Min. 10 ...
Lucjan73 Opublikowano 23 Maja 2018 Opublikowano 23 Maja 2018 Oczywiście miałem na myśli EURO . A wracając do tematu to znalezienie kupca na ten pojazd będzie baaardzo trudne.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2018 MR to bardzo fajna maszyna... Miło ją wspominam, choć za po testowy egzemplarz trochę dużo krzyczą. Mimo małego przebiegu, każdy się raczej obawia, że w czasie układania silnika, trochę go katowano na testach...
Apolinary Baj Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 No więc pytanie czy ktoś kojarzy egzemplarz: X-Max z Warszawy Yamaha X max 400 2014 okazja 11200km Wawa Oczywiście mam go niedaleko więc podjadę w wolnej chwili, i nie zawracałbym głowy gdybym nie znalazł go też dwukrotnie na archiwum Allegro, z czego pierwszy raz pojawił się już w lipcu 2017r: Yamaha x-max 400 2014 7900km nie Honda Kymco Wawa a następnie w październiku: Yamaha x-max 400 2015 7900km Wawa ogłoszenia łączy podobny opis i numer telefonu 601765959 , więc to na pewno ta sama sztuka Sprzedając trochę namieszał w tym opisie przebiegu, jak się porówna kolejne ogłoszenia. Ktoś oglądał?
1912michał Opublikowano 29 Maja 2018 Opublikowano 29 Maja 2018 23 godziny temu, Apolinary Baj napisał: ogłoszenia łączy podobny opis i numer telefonu 601765959 , więc to na pewno ta sama sztuka Nie koniecznie ta sama sztuka skoro opis jest tylko podobny. Opis na leniwca marka ta sama to i opis podobny sprzedawcy nie musi chcieć się dla każdej sprzedawanej sztuki, redagować różnych tekstów. Wertując ogłoszenia jednego handlarza często ach -y i och-y się powtażają nawet przy różnych markach.
tacim Opublikowano 30 Maja 2018 Opublikowano 30 Maja 2018 Ta sama bo na przednim błotniku ma nietypową naklejkę Yamaha.
jacek8211 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam!!! Proszę o opinię na temat tmaxa 500 rocznik 2001 czy warto kupić?
MISIEK Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Tu masz kolego odpowiedni temat na takie zapytania i rozmowy: >> Klik : Czy oferta jest interesująca << i ciekawy temat ze wskazówkami: >> Klik: Jak kupić dobry maxi-skuter << Bez przeczytania ogłoszenia, a przede wszystkim obejrzenia skutera nie da się wystawić opinii. Z tego co napisałeś to rocznik mnie już odstrasza... trochę lat ma ten skuter, ja bym się nie odważył na zakup. Bał bym się pracy i ewentualnych kosztów jakie trzeba by było ponieść by skuter nie zaskakiwał potem awariami w trasie. Dodaj kolego to ogłoszenie w pierwszym temacie jaki ci przytoczyłem. Może ktoś z Burgmaniaków przeczyta i będzie miał blisko by rzucić okiem na tego TMaxa.
jacek8211 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dzięki Panowie za podpowiedź w Poznaniu jest do kupienia ten skuter podaje ogłoszenie może go znacie https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-tmax-yamaha-tmax-t-max-500-poznan-zarejestrowany-w-pl-ID6AdyzI.html
Rekomendowane odpowiedzi