Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2016 Ja na pewno będę jeździł, zresztą niemal zawsze jeżdżę . Muszę kupić synkowi jakiś kajet w Auchan, potem odebrać lody od Marczakowej i zawieźć do domu 4 kubełki, a potem zachód słońca w DDR. Ot, co ....
Rogierro Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Ja czekam na hasło od Tomka i ruszamy razem z Michałem.
Rogierro Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Pokulałem wczoraj jak samotna biała owieczka wśród trzech czarnych wilków. Odwiedziliśmy Nowe Warpno i Trzebież.
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2016 Zdjęcie zrobione dzisiaj rano przedstawia suszarnię trocin, na rusztowaniach u góry pracują moi pracownicy z zaprzyjaźnionego Kraju Rad. remontujemy płozy tego bębna, średnica ponad 6 m.
romeo1971 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Nie boisz się tak wysoko wlazic. ? âş Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2016 Nie boisz się tak wysoko wlazic. ? âş Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Spoko, mam uprawnienia na powyżej 3 m
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2016 Pogoda piękna, upał, słońce, Koledzy z Grupy Wielkopolskiej zawitali w Zachodniopomorskiem, więc zamiast np kolejny raz zaliczyć Trzebież czy Nowe Warpno, proponuję wycieczkę/przejażdżkę na lody/kawę do Chojny. Celem wycieczki jest oczywiście jazda oraz spotkanie z Miśkiem, dziadzią, Termi_N'em i Małżonką, a także diabełkiem i resztą ekipy. Zatem, ktoś jest chętny? Póki co, chcą pojechać: 1. KriSSo. 2. Rogierro. 3. Joshua 4. Kunisz. 5. minimi1 EDIT !!!: Koledzy, spotkajmy się o 17:15 na ulicy Zbójnickiej (dom minimi1), a jeśli ktoś nie wie gdzie to jest to o 17:00 u Kunisza w garażu . P.S. Pojedziemy przez DDR (Schwedt)
Joshua_77 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Poczekajcie koledzy na mnie u kunisza . Bede o 17:15 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja jutro rano jadę na wakacje do DDR do niedzieli, więc bawcie się dobrze !
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czemil Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Pięknie chłopaki. Nie gadałem dziś z Robssonem, ale myślę, że będzie nas godnie reprezentował na Rugii. Jeszcze raz pozdro koledzy
Rzelu Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Joshua smutny patrzy na pifko... Chciałaby dusza do raju...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2016 Zdjęcie zrobione dzisiaj rano przedstawia suszarnię trocin, na rusztowaniach u góry pracują moi pracownicy z zaprzyjaźnionego Kraju Rad. remontujemy płozy tego bębna, średnica ponad 6 m. Marek, to trąca szpiegostwiem gospodarczem!
Rzelu Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Wot, tiechnika, z jednej strony wsypujesz trociny - a z drugiej wychodzą pręty z uranu...
minimi1 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Tak jest Marek kradnie tajemnice RWPG. Niestety okaże się jak już wybuduje/naprawi, że to wcale nie była fabryka trocin, ale mały nuklearny obiekt, który po remoncie płozy uniesie się majestatycznie w powietrze, pokaże czerwoną gwiazdę i odleci w kosmos a robotnicy ściągną swoje robotnicze ciuchy sprawnie tworząc szybki pluton egzekucyjny dla inostranców. W tym miejscu Marek ciągnięty przez niby kołchożników na miejsce każni zakrzyknie- towariszci, wy z uma zaszli- ja nastajaszczyj bolszewik, ja polkownik szpion, ja was oddam w waszu sowietckije NKWD, ja ob etam skazu toworiszczu stalinu- i wy ujedietie daleko oj daleko w sybir. Tak Marek powie zawiadiacko nadziewając na swoją głowę wyjętą z kieszeni czapkę pułkownika z dużą czerwoną gwiazdą -
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2016 Piotruś co ty palisz lub pijesz, musisz dać spróbować
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2016 Ponieważ przeróbki kanapy w SW są ostatnio w modzie, ale i przy okazji w trosce a mój kręgosłup (chyba raczej przede wszystkim), postanowiłem zakupić takie coś KANAPA SW W planie mam podniesienie oparcia o około 10-12 cm, wypełnienie gąbką przestrzeni i elementów metalowych powstałych między oparciem a kanapą i w całości obszycie skórą. Chciałbym aby efekt był zbliżony do tego, jaki uzyskał Piootr (dziękuję Piotruś za zdjęcia i przepraszam za upublicznienie bez konsultacji). No i teraz, którego tapicera w Szczecinie lub okolicach moglibyście polecić? Ma być bardzo porządnie zrobione.
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2016 Wadą mojej pracy jest to że pracuję w nocy około 13 godzin i muszę spać w dzień i nie mam kiedy zwiedzać ale chciałbym pokazać parę zdjęć: Drogi na Litwie są OK, Łotwa jest bardzo słaba, a tak wygląda droga cały czas wjeżdżając z Łotwy do Rosji, tylko prosto i takie same drzewa (około 450 km) nic innego nie widać, nie ciekawa trasa na wycieczkę motocyklową już mi przeszedł pomysł wyjazdu na 200 chociaż mam wizę 3 miesięczną i mogę wjeżdżać jeszcze tutaj. Na dużej stacji paliw, zestaw pomocy. Skręcamy na Smoleńsk W mieście Gagarin dwie cerkwie: Podobno auto Gagarina za szkłem: Jeszcze jedno zdjęcie na budowie, wreszcie ktoś mi zrobił. W dużym skrócie najważniejsza część mojej pracy, wymiana blach pod pierścieniem.
Joshua_77 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Joshua smutny patrzy na pifko...Chciałaby dusza do raju... Jacku, patrząc na to jakie wynalazki chlopaki pili to faktycznie mogło mi się smutno zrobić - mój Lech Free juz smakiem przypominal bardziej pifffko Ale nie "wydaje mnie się", że byłem jakoś smutny z tego powodu i raczej była to lekka zaduma z mojej strony Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2016 Czy ktoś się dziś wybiera na spot?
hrabia Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Jestem pod pleciugą i widzę pustki. No nic jadę sobie w takim razie sam na lody.
Burgerman Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 To się teraz porobiło - zawsze wyjeżdżało się do pracy na Zachód. Teraz idzie nowe, Marek przeciera nam szlaki do pracy na Wschód.
Rzelu Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Ja nawet zapomniałem że czwartek. W pracy, jakby kogoś nosiło.
burgifan Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 http://s2.ifotos.pl/img/201605261_sawqwsh.jpg
wd40 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Mam, kupiłem HONDĘ sw-t600! You huuu!!! Specjalne podziękowania dla testerów naszej (już) Hondzi: Maćka-Melmacia, KriSSa i Kunisza; bez nich byłoby trudno. Pierwsze wrażenia z jazdy - super i ta moc... ps. i super wielkie podziękowania dla mojej Jolci.
Rekomendowane odpowiedzi