dziadzia Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Tu koledzy można sobie troszeczkę poczytać o tej podnośni statków Niedorfinow http://www.wsv.de/wsa-ebw/wir_ueber_uns/bauwerke/schiffshebewerk_niederfinow/broschuere/Niederf.poln.web.pdf
dziadzia Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Witam ja osobiście nastawiłem się na następny rok, jeśli ktoś będzie chętny to się dogadamy
Termi_N Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Witam ja osobiście nastawiłem się na następny rok, jeśli ktoś będzie chętny to się dogadamy To cecimy na wiosnę i należy to zaplanować.
dziadzia Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Zgoda w 100% ja na pewno choć by skały srały to pojadę, pozdrawiam
MISIEK Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Ciekawa propozycja. Może połączymy siły. Już powoli planujemy prawdopodobnie w weekeng czerwcowy (Navigator, Misiek i Mikołaj) ciekawy wypad: Chojna http://www.chojna.pl/galeria/zabmariacki.dhtml stąd blisko Niedorfinow Świnoujście http://www.swinoujscie.pl/pl/contents/content/53/18 Penemunde http://www.peenemuende.de/index.php?id=40&L=3 Prora https://pl.wikipedia.org/wiki/Prora Jeszcze dodam osobno ten temat... na razie mamy czas... ale jak ktoś byłby chętny ? można powoli planować !
Termi_N Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Misiek nie ma sprawy a jakim terminie myślisz (skoro mamy planować)?
dziadzia Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Witam Termi_N, MISIEK z ekipą jak zdążyłem zauważyć to przeważnie wypady są w weekend czerwcowy, ja bym się pisał, może być super, pozdrawiam
Sympatycy kris02 Opublikowano 12 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2015 Propozycje godne rozpatrzenia.
Termi_N Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Witam Termi_N, MISIEK z ekipą jak zdążyłem zauważyć to przeważnie wypady są w weekend czerwcowy, ja bym się pisał, może być super, pozdrawiam To jest propozycja MISKA aby to był taki termin i taki cel - już śmiało można planować wypady na przyszły rok i to nie od czerwca ale od początku sezonu wiosennego. Wszystko zależy od pogody oczywiście i miejsca do którego się udajesz - w końcu wszyscy jadą w Bieszczady w różnych terminach a i tak dostają deszczem po dupsku prawie zawsze - . Już w tym roku marzyłem by przejechać się w końcu na drogę 100 zakrętów tą w Polsce oczywiście (fragment łączący Radków przez Karłów i Lisią Przełęcz z Kudową-Zdrojem) i w nowym sezonie będzie trzeba w końcu odwiedzić te Górki Stołowe. Czyli można by się wybrać na wypad 2-3 dniowy typu: - Srebrna Góra - Radków - Karłów (szlaki do pobliskich atrakcji, np. Radkowskich Skał, Skalnych Grzybów,Fortu Karola,Błędne Skały,Szczeliniec Wielki). - Kudowa Zdrój - Obiekty kompleksu Riese np. Włodarz, Osówka - Sucha - Zamek Czocha
dziadzia Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Wiesz co byłem tam dwa lata temu ale puszką a dokładnie w Szczelincu i błędnych skałach zajefajnie jak kto nie był to polecam, z miłą chęcią wyskoczę tam jeszcze raz, chociaż na zamku Czocha nie byłem to jest okazja.
dziadzia Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Witam jak nie będzie beczeć z nieba to podjadę ale zawsze spotkania były o 18,00
1912michał Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Dziadzia my mamy blisko, choć tak się waham ponieważ dopiero co z choróbska się wygrzebałem. Jak nie będzie beczeć może nie obiecuję, ale nie o 19 tylko o 18.oo. Kalesony obowiązkowe.
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2015 Witajcie Kochani Puk, Puk... pukam do Waszych Serc :) Zachęcam Wszystkich do wspierania Naszej zacnej inicjatywy, jaką jest Szlachetna Paczka od Burgmanii - opis >>TUTAJ Akcja jest we współpracy z Fundacją "Szlachetna Paczka" Każde nawet najdrobniejsze wsparcie się liczy!!! ZRÓBMY PACZKĘ!!! Pomóżmy innym! Nie bądźmy obojętni.
dziadzia Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Przepraszam ale dzisiaj zrezygnuje z przyjazdu, choć pogoda sprzyja, ale cosik mnie łapie, katarzyna już mnie złapała a nie chciał bym się kompletnie rozłożyć, przyjemności pozdrawiam
dziadzia Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Witam Przemo Honda widziałem Cię dzisiaj w Szamoni na krzyżówce jechałeś od strony Czarnkowa, nie zdążyłem zatrąbić wpadł byś na kawkę
Termi_N Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 nie zdążyłem zatrąbić wpadł byś na kawkę Ależ Wy chłopaki śmigacie - jeszcze trochę to nie zdążycie podnieść lewej i rzucić okiem kto koło Was śmigał -
dziadzia Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Wiesz co ja jechałem samochodem i zauważyłem kolegę w ostatniej chwili w końcu byłem na krzyżówce a jak zaczął bym trąbić na środku różnie ludzie by zareagowali
Leo60 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Witam w czwartek kto będzie czy warto przyjechać dwuśladem .
dziadzia Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Witam ja w tym tygodniu pracuje, a mówili że jak wejdzie inna partia będzie lepiej hi hi
Kaktus Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam , żyjecie ? Co tam słychać ? Może jakieś spotkanie przy piwku bez skuterków
1912michał Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Piwko nie koniecznie ja jestem za wygodny i nie lubię komunikacji miejskiej, ale spotkanie dobry pomysł ;-)
dziadzia Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam z wami śmiało ale pociągiem nie będę dymał, a tak w ogóle to teraz zobaczyłem post hi hi ale i tak was pozdrawiam wypijcie za moje zdrówko he he
dziadzia Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Koledzy jak jutro będzie w miarę pogoda może troszkę pośmigamy?
Sympatycy kris02 Opublikowano 10 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2016 Witajcie Niestety nie mogę. Do końca kwietnia jestem oddelegowany za Wisłę.
dziadzia Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Witajcie Niestety nie mogę. Do końca kwietnia jestem oddelegowany za Wisłę. Ale czego nie możesz hi hi.
Rekomendowane odpowiedzi