marekb9t Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Kierowniczka wróciła mówi jedziemy a jak tak mówi to jedziemy Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho (na 90%) 4) grota10 5) burgifan (na 90%) 6) Roger 7) Rzelu 8) Marekb9t + Żona
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Nadal czekamy jeszcze na deklaracje pozostałych kolegów... Lista cały czas otwarta.
burgifan Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Wszystko fajnie, podoba mi się pomysł, ale mam nadzieję, że zaraz pogoda zgodnie z obietnicą zmieni się na lepsze. W nocy lało i to nieźle, wiem że już przestało, ale za oknem widzę średnio ciekawie - droga mokra, cała w liściach i do tego taki wiatr że mi wszystko po podwórku lata Ok, czekamy, póki co zaraz lecę na cmentzarz
Joshua_77 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho (na 90%) 4) grota10 5) burgifan (na 90%) 6) Roger 7) Rzelu 8) Marekb9t + Żona 9) Joshua_77 (na 90%)
kunisz Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Jest mi przykro ale o 14oo mam rodzinny obiad i niestety moja obecność obowiązkowa, ale pokaże się na 123 i trochę wcześniej dam drapaka w kierunku - dom.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2015 Lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho (na 90%) 4) grota10 5) burgifan (na 90%) 6) Roger 7) Rzelu 8) Marekb9t + Żona 9) Joshua_77 (na 90%) 10) Romeo1971
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2015 Z braku chętnych na niedzielną wycieczkę, skład skromny (dwu osobowy) ale wycieczka udana. Pogoda dopisała, jest radocha. Dzięki Romku za wspólne kilometry, karmi i Twoje mięśnie
burgifan Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Wróciłem. Fajnie było, serdeczne dzięki za wycieczkę Wyszło mi 173 km. Do następnego !!!
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2015 Nasza przejażdżka na zakończenie sezonu GZ również się udała. To oczywiście żart. Przejażdżka była wspaniała, pogoda dopisała, było słonecznie i ciepło. Frekwencja również dopisała, a nawet była zaskakująco duża jak na taki jesienny termin. Wszystkim uczestnikom bardzo serdecznie dziękuje za wspólne 4,5 godziny na moto i przejechane około 170 km. Ostateczna lista uczestników: 1) Urbi 2) KriSSo 3) ArtCho 4) grota10 5) burgifan 6) Kunisz 7) Rzelu 8) Marekb9t + Żona 9) Joshua_77 10) pacark 11) Romeo1971 12) bilety 13) Marcin (niezrzeszony)
Elvis Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Super że kulanie skutów się udało ... Ja, długo zastanawiałem się, jechać nie jechać ... około 10.30 rano wiało u mnie jak w kieleckim i było jeszcze mokro ... a do miejsca zbiórki miałem dodatkowe 50 km ... Później, wicher powoli ustawał i około 15 zrobiło się cicho i bezwietrznie ... . No cóż ... czekam tylko na fotki ... . Wojtek ... dzięki za pamięć sms-ową ... mimo wszystko jednak śledziłem rozwój tematu ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja rownież dziękuję za wspólną kulaninę W przyszłości musimy popracować nad punktualnością, bo wyjechaliśmy 35 minut po planowanym czasie Ale muszę Wam powiedzieć, że za każdym razem jestem pod wrażeniem naszej dyscypliny jazdy. Elvis, szkoda, że nie dołączyłeś. Nie ufasz KriSSo-wi i jego prognozie! Po drodze zadzwonił do mnie jeszcze Melmacie, że jest na promie do Świnoujścia. Chciał nas spotkać z naprzeciwka No i kilka zdjęć.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2015 Wszystkim bardzo dziękuje za wycieczkę, było SUPER
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2015 Właśnie, było super . Zresztą. czy kiedyś nie było? GZ to też fajna grupa, dlatego wyjazdy są udane .
minimi1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 a może człowiek pracy dowiedziałby się jaką trasą jechaliście i gdzie zrobiliście te nadwodne fajne zdjęcia z domami i pływającymi domami? Było fajnie- widzę, zazdraszczam, no zazdraszczam, ale opoiwedzcie, gdzie byliście? Artur rzuć mapką jakąś z tą haubicą
kunisz Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzięki koledzy za wspaniałą chociaż trochę skróconą wycieczkę no dzięki Marek za odprowadzenie do rodzinnego miasta, było super
grota10 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Dziekuje i ja za mile spedzony czas.Szkoda tylko ze musialem wracac wczesniej. Jeszcze jest przed nami sroda
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2015 a może człowiek pracy dowiedziałby się jaką trasą jechaliście i gdzie zrobiliście te nadwodne fajne zdjęcia z domami i pływającymi domami? Było fajnie- widzę, zazdraszczam, no zazdraszczam, ale opoiwedzcie, gdzie byliście? Artur rzuć mapką jakąś z tą haubicą Mówisz-masz:
minimi1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Mówię dziękuję, Ty Arturze masz jednak dobre serce, ja jeszcze sciągam resztki farby z siebie . Fajnie mieliście
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzisiaj robiliśmy tylko rozpoznanie, ale pewnie warto tam kiedyś wpaść. Zwłaszcza Rzelu będzie zadowolony http://www.militaermuseum-eggesin.de/
Elvis Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Jeszcze jest przed nami sroda Poproszę o szczegóły ...
marekb9t Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 My również dziękujemy za wspólnie spędzony czas było bardzo miło Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2015 Poproszę o szczegóły ... Szczegóły są takie, że w środę ma padać, więc z jazdą może być słabo ;(. Szkoda, że nie przyjechałeś dziś.
Rekomendowane odpowiedzi