azjon Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 kolega dziś kupił Gilere GP800 - pojeździłem - ma kopa!!! 850cm3 i 67 kucy daje radę niestety zrzeszać się nie chce
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2015 A ja też dziś polatałem. Co prawda nie GP 800, ale ER6-N o mocy 72 KM i też daje radę .
grota10 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 KriSSo !OKK A ja zakupilem nowy aku,stary padl calkowicie.W tygodniu zapakuje do skuta i wraz z pierwszym dniem wiosny puszcze sie przed siebie,czym rozpoczne wyteskniony,wyczekiwany sezon.Taki mam plan.Czekam na nowa dostawe bucikow,maja byc pod koniec tygodnia w sklepiku na niebuszewie
qszysiek Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Grota jak się puścisz przed siebie to zatrzymasz się jak zobaczysz Morze czy Tatry?
romeo1971 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 KriSSo ! ja za rok o tej samej porze zakładam takie wdzianko i będę sie kulał jako L na kat.A
Sympatycy Robsson Opublikowano 16 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2015 Krzysiu, zajefajnie wyglądasz na tej kafce Kiedy egzamin ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2015 kolega dziś kupił Gilere GP800 - pojeździłem - ma kopa!!! 850cm3 i 67 kucy daje radę niestety zrzeszać się nie chce Pierwsza GP800 w Szczecinie i Zachodniopomorskim chyba...?!? Wiesiu, powiedz jak wrażenia z jazdy, jak się prowadzi i jaka jakość skutera Gilery...?!? Z chęcią bym zobaczył ją na żywo... jest jakaś możliwość spotkania świeżego posiadacza i obejrzenia flagowego skutera Gilery...?!?
grota10 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Garaż Krzysiu,najpierw garaz musze zobaczyc.Skuter trzymam w przechowalni,cieplutkiej przez cala zime wiec musze go sprowadzic do letniej rezydencji...a pozniej kto wie !scooter
Rogierro Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 A ja weekend spędziłem w Warszawie i okolicach przy okazji udziału mojej córy w Mistrzostwach Polski w tańcu. Podjechałem do salonu i poprzymierzałem się do nowego konika :-), Następnie zdzwoniłem się z kolegą Andrzejem.S z forum z Warszawy, podjechałem do niego i miałem okazję kulnąć się po parkingu jego egzemplarzem. Andrzej wspominał, że koledzy z Mazowieckiego bardzo miło wspominają pobyt u nas. Na 99% mam już wybranego nowego skuta, teraz szukam gdzie kupić, w Warszawie dali mi niezłą cenę za zeszłoroczny egzemplarz i transport tylko 200 zł, ale jeszcze objadę lokalnych dystrybutorów.
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2015 Roger, rozumiem, że będzie to konik ze stajni Kymco... Jak widzę na zdjęciu, ten ogier to Xciting 400. Życzę udanego poszukiwania, jak najlepszego i korzystnego zakupu. Pozdrawiam P.S. Myślę, że niestety na lokalnym rynku, nie znajdziesz podobnej oferty do tej z Warszawy... :-(
Rogierro Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Roger, rozumiem, że będzie to konik ze stajni Kymco... Jak widzę na zdjęciu, ten ogier to Xciting 400. Życzę udanego poszukiwania, jak najlepszego i korzystnego zakupu. Pozdrawiam P.S. Myślę, że niestety na lokalnym rynku, nie znajdziesz podobnej oferty do tej z Warszawy... :-( Dokładnie, zdecydowałem się na Xcitinga 400i z ABS, przeważyła cena oraz wysokość w kłębie :-), co przy moim wzroście miało niemałe znaczenie. Poza tym podoba mi się stylistyka Kymco, ale o gustach się nie dyskutuje podobno.
Joshua_77 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Dokładnie, zdecydowałem się na Xcitinga 400i z ABS... No to teraz Roger tylko zdać egzamin na kat.A i na zakupy. No i oczywiście musisz trochę urobić jeszcze żonkę Ja dzisiaj byłem u Krzyśka na placu i dogadałem się już z instruktorem. Myślę że w tym tygodniu już rozpocznę moje jazdy
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2015 (...) niestety zrzeszać się nie chce Bo jeszcze nas nie zna Do pierwszej sytuacji, kiedy będzie potrzebował wsparcia skuterowego (oczywiście źle mu nie życzymy).
Rzelu Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Ogłoszenie: Sprzedam kurtkę Roleff Cologne XL kolor czarny Stan: nie jeżdżona, bez metek, z likwidowanego sklepu CENA 250 zł Informacje z katalogu:
romeo1971 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 zawsze mówiłem że po torach to tramwaj się kula chłopaczek z firmy budowlanej wykonującej prace remontowe na zajezdni, chciał sobie skrócić drogę
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2015 zawsze mówiłem że po torach to tramwaj się kula chłopaczek z firmy budowlanej wykonującej prace remontowe na zajezdni, chciał sobie skrócić drogę Chciał za szpanować terenówką.
wd40 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Urbi, czy moge jeszcze zamowic kamizelki ?
burgifan Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 chłopaczek z firmy budowlanej wykonującej prace remontowe na zajezdni, chciał sobie skrócić drogę Hehe ! Pozdrów go od nas i powiedz żeby se skuter kupił ( bo na tramwaj raczej mało kogo stać) Bo samochodem i tak nie umie jeździć
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 17 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2015 A my z Robssonem korzystając z pięknej pogody, późnym popołudniem pomknęliśmy na Wolin, choć parę chwil spędzić u Waldka wd40... Świeże powietrze i ten klimat...
romeo1971 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A my z Robssonem korzystając z pięknej pogody, późnym popołudniem pomknęliśmy na Wolin, choć parę chwil spędzić u Waldka wd40... Świeże powietrze i ten klimat... Piękne maszynki , ja pokulałbym tym z jednym kółkiem co stoi na trawce ,fajna fota
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 17 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2015 To jedyny sprzęt, na który Gośka ma uprawnienia
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 17 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2015 Pierwsza fotka świetna... Nie dziwię się, że takie widoki człowieka wzruszają, po zmianie na oddziale... Pozdrowienia od Mańka
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2015 Urbi, czy moge jeszcze zamowic kamizelki ? wd40 i romeo1971 oraz wszyscy zainteresowani zamówieniem kamizelek odblaskowych czy np. koszulek, proszę pisać i składać zapotrzebowanie w tym temacie. Pozdrawiam
minimi1 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Elvis zazwyczaj wstawia piękne foty. Bo jeżdzi w samotności i może poczuć romantykę przyrody- że tak powiem- przeżywa intensywniej
Rekomendowane odpowiedzi