Gość Melon Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja wczoraj również wyprowadziłem rumaka ze stajnii. Ogólnie OK ale zaraz zaczeło padać tak więc duże nie udało mi się przejechać.
TALKA Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. Kupiłem nowy akumulator zalałem w sobote i ?migalem w niedziele 04-02 były 3stopnie na + tylko niestety brak kominiarki i co? mnie drapie w gardziołku. Ale było OK. Teraz tylko czekam na słoneczko !tut
Czesiek17 Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 O tak, choć troszeczkę przy + 2 i z ?niego/deszczem od czasu do czasu, ale tak mnie tyłek do kanapy Helcia swędział, że nie mogłem sobie odmówić. !happybth !holiday
Gość MichaŁ Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zrobiłem dzisiaj ok. 30 km... żeby przedmuchać rurke Hexagonikowi i musze przyznać, ze mimo do?ć niskiej temperaturki było bardzo przyjemnie !OKK Pozdrawiam MichaŁ !scooter
Administrator Artix Opublikowano 6 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 6 Lutego 2007 Niskie temperatury to maly pikus i przy -20 C da sie jezdzic, ja bardziej obawiam sie chemii na drogach i uszczerbku na zdrowiu skutera wlasnie przez ta chemie. Za dobrze wiem czym sypane sa drogi !scooter
Gość miras Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Wyjechałem dzisiaj przy ładnej, ciepłej pogodzie (+4), a wróciłem w ?nieżycy. Taka to już ruletka zimowa. Był to mój pierwszy wyjazd w lutym. W styczniu jeĽdziłem czę?ciej. !scooter
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 18 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzi? mała wycieczka do Wałbrzycha... w sumie zrobiłem 180 km Słońca morze, drogi suche i puste, plus 10 stopni - czyli jazda na maxa
Geni Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Szczę?ciarze. Mieszkam tylko 120km na wschód od Warszawy, ale pogoda zdatna tylko do zrobienia rundki wokół osiedla.
Olsen Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Szczę?ciarze. Mieszkam tylko 120km na wschód od Warszawy, ale pogoda zdatna tylko do zrobienia rundki wokół osiedla. Tylko uważajcie, moi drodzy, z tymi "rundkami wokół osiedla", bo jak wynika z moich obserwacji, najbardziej oblodzone s? wła?nie te osiedlowe uliczki, a dużo zno?niej jeĽdzi się po tych główniejszych. Niskie temperatury to maly pikus i przy -20 C da sie jezdzic, ja bardziej obawiam sie chemii na drogach i uszczerbku na zdrowiu skutera wlasnie przez ta chemie. Za dobrze wiem czym sypane sa drogi Ja najbardziej boję się lodu zalegaj?cego na ulicach. Często ma się złudne wrażenie, że jedzie się po prawie suchym asfalcie, a tu nagle okazuje się, że tylne koło (dobrze, je?li nie przednie...) zaczyna się ?lizgać, bo wjechali?my na zamarznięt? kałużę (zwłaszcza po zmroku najłatwiej nie zauważyć takowej). I nie ukrywam, że jazda przy - 20 st. sprawia mi ?redni? przyjemno?ć - przy takiej pogodzie zdecydowanie preferuję metro (do którego jednak czym? [czytaj: zazwyczaj skuterem] muszę dojechać...).
Czesiek17 Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Oczywi?cie, że tak. Przy suchych drogach, + 15, w pięknym słońcu to grzech nie ?migać. Piękna trasa; Nałęczów, Kazimierz, Janowiec n/d Wisł?, szukałem wiosny ale skubana jeszcze się chowa. Poczekam musi nadej?ć!
brzoza Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Jad?c dzi? do Łodzi widziałem motocyklistów , chyba rozpoczeli sezon.
drogowiec Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Wiosna w drodze. Dzis pod Wrocławiem podziwiałem zielone listki na krzakach. P?ki wypu?ciły Pozdrówka
bahran Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 no ja tej zimy też moich motorkow nie zimowałem, jezdzilem czy snieg deszcze, niesprzyjajace warunki do pracy. 50ccm ale jezdzilem reszta moich moto czekala na lepsza pogode a byly warunki to sie robilo jakies krotkie wypada:)
Czesiek17 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Oto opinia mojej połowicy po dzisiejszej jeżdzie, " stary 62 letni dureń, jeżdzi w tak? pogodę, że psa z domu trudno wygonić " Rację miała tylko je?li chodzi o mój wiek, reszta to babskie gadanie. Kocham jeĽdzić i lata tego nie zmieni?. !OKK
Gość qrdemol Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Wczoraj bujnołem sie nad Zalew Sulejowski.Po drodze spotkałem tylko 1(słownie:jednego) "mistrza" na 2oo,ale za to machali?my sobie już z odległosci kilkuset metrów.Miłe !OKK
Rekomendowane odpowiedzi