Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Elvis, to gdzie Ty mieszkasz? ;-)
Elvis Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Elvis, to gdzie Ty mieszkasz? ;-) Właśnie sprawdzam czy aby przypadkiem nie mieszkam na ...
marekb9t Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 eee...u mnie jest tak Coś Krzysiu kręcisz przecież ty nie masz już takiej bujnej czupryny
Bob Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Reprezentacja maxi skuterowa widoczna w 4 min Jeszcze raz dzięki za przyjazd.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fajnie było z tymi chopperami. Chyba mnie przekonali. Myślę nad Kawasaki Vulcan S. Było widać, że Ci faceci mają jaja BTW Dziś pojechałem na montaż oryginalnych manetek do ASO. Masakra. Procedura wymaga, by parę elementów zdemontować . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romeo1971 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Co oni ci tam grzebiom. ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zakładają grzanie rączek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bobas Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wygląda jakby Ci sprzęta po jakimś wypadku składali.
Bobas Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wygląda jakby Ci sprzęta po jakimś wypadku składali.
dr.big Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (...)Dziś pojechałem na montaż oryginalnych manetek do ASO. Masakra. (...) Masakra montaż czy raczej ogarnięci mechanicy? Też będę chyba moją zacną wstawiał tam na serwis. Nie ma strachu?
Rzelu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jako stoi w Piśmie: Po plastikach Ich poznacie...
minimi1 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wygląda jakby Ci sprzęta po jakimś wypadku składali. No cóż, nareszcie cała prawda wychodzi na jaw. Krzysiu, a nie pomyślałeś, że grzane rączki od Forzy mogą nie pasować do stw?-:_
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zakładają grzanie rączek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gdzie ty jeszcze po za kierownicą trzymasz te rączki? Jakoś po zdjęciach słabo kumam.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ten montaż wydaje się jakimś nieporozumieniem, ale wbrew pozorom jest wykonywany krok po kroku wg załączonej instrukcji serwisowej. Takie są wymogi Hondy. Kawał nowej wiązki elektrycznej do położenia, kilka dodatkowych bezpieczników itd - ogólnie rzecz ujmując inna bajka w porównaniu do instalacji np zestawu Oxford. Pozostaje tylko pytanie, czy Adaś porządnie to potem podkręca i nie odpadnie mi np koło albo nie będą brzęczały zegary czy szyba. No nic, zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Gdzie ty jeszcze po za kierownicą trzymasz te rączki? Jakoś po zdjęciach słabo kumam. Krzysiu, jeszcze nie wie, że w zamówionym pakiecie będzie miał podgrzewane podesty i kanapę.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fajnie było z tymi chopperami. Chyba mnie przekonali. Myślę nad Kawasaki Vulcan S. Było widać, że Ci faceci mają jaja Krzysiu naked??? Proponuję jedna trasę w pogodę z niedzieli i szybko zatęsknisz za plastikami
hrabia Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fajnie było z tymi chopperami. Chyba mnie przekonali. Myślę nad Kawasaki Vulcan S. Było widać, że Ci faceci mają jaja dobrze przewiane i często zmrożone Dziś pojechałem na montaż oryginalnych manetek do ASO. Masakra. Procedura wymaga, by parę elementów zdemontować . a to nie była sekcja zwłok ... (albo przeszczep) ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Vulcan S, taki kawał skurczybyka. Ale przy okazji lekki, fajnie jeździ (widziałem YouTube ) i ładnie brzmi. Jestem za ...... tzn w ciepłe niedzielne popołudnie ... jestem za . A co do Hondzinki - no cóż, nareszcie coś grzeje, aczkolwiek Oxford na full power chyba troszkę mocniej podpiekał - oczywiście za dobrych czasów, gdy działał . Było tak: Teraz jest tak:
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Vulcan S, taki kawał skurczybyka. Ale przy okazji lekki, fajnie jeździ (widziałem YouTube ) i ładnie brzmi. Jestem za ...... tzn w ciepłe niedzielne popołudnie ... jestem za . A co do Hondzinki - no cóż, nareszcie coś grzeje, aczkolwiek Oxford na full power chyba troszkę mocniej podpiekał - oczywiście za dobrych czasów, gdy działał . Teraz jest tak: Vulcan S, = błądzisz Co do Hondzinki i teraz termometr masz po drugiej stronie.
Elvis Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Reprezentacja maxi skuterowa widoczna w 4 min . Bardzo fajnie zmontowany filmik ... podobało mi się ... . Było widać, że Ci faceci mają jaja . Którzy faceci? ... chyba Ci, którym pomagałeś wypychać ich wspaniałe maszyny ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Masakra montaż czy raczej ogarnięci mechanicy? Mechanik jest dobry, tylko czasem ma tyle na głowie, że może się zdarzyć, że czegoś zapomni dokręcić . Akurat w moim przypadku nic takiego nie miało miejsca (miałem już kilka robót i przeglądów). Też będę chyba moją zacną wstawiał tam na serwis. Nie ma strachu? Czy nie ma strachu .... no jeżdżę już drugi dzień po tej "destrukcji" połowy skutera i póki co, wszystko się kupy trzyma i działa. Cóż, ręki sobie za niego nie dam uciąć, ale powinno być okej. Poza tym, wielkiego wyboru akurat w Szczecinie nie ma jeśli chodzi o motocyklowe ASO Hondy.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A prawda to, że Hondzia coś wspomina o likwidacji w PL działu motocyklowego? Gdzieś wyczytałem, że wiele firm moto (w tym Suzuki), zastanawia się nad utrzymywaniem salonów i serwisów ze względu na niską sprzedaż i przychody warsztatów (wiadomo, Polak potrafi)...
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja jestem dzisiaj ale z mały poślizgiem. Będę dzwonił, kto będzie na pewno?
Rzelu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja do pracy, i raczej autem, bo w nocy ma być 0 st. Oczywiście zapraszam na czekoladę z ekspresu i powietrze z kompresora.
Rekomendowane odpowiedzi