Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 Pierwsze słyszę żeby producent nie zalecal wywazania kol. Nie wiem, być może zaleca, przy czym najwidoczniej niechcący sam zapomniał to zrobić.
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2016 Ja stoję na granicy Łotwy z Rosją wygląda to słabo ciekawe jak długo
grota10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ostatnio odbieralem auto z warsztatu.Pod domem okazalo sie ze nie mam oslony pod silnikiem przykreconej.Mechanik stwierdzil ze nie musi bycTak wlasnie dzialaja (wiekszosc) Trzeba pokazywac paluchem i wymagac za kazdym razem
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 Ja przy MR (koło 14), na oryginalnej oponie miałem ciężarki. Teraz jak zmieniałem awaryjnie oponę, to mechanik wyważyl bez dwóch zdań. Edit = Też mówił, że nie ma odpowiedniej osi, ale widać, jak się chce, to można.
czemil Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Nowy PCX teścia nie posiada żadnych odważników, zarówno z przodu jak i z tyłu. Nie czuć też żadnych wibracji podczas prowadzenia. Czyżby producent zapomniał? Dodam, że opona założona znacznikiem w miejscu wentyla. Pozdr
marekb9t Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 u Kota Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Sent Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ktoś ma ochotę na przejażdżkę gdzieś za godzinę?
Marek62 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Koledzy po co się zastanawiać jak jest możliwość wyważyć to zróbmy to, a czy instrukcja mówi tak lub nie to lepiej miec wywazone niż nie,czyż nie tak przecież to żadne koszta, a pewność że mamy ok
czemil Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 dla mnie bomba - warto obejrzeć u Kota Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka ciasta nie mam , ale kawę mogę zrobić. Leśniczówka w Świnoujściu życzliwa motocyklistom
Rzelu Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Siorbak, problem w tym że w Szczecinie nie ma zakładu który wyważa koła do skuterów. Z Melmaciem jeździliśmy kilka godzin po warsztatach i wszędzie tłumaczyli się brakiem tulejek. Czemil, rzuć tylko hasło a przyjedziemy z ciastem, a nawet z namiotami
Marek62 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 A to szkoda, tyle awrszratów i problem, widocznie jeszcze jednak jesteśmy do tyłu szkoda
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 A ja nie narzekam. Mój wulkanizator wywaza mi opony. W burku wywazyl i u Sławka w Kymco też.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2016 Ja stoję na granicy Łotwy z Rosją wygląda to słabo ciekawe jak długo He he. Ciesz się, że masz tylko jedną granicę. A tak przy okazji, wszystkich przeciwników Unii wysłałbym na takie granice, żeby zobaczyli jak może być (oczywiście dotyczy to wszystkich podróżników-przeciwników).
Marek62 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Robsson w Świnoujściu są fachowcy,co mogą wszystko
Elvis Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 Ja stoję na granicy Łotwy z Rosją wygląda to słabo ciekawe jak długo Wyjmij z bagarka kałacha ... od razu sprawy zmienią bieg ...
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2016 Wyjmij z bagarka kałacha ... od razu sprawy zmienią bieg ... I znów się coś nauczyłem że konfiety to nie chodzi o cukierki tylko o kasę.
grota10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ja swoje kola przod i tyl wywazalem na zelechowie w Garaz Motor,nie bylo problemu. Azzkara tez chwalil sie ze moze wywazyc kiedy odbieralem skuta
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2016 KriSSo, dzięki za wspólną polatankę. I nie znaczy to, że była do dupy
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 Zobaczcie jak nie należy pokonywać ronda Co prawda słabej jakości nagranie ale coś tam widać. Pan motocyklista nie wytrzymał napięcia, że będzie musial całe rondo objechać dookoła i postanowił zrobić to po swojemu. Niemiec w Świnoujściu postanowil zawrócić, na Krygiera w Szczecinie (jadąc od Ś-cia) pan wymyślił sobie , że skoro jest wolny pas to dlaczego by nie skorzystać , wracając do domu struś pędziwiatr wyprzedzając nie zdążyłby schować się za mną, więc postanowil przedłużyć wyprzedzanie ale już też po swojemu, no i pan w Świnoujściu pewnie na prom sie spieszył i nie doczekał zielonego
Rzelu Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Tymczasem trójca ja Qrzysztof i Romeo dokonaliśmy razwiedki bojem na kierunku Jez. Glinne. Mimo nawierzchni średniej jakości Puszcza Bukowa obfituje w klimatyczne miejsca.
burgifan Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 KriSSo, dzięki za wspólną polatankę. I nie znaczy to, że była do dupy Qrde niesamowite, ja też wczoraj trochę polatałem i byłem właśnie w Stolcu, ale jaja, znów się nie zgraliśmy
azjon Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 ja wczoraj woziłem dzieciaki z bidulca w Tanowie, a potem sprzedałem Ewy Micrę, a patem bania z sąsiadem i teraz łeb boli
Arcadio Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 problem w tym że w Szczecinie nie ma zakładu który wyważa koła do skuterów. na początku roku, wymieniałem u siebie przednią oponę bez problemu założyli mi nową i wyważyli na Zielonogórskiej
Rzelu Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Być może problem jest tylko z tylnym kołem ze względu na budowę felgi. Podjadę tam i wypytam.
Rekomendowane odpowiedzi