Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2018 jak dobrze pójdzie będziemy oboje. Czy jacyś chętni na całodniową polatankę ? Tomek , wy macie jakiś dodatkowy plan ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2018 Na całodniową nie mam czasu, odpadam po "motórach".
lemik Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Mnie nie będzie jutro, miałem jechać ale zmieniły mi się palny.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 3 Maja 2018 Dla mnie wycieczka zakończona, Andrzej jeszcze lata, ale ja mogę napisać parę słów powycieczkowych. Wystawa bardzo fajna, pod jednym dachem mnóstwo motocykli wszelkiej maści. Były też Sokoły i Zundappy i inne Nawet stoi taki dziwoląg Zastanawialiśmy się z Endriem czy to czasami nie praprzodek naszych skuterów. Ci co nie byli, niech żałują, pogoda luksusowa, motory i zakręty też były. Endriu dzięki.
Bogusz Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Witam . Dzieki Grzesiek za relacje . Faktycznie ciekawe zbiory moto w jednym miejscu . Szkoda , ze nie moglem . Ale dobrze , ze Wam sie udalo . Pozdrawiam i zycze milego .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Maja 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Maja 2018 no i ja mogę parę słów napisać. Wycieczka krótka ale fajna, wystawa bardzo ciekawa. Ale mi szczena opadła jak zapytałem panią z obsługi czy udostępni mi kontakt do właścicieli poszczególnych maszyn, a pani na to praktycznie cała kolekcja jest własnością wystawiającego jest kilka fajnych okazów. Warto zobaczyć. i na koniec zagadka. Co to za urządzenie ? Podpowiem że zamontowane na HD
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2018 2 godziny temu, EndriuBis napisał: Co to za urządzenie ? Syrena dzwiękowa.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 3 Maja 2018 Artur wygrałeś "kredki" w perspektywie "blok rysunkowy i gumka do mazania". Faktycznie jest to syrena, motocykl kiedyś był policyjny.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2018 Po kredki zgłoszę się na Burmanii. Wcześniej nie dam rady
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Maja 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Maja 2018 Myślałem że zagadka będzie mega trudna a tu masz - trafiony, zatopiony . Grzesiek, a skąd ty te kredki teraz weźmiesz ? Zostały Ci jakieś z przedszkola ? ? tak wygląda prawda że piękny ?
lemik Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kto wybiera się w niedzielę gdziekolwiek na wycieczkę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Czerwca 2018 Michał, a masz jakiś plan ?
lemik Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Poznaj Podkarpacie na 200 VIII Edycja ! http://www.ringroad.pl/aktualnosci/mapa-do-poznaj-podkarpacie-na-200-8-edycja
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Czerwca 2018 impreza fajna, wal Pan śmiało , u mnie już pozamiatane. Na jutro wypadły inne plany.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Czerwca 2018 14 godzin temu, EndriuBis napisał: (...) Na jutro wypadły inne plany. Poza tym, nawigacja Andrzeja zwiedza że mną Kazimierz Dolny i okolice, w ramach testów i co dziwne sprawdzą się, nie wiem jak i czemu, w każdym razie działa. Jutro koniec wycieczki i testów - nawigacji, na razie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Czerwca 2018 Michał i jak, koszulka jest? Jakieś foty?
lemik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Koszulki nie ma, zdjęć nie ma... trasa przejechana 230km, przygotowałem trasę w nawigacji tylko nie wziąłem pod uwage że trasa może być w odwrotnym kierunku pojechałem ale za to koszulki nie było.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Czerwca 2018 No to pech, ale chociaż zrobiłeś podjazd Podkarpacia.
lemik Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Trasa fajna była, następnym razem lepiej muszę się przygotować. Niektórzy mapę kleili taśmą do zbiornika
Bogusz Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Do nastepnego razu . Bedzie lepiej i bedzie koszulka . Pzdr
robin67 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Może ktoś zapodać mapkę tego przejazdu lub link?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jest podany link w poście Lemika.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 Michał, a coś więcej ? Bo gdzieś obiło mi się o uszy że jakiś obiekt do oglądania był na prywatnym terenie i jak setny czy dwusetny motocykl podjechał pod "chałupę" to właściciel się trochę zdenerwował prawda to, czy jakaś plotka ?
Rekomendowane odpowiedzi