Klubowicze pgizi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jasne, coś postaram się "wystrugać", ale ja z kolei czekam na foty Arturas'a. Najlepszy był moment jak Piootr wyhamował w połowie podjazdu z garażu i kompletnie nie wiedział co się dzieje Coraz lepszych czasów Piootruś!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2015 A Wojtek dziś swoje koszulki otrzymał w Sandomierzu Zdziwiony i szczęśliwy był bardzo Sesja zdjęciowa wystawiona zostanie w poniedziałek 26 "ślązaków" pozdrawia z grodu Ojca Mateusza. Informacji o nas szukajcie w kronice policyjnej
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2015 Miło to wszystko czytać Muszę nadmienić, że akcji koszulkowej by nie było, gdyby nie pomysł i inicjatywa Agnieszki by Foczka, która nie mogła być na przekazaniu fantów, ale bardzo gorąco wszystkich pozdrowiła, a szczególnie Runners'ów. ...i tak w ogóle zamykam oczy i widzę ten BiPower podczas biegu Piootra i Gadka Teraz to będzie motywacja.. Podziękowania należą się również Joasi za wsparcie niespodzianki w grupie Śląskiej.
Larwa Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 żałuję, że nie było mnie tam z Wami, ale mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone i że Sławek dobrze spisał się jako reprezentant naszej rodziny.. Piotruś jak najwięcej sukcesów
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2015 No ładnie, pozazdrościć.
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2015 Będąc pod wrażeniem wczorajszego całego dnia i uroczystego wieczora, zapomniałem o jednym szczególe - DZIĘKUJĘ wszystkim obecnym za wsparcie peletonu do Piootra, przez co przekazanie fantu było bardziej uroczyste!!
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2015 A ja chciałbym przekazać specjalne podziękowania dla Agnieszki naszej Foczki, za pomysł i pilotowanie sprawy naszych koszulek. A dzisiaj niebieska koszulka ( biała czeka na swoją kolej ) została oficjalnie użyta i przebiegła swoje 17 km. Spisała się swietnie pomimo dość wysokiej temperatury.
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wczorajsza ceremonia:
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2015 Paweł bardzo dziekuję za tą realizację ! Utrwali mi ten przemiły moment w pamięci na zawsze. Jeszcze raz dziekuję !!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pgizi, dzięki za materiał Piootr, czekamy na kolejne osiągnięcia a na teraz.... udanego
dr.big Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wczorajsza ceremonia: I na tym to polega . Brawo za nietypową akcję i filmik .
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dziś pierwsze km przebiegnięte w "reprezentacyjnej" białej.
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2015 Piotrze to jest super reprezentacja Burgmanii - tylko wypatrywać wpisu w Widziany,widziana...
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2015 Run Piootr, run ! ale także Run Wojtuś (GadekW), run ! Podczas wyjazdowego weekendu Grupy Śląsk do Sandomierza, w czasie piątkowej imprezy uroczyście Szefowa (Joasia70) wręczyła koszulki dla śląskiego biegacza i rolkowca Burgmanii. Godnie nas będzie reprezentował w swoich wyczynach biegowo-rolkowych. w celu polepszenia efektu oglądania :-) naciśnij "Ctrl" i znak " - " na klawiaturze numerycznej, aby zmieściły się trzy zdjęcia obok siebie :-) wszystkie zdjęcia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Czerwca 2015 Administrator Opublikowano 30 Czerwca 2015 Patryk, dzięki za fotorelację z wręczenia koszulek w Klubowych barwach GadkowiW Cieszę się, że i Gadek będzie nas godnie reprezentował w swoich biegowych i rolkowych imprezach. Życzę samych NAJlepszych wyników
GadekW Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja też pierwsze bieganie w koszulce reprezentacyjnej zaliczone. Nogi same niosły. A już w niedzielę maraton na rolkach w Osiecznicy. 3majcie kciuki. Jeszcze raz dziękuję za prezent. Mina mówi wszystko...
GadekW Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Prezentacja koszulki na zawodach w VIII Skate Maratonie Borów Dolnośląskich w Osiecznicy na dystansie 42 kilometrów zaliczona. Trening przed zawodami I w trakcie zawodów: Oficjalne wyniki: Miejsce open: 59 na 133 sklasyfikowanych (wystartowało 170 osób, ale deszcz sprawił że było sporo wywrotek) Klasyfikacja wiekowa: 16 Czas 1.33.46 (Rekord życiowy!!!) Mapka: https://connect.garmin.com/modern/activity/826377426 Jak Piotr wypoczywa, ktoś musi reprezentować Burgmanię
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 Brawo Wojtuś bardzo ładnie Ci w tej koszulce
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 8 Lipca 2015 Rolki w wario czy rolki na nogach... dają moc! Prezencja Powodzenia
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 No w końcu Wojtek brawo Roller! w tym kolorze wyróżniasz się na tle tłumu.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 Wojtuś mo śmigło w rzyci ,na miejscu nie umi ustać i zawsze wyróżnia się w tłumie. Brawo Wojtuś.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 Jak Piotr wypoczywa, ktoś musi reprezentować Burgmanię Wojtku, gratuluję życiowki ! Fajna sprawa ! Ja wypoczywam, ale codziennie walczę z upałem i duchotą. Wyniki może nie chwalebne, ale staram się nie wypaść z rytmu.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 znaczy dziś, w poniedziałek i w sobotę plażowałeś ??
Rekomendowane odpowiedzi