Elvis Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Jest takie powiedzenie: "Czas nie ..., w miejscu nie stoi" ... Oj prawda, czas mija nieubłaganie ... Powoli zbliżamy się do zakończenia sezonu choć bardzo cieszy fajna pogoda która objawia nam się każdego dnia ... Jeszcze ciepłe i słoneczne dni pozwalają na kulanie skutów, pozwalają cieszyć się tym co najbardziej lubimy ... Tak więc jeśli to tylko możliwe, proponuję wsiadać na koń i w drogę ... By nie przedłużać (bo i tak nikt tego nie przeczyta) ... Wszystkim kulającym skuty życzę szerokości, przyczepności, jak najdłużej ciepłych dni oraz ... ... przyjemnych chwil spędzonych w towarzystwie swoich kumpli z GZ ... oraz motórów ... A ostatnie, ciepłe jeszcze, promienie listopadpwego słońca niech cieszą nas jak najdłużej ... LwG
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Z tym że nikt nie czyta twoich rozprawek to trochę przesadziłeś
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 Do diabła, czy Wy nie możecie spać w niedzielę rano? Ciągle coś piszecie i budzicie Zamiast tego, rzucilibyście konkretny plan dzisiejszej przejażdżki
Elvis Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Z tym że nikt nie czyta twoich rozprawek to trochę przesadziłeś Wiem, czasami trzeba zamontować wstrzyka by sprawdzić to i owo ... Zamiast tego, rzucilibyście konkretny plan dzisiejszej przejażdżki Podejrzewam że czas na polatankę uda mi się dzisiaj znaleźć ... Nie zamierzam jednak przeprawiać sie na drugą stronę Odry ...
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Elvis daj znac jak by co to wpadne na wizytacje jak uda mi sie wyrwac z domu
Bobas Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Tak patrzę i oczom nie wierzę. Ale się tych Spidermaxów w Waszym regionie porobiło. Chyba jesteście rekordzistami, co ?
KOT66 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 he...no mowa bobas...ja to mam ochote na jakiegos eresa ...nawet wiem gdzie rosnie nowy....a co dwa mozna?...mozna...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2015 Tak patrzę i oczom nie wierzę. Ale się tych Spidermaxów w Waszym regionie porobiło. Chyba jesteście rekordzistami, co ? Trzy jawne, jeden półjawny i parę niejawnych
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Inwazja pająków Właśnie rozmawiałem z Romanem. Wyprowadzamy konie ze stajni, ktoś chętny?
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 Trzy jawne, jeden półjawny i parę niejawnych Artur, możesz wyjaśnić swoją teorię...?!? Mi się wydaje, że w Zachodniopomorskim są przynajmniej 4 jawne Malaguty w GZ... + jeden albo dwa niejawne w Szczcinie
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 O godzinie 11:30 udałem się z rodzinką i Kolegą minimi1 na zwiedzanie rezerwatu przyrody "Świdwie". Żona z dziećmi autkiem, a Piotr i ja na skuterkach. Zaliczyliśmy punkt widokowy i spacerek. Poźniej rodzinka pojechała do domku, a my - we dwóch pojechaliśmy wzdłuż brzegu Odry w kierunku Skolwina, Polic do Trzebieży. Pogoda super, wiatru brak, warunki do jazdy idealne.
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 My z Romkiem też w pięknych okolicznościach przyrody. Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 o 14:30 Przyjaciół Żołnierza koło LOTOSU stałem na swiatłach widziałem krissa i Piotrka ale oni pomkneli jak burza nikogo nie widządz
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2015 Jest takie powiedzenie: "Czas nie ..., w miejscu nie stoi" ... (...) Po łacinie: tempus non penis non status Artur, możesz wyjaśnić swoją teorię...?!? Mi się wydaje, że w Zachodniopomorskim są przynajmniej 4 jawne Malaguty w GZ... + jeden albo dwa niejawne w Szczcinie Jasne! Na forum jest nas trzech (jawnych): Kot, ja i Marek. Półjawny (pojawia sie i znika) - kolega KriSSa, który był w Swinoujściu na wiosnę. I parę niejawnych: nie ma ich na forum, ale się gdzię tam po Szczecinie kulają. Np ten, którego Ty namierzyleś powyżej, albo pan miłośnik Malagutów, ktory ma rożne w ofercie sprzedaży (np. taki z prawie zerowym przebiegiem). No, chyba, że się mylę...
minimi1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 "o 14:30 Przyjaciół Żołnierza koło LOTOSU stałem na swiatłach widziałem krissa i Piotrka ale oni pomkneli jak burza nikogo nie widządz" Masz nie przestawiony zegarek- to było 13.30
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 Po łacinie: tempus non penis non status Jasne! Na forum jest nas trzech (jawnych): Kot, ja i Marek. Półjawny (pojawia sie i znika) - kolega KriSSa, który był w Swinoujściu na wiosnę. I parę niejawnych: nie ma ich na forum, ale się gdzię tam po Szczecinie kulają. Np ten, którego Ty namierzyleś powyżej, albo pan miłośnik Malagutów, ktory ma rożne w ofercie sprzedaży (np. taki z prawie zerowym przebiegiem). No, chyba, że się mylę... Zgadza się, ale kolega KriSSa to Damian z Czaplinka, nick z Forum Burgmanii: damianus2222, który jest również jawnym posiadaczem Malaguta i zalogowanym forumowiczem od 18 lutego 2014. Więc jest Was czterech jawnych posiadaczy Malaguta. Co do pozostałych niejawnych to faktycznie liczba jest trudna do określenia.
romeo1971 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 "o 14:30 Przyjaciół Żołnierza koło LOTOSU stałem na swiatłach widziałem krissa i Piotrka ale oni pomkneli jak burza nikogo nie widządz" Masz nie przestawiony zegarek- to było 13.30 zgadza się na skuterku nie przestawiałem
marekb9t Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 zakończymy hegemonie króla czterech to już zalążek rewolucji. Malagutowa rebelia już powstała :) i do tego jest jeszcze Królowa
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 Skoro tworzycie już jawną grupę pod nazwą Jawna Sekta Malaguta, to może czas na specjalny temat, na wzór kolegów z TST...
Elvis Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Skoro tworzycie już jawną grupę pod nazwą Jawna Sekta Malaguta, to może czas na specjalny temat, na wzór kolegów z TST... Czasmi zastanawiam się dokąd zmierza ten świat ... zwłaszcza gdy widzę szerzące się dookoła sekciarstwo ...
Sent Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Tak patrzę i oczom nie wierzę. Ale się tych Spidermaxów w Waszym regionie porobiło. Chyba jesteście rekordzistami, co ? Ta sekta zbiera wyznawców już od bardzo dawna 04.2011
Elvis Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Ta sekta zbiera wyznawców już od bardzo dawna Wszystko ładnie, wszystko pięknie ... tylko po co? A nie prościej opierać się na maksymie: . "Kierownicy wszystkich maxiskuterów łączmy się!"
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Listopada 2015 A nie prościej opierać się na maksymie: . "Kierownicy wszystkich maxiskuterów łączmy się!" Prościej, tylko dlaczego się do niej nie stosujesz? Zamiast się łączyć, jeździsz bez przerwy samotnie jak Chuck Norris i masz wszystkich w nosie ;-). Stworzyłeś jednoosobową sektę Elvisa (całe szczęście - jawną), różną od sekt Tmaxa czy Malaguta jedynie liczebnością członków i obszarem/terenem, po którym się poruszasz . P.S. Wiem, wiem, ostatnio odwiedziłeś Centrum Szczecina i spotkałeś się z nami.
Sent Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Wszystko ładnie, wszystko pięknie ... tylko po co? A nie prościej opierać się na maksymie: . "Kierownicy wszystkich maxiskuterów łączmy się!" Chodziło mi tylko o fakt, że te zdjęcie wygrzebane z domowego archiwum ma prawie 5 lat....
KOT66 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 sent....toz to ja zaraz po zakupie pajaka na moto-show w szczecinie wraz z kolega na hondzie pan european....alez znalazl archiwum pajaka:)....i chyba zarazilem kilku obecnych kierownikow pajakow bo jak pamietam to ze szczecina od goscia sympatyka tego modelu kupil go nasz kolega lechuano z warszawy a tez na burgmani poznalem tez naszego kolege tolka z bydgoszczy.....czyli...uwaga...jawna sekta malaguta...rosnie w sile...
Rekomendowane odpowiedzi