Administrator xmarcinx Opublikowano 31 Maja 2018 Administrator Opublikowano 31 Maja 2018 No Stary, duża rzecz. Niektórzy skuterem tyle nie przejdą. Duże gratulacje.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 31 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2018 Brawo !! Wiedziałam że dasz radę
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2018 Wojtek, SZACUN !!! Ty chyba jesteś jakimś cyborgiem. Mega wyczyn ! Gratuluje wyniku ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator Artix Opublikowano 1 Września 2018 Administrator Opublikowano 1 Września 2018 No to ja się teraz będę chwalił zaliczyłem mój pierwszy pół maraton. Biorąc pod uwagę że zacząłem biegać w marcu z czego od czerwca do końca sierpnia miałem przerwę z powodu kontuzji to zakończenie pól maratonu z czasem 2.23 h uważam za swój sukces. Co ciekawe nie zmęczyłem się i jeszcze 2 km sobie pobiegłem do domu to nie jest tak źle. Muszę popracować teraz nad prędkością bo w kwietniu królewski dystans maraton. Burgmanie jeszcze reprezentował Lamus nasz klubowy kolega z czasem 1.57 szacun ale obiecuje że następny pól maraton załamie 2h oby tylko nie przyplątała się żadna kontuzja Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
slavko1 Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Gratulacje. To przecież wymaga treningów, wyrzeczeń, poświęceń i jeszcze raz treningów. Sam przebiegłem kilka razy dyszkę i wiem co to znaczy. Jeszcze raz gratki
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2018 Fajnie, że temat biegania odżył na forum .Artur gratuluję ukończenia pierwszej oficjalnej połówki . Nie patrz na wynik i czas. Czerp z biegania przyjemność, a rezultat sam przyjdzie. Życzę złamania „dwójki”. Trzymam kciuki
Sobier Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Gratuluje ukończenia półmaratonu. Miałem okazje uczestniczyć we wczorajszej imprezie jako kibic ale niestety nie udało mi się nikogo znajomego "ustrzelić"
Klubowicze Ravenka Opublikowano 2 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2018 Artix, gratulacje. Fajnie, że drużyna bugmanii jest widoczna też na arenie sportowej. Do kwietnia jeszcze trochę czasu zostało, ważne żeby się żadna kontuzja nie przyplątała. Z Lamusa jestem dumna i podziwiam jego chęci - ja po całym dniu mam dosyć, a on jeszcze biega. W tym roku w Warszawie odbywa się jeszcze jeden maraton - może ktoś z Burgmaniaków do niego dołączy?
Administrator Artix Opublikowano 2 Września 2018 Administrator Opublikowano 2 Września 2018 Ustawiłem już trening na maraton na kwiecień 31 tygodni po 4 dni w tygodniu w 7 października jest 10 km w biegu "Biegnij Warszawo" oczywiście biegnę w ramach treningu a przy okazji dla zabawy. Na szczescie tym razem nie jest to wieczorny bieg. A 10 km bardzo lubie ten dystans i wypoczywam na nim. Po głowie chodzi mi PZU Maraton ale on jest 30 wrzesnia i chyba nie dam rady się przygotować żeby zrobić go w 4h a 5h biegu na razie mnie przeraża a tak realnie oceniam swoje możliwości. Wiec gdyby ktos chciał się rozerwać to widzimy się na starcie 7 października. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2018 W tym roku w Warszawie odbywa się jeszcze jeden maraton - może ktoś z Burgmaniaków do niego dołączy? Będę przy obsłudze w tzw. zabezpieczeniu rowerowym na trasie 40 Maratonu Warszawskiego. Biegać już nie mogę, ale ciągnie wilka do lasu . Przypominam niedziela 30 września.
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2018 Artix, Lamus gratuluje, wielkie brawa .
Administrator Artix Opublikowano 7 Października 2018 Administrator Opublikowano 7 Października 2018 W międzyczasie Lamus pobiegł maraton ja jeszcze nie gotowy szykuje się na kwiecień na Orlen Maraton. Ale dziś w formie treningu pobiegłem Biegnij Warszawo, nie jest żle, powoli wracam do formy po kontuzji ale żeby coś się działo burgmania.net w kolejną niedziele biegnie w Biegu z Radością na 10 km tym razem kameralny bieg na razie 405 zawodników ale człowiek musi sobie czasem pobiegać Bieg 10 km10 km Czas: 00:58:09Time OPEN: 3650 M: 2870 M40: 880
Sympatycy kris02 Opublikowano 8 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2018 Wielkopolska rozpoczęła przygotowania do Biegu 100 - lecia 2018
Sympatycy kris02 Opublikowano 10 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2018 GW wystawił drużynę do Biegu 100 - lecia 2018 11.11.2018 w Poznaniu. Przygotowania rozpoczęte
Administrator Artix Opublikowano 14 Października 2018 Administrator Opublikowano 14 Października 2018 Ostatni oficjalny bieg w tym roku następny dopiero w marcu i w kwietniu maraton. Więc teraz skupiam się na treningach żeby podnieść wytrzymałość i prędkość. Oficjalne wyniki 10 km Czas: 00:57:39 Time OPEN: 158 M: 127 M40: 58 Ps. Ale z dumą kończę ten rok Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2018 Gratulacje dla wszystkich biegaczy
Sympatycy Zenek Opublikowano 18 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2018 Gratulacje Artix, bieganie uzależnia . Życzę wytrwałości w przygotowaniach do królewskiego dystansu.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2018 Gratuluję Zenek zdobycia korony półmaratonów Polski
Administrator Artix Opublikowano 18 Października 2018 Administrator Opublikowano 18 Października 2018 O nie wiedziałem Zenek gratki. Niezły wyczyn. Ja spróbuje zdobyć koronę w przyszłym roku więc może się spotkamy na jakimś biegu. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2018 Dzięki, dzięki . Artix zapraszam do Krakowa w przyszłym roku w październiku na kolejną edycję Cracovia półmaraton. Krakowski bieg sprzyja robieniu życiówek , jest płaski i z reguły nie jest tak gorąco jak w okresie letnim.
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2018 Ja swoją życiówkę w pómaratonie zrobiłem z Poznaniu. Też jest płasko. Wykręcone szalone 1:39:37. Polecam
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2018 Piootr wynik 1:39 marzenie :).
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2018 3 godziny temu, Zenek napisał: Piootr wynik 1:39 marzenie :). I to se ne wrati, ale wspomnienia zostaną na zawsze. Brałem udział w pierwszej edycji Cracovia Półmaraton w 2105. Czas około 1:50. Podczas zdobywania korony trzeba także pojechać do mniejszych miast, które mają swój urok. Trzeba przebiec 7 połówek w rok. Na KMP 5 maratoów w dwa lata. Ja zrobiłem 2/3 - Warszawa, Dębno i Kraków, który biegliśmy z Zenkiem. W Warszawie i Krakowie ukończyłem zarówno półmaraton i maraton.
Sympatycy kris02 Opublikowano 10 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2019 Dziś Globtroter Wielkopolska zainaugurował przygodę z bieganiem.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2019 Pięknie nas reprezentowaliscie , gratulacje ?
Rekomendowane odpowiedzi