Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Września 2015 Administrator Opublikowano 30 Września 2015 Witajcie Sezon w tym roku nas rozpieszcza ale kto powiedział, że w październiku mamy "hamować"? Pamiętacie o naszych stałych wypadach do Roztoki? Jestem właśnie po rozmowie z właścicielem terenu Wiewiórem więc...W związku z zapowiadaną xtra pogodą na sobotę oraz temperaturą rzędu 20 stC proponuję spotkanie i wspólny wyjazd do Roztoki na ognisko z kiełbaską usmażoną własnoręcznie Miejsce docelowe wydarzenia - dobrze znane stałym bywalcom. Dla przypomnienia: >Park Kampinoski Roztoka, miejsce spędu< Zebranie grupy wyjazdowej do Roztoki: Najbliższa sobota (3 październik), Caffe 66 (ul. Prymasa Tysiąclecia 74 - Klik-mapa ), godzina 12:00. Po jakiś 20 minutach wyruszymy wspólnie w kierunku Parku Kampinoskiego. Po drodze będziemy stawać w położonym przy drodze supermarkecie celem zakupu giętej, jakiegoś ogóra i kto co sobie wymyśli . Ok. 13:20 powinniśmy być na miejscu gdzie w otoczeniu sympatycznych leśno- strumykowych widoków czekać na nas będzie miejsce z zadaszeniem, suche drewno oraz kijki do kiełbasek. Parking mamy wynegocjowany all inclusive, więc na wjeździe (w razie konieczności) podajemy info, że jesteśmy z Burgmanii i mamy zarezerwowany teren. Symboliczna opłata za ognisko, jak co roku, będzie zbierana na miejscu. Na polance ustawiamy się w okręgu celem właściwej prezencji i ładnych ujęć foto Nie muszę chyba pisać, że Zapraszamy serdecznie Brać Skuterową ze wszystkich regionów Polski W tak ładny październik szkoda nie przewietrzyć sprzętów Więc....... do zobaczenia w sobotę... PS. Archiwum Burgmania w Roztoce: Roztoka gościnnie 2005 Roztoka archiwum 2006 , Roztoka archiwum 2007 , Roztoka 2008, Roztoka 2010, Roztoka 2011, Roztoka 2012, Roztoka 2014 Jesiennie
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 No to ja się raczej zamelduję Jeszcze nie wiem w jakim składzie...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2015 Może i ja ruszę dupsko.
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2015 My z Ziutką na piechotkę lub 400 podlecimy. Nie wiem tylko czy brać jakieś marynaty ?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Administrator Opublikowano 30 Września 2015 Nie wiem tylko czy brać jakieś marynaty ? Nawet nie pytaj ---- Pewnie że brać Kiełbaski kiełbaskami a i tak zawsze w Roztoce finalnie robi się piknik smaków
Tatko Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Jacuś a gruszeczki bedą że nie wspomnę o papryczkach Pozdrawiam. Ups.zapomniałem wspomnieć o grzybkach.
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2015 Jacuś a gruszeczki bedą że nie wspomnę o papryczkach Pozdrawiam. Ups.zapomniałem wspomnieć o grzybkach. To cosik pomyślimy
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Września 2015 Administrator Opublikowano 30 Września 2015 Nie wiem tylko czy brać jakieś marynaty ? Może grzybki z Mierzei? Albo lepiej - nalewkę na bazie portra. Mniam.
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 no dobra,namówiłeś nas
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Meldujemy się.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2015 Się z chęcią z Wami spotkam przy ognisku.
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Jeeeeestem, choć bym miał przybiec ! Albo nie, przyjadę lepiej SW-T. Nareszcie, po kilku latach uda mi się być w Roztoce !!! Wezmę pewnie jakiś zamiennik dla giętej/gibkiej.
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Ja tez jestem jakże by inaczej. I jeszcze taaka pogoda. Chiba też do spizarki zajrzę, co by smaka dodać. Ciekawe czy tak jak w zeszlym roku zasili nas ekipa z innego wojewodztwa?
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Ayayay! Trochę zaskoczenie z terminem. Jeśli tylko uda mi się poukładać sprawy rodzinne, to jasne, że tak!
stachurski1970 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Może i mnie się uda w tym roku! POZDRAWIAM!!!
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2015 Mirek nie ma co gdybac! Przyjezdzaj, zawsze masz blizej niz do stolicy i kogos moze zgarniesz jeszcze z regionu, bedzie weselej
stachurski1970 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam! Arturas ,będę się starał ale co będzie zobaczymy.P!
Klubowicze Ewik Opublikowano 2 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2015 To ja upiekę jakiś chlebek do tej giętej
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Administrator Opublikowano 2 Października 2015 Ewa, już się cieszę na ten chlebek
Paweł Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 witam kurcze mam trochę daleko, więc tylko pozazdrościć Wam pozdrawiam Paweł
stachurski1970 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 WITAM! Jak na tą chwilę jutro do pracy i po planach.P!
Tatko Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Mirek skoro piszesz że jutro do pracy to dziś na ognisko możesz przybyć. Pozdrawiam.
stachurski1970 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Witam!Aj ,ze złości nie zauważyłem że piszę po północy miałem namyśli Sobotę.POZDRO!
Rekomendowane odpowiedzi