Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega dziś kupił Gilere GP800 - pojeździłem - ma kopa!!! 850cm3 i 67 kucy daje radę :)

niestety zrzeszać się nie chce

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• romeo1971

37

• KriSSo

26

• SlawoyAMD

25

• burgifan

23

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

A ja też dziś polatałem. Co prawda nie GP 800, ale ER6-N o mocy 72 KM i też daje radę :).

kurs.jpg

Opublikowano

KriSSo !OKK A ja zakupilem nowy aku,stary padl calkowicie.W tygodniu zapakuje do skuta i wraz z pierwszym dniem wiosny puszcze sie przed siebie,czym rozpoczne wyteskniony,wyczekiwany sezon.Taki mam plan.Czekam na nowa dostawe bucikow,maja byc pod koniec tygodnia w sklepiku na niebuszewie

Opublikowano

Grota jak się puścisz przed siebie to zatrzymasz się jak zobaczysz Morze czy Tatry?

Opublikowano

KriSSo ! ja za rok o tej samej porze zakładam takie wdzianko i będę sie kulał jako L na kat.A

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysiu, zajefajnie wyglądasz na tej kafce :) Kiedy egzamin ? ;)

• Sympatycy
Opublikowano

kolega dziś kupił Gilere GP800 - pojeździłem - ma kopa!!! 850cm3 i 67 kucy daje radę :)

Pierwsza GP800 w Szczecinie i Zachodniopomorskim chyba...?!?

Wiesiu, powiedz jak wrażenia z jazdy, jak się prowadzi i jaka jakość skutera Gilery...?!?

Z chęcią bym zobaczył ją na żywo... jest jakaś możliwość spotkania świeżego posiadacza i obejrzenia flagowego skutera Gilery...?!?

Opublikowano

Garaż Krzysiu,najpierw garaz musze zobaczyc.Skuter trzymam w przechowalni,cieplutkiej przez cala zime wiec musze go sprowadzic do letniej rezydencji...a pozniej kto wie !scooter

Opublikowano

A ja weekend spędziłem w Warszawie i okolicach przy okazji udziału mojej córy w Mistrzostwach Polski w tańcu. Podjechałem do salonu i poprzymierzałem się do nowego konika :-), Następnie zdzwoniłem się z kolegą Andrzejem.S z forum z Warszawy, podjechałem do niego i miałem okazję kulnąć się po parkingu jego egzemplarzem. Andrzej wspominał, że koledzy z Mazowieckiego bardzo miło wspominają pobyt u nas.

Na 99% mam już wybranego nowego skuta, teraz szukam gdzie kupić, w Warszawie dali mi niezłą cenę za zeszłoroczny egzemplarz i transport tylko 200 zł, ale jeszcze objadę lokalnych dystrybutorów.

DSC_0380.JPG

• Sympatycy
Opublikowano

Roger, rozumiem, że będzie to konik ze stajni Kymco...

Jak widzę na zdjęciu, ten ogier to Xciting 400.

Życzę udanego poszukiwania, jak najlepszego i korzystnego zakupu.

Pozdrawiam

P.S. Myślę, że niestety na lokalnym rynku, nie znajdziesz podobnej oferty do tej z Warszawy... :-(

Opublikowano

Roger, rozumiem, że będzie to konik ze stajni Kymco...

Jak widzę na zdjęciu, ten ogier to Xciting 400.

Życzę udanego poszukiwania, jak najlepszego i korzystnego zakupu.

Pozdrawiam

P.S. Myślę, że niestety na lokalnym rynku, nie znajdziesz podobnej oferty do tej z Warszawy... :-(

Dokładnie, zdecydowałem się na Xcitinga 400i z ABS, przeważyła cena oraz wysokość w kłębie :-), co przy moim wzroście miało niemałe znaczenie. Poza tym podoba mi się stylistyka Kymco, ale o gustach się nie dyskutuje podobno.

Opublikowano

Dokładnie, zdecydowałem się na Xcitinga 400i z ABS...

No to teraz Roger tylko zdać egzamin na kat.A i na zakupy. No i oczywiście musisz trochę urobić jeszcze żonkę :bash:

Ja dzisiaj byłem u Krzyśka na placu i dogadałem się już z instruktorem. Myślę że w tym tygodniu już rozpocznę moje jazdy :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

(...)

Bo jeszcze nas nie zna :) Do pierwszej sytuacji, kiedy będzie potrzebował wsparcia skuterowego (oczywiście źle mu nie życzymy).

Opublikowano

Ogłoszenie:

Sprzedam kurtkę Roleff Cologne XL kolor czarny

Stan: nie jeżdżona, bez metek, z likwidowanego sklepu CENA 250 zł

Roleff%20Cologne%20XL.jpg

Informacje z katalogu:

kurtka-tekstylna-roleff-ro.jpg

Opublikowano

2d9bd7bb9b37ae33med.jpg

c6b00d09a1e1099dmed.jpg

zawsze mówiłem że po torach to tramwaj się kula

chłopaczek z firmy budowlanej wykonującej prace remontowe na zajezdni, chciał sobie skrócić drogę

• Klubowicze
Opublikowano

2d9bd7bb9b37ae33med.jpg

c6b00d09a1e1099dmed.jpg

zawsze mówiłem że po torach to tramwaj się kula

chłopaczek z firmy budowlanej wykonującej prace remontowe na zajezdni, chciał sobie skrócić drogę

Chciał za szpanować terenówką.

Opublikowano

Urbi, czy moge jeszcze zamowic kamizelki ?

Opublikowano

Hehe ! Pozdrów go od nas i powiedz żeby se skuter kupił ;) ( bo na tramwaj raczej mało kogo stać)

Bo samochodem i tak nie umie jeździć :D

• Klubowicze
Opublikowano

A my z Robssonem korzystając z pięknej pogody, późnym popołudniem pomknęliśmy na Wolin, choć parę chwil spędzić u Waldka wd40... Świeże powietrze i ten klimat...

78fce05190f9bd94.jpg

90aeac78a5fdf060.jpg

d08ededd08e55acc.jpg

Opublikowano

A my z Robssonem korzystając z pięknej pogody, późnym popołudniem pomknęliśmy na Wolin, choć parę chwil spędzić u Waldka wd40... Świeże powietrze i ten klimat...

90aeac78a5fdf060.jpg

Piękne maszynki , ja pokulałbym tym z jednym kółkiem co stoi na trawce :D,fajna fota

• Klubowicze
Opublikowano

To jedyny sprzęt, na który Gośka ma uprawnienia :P

• Klubowicze
Opublikowano

Pierwsza fotka świetna... Nie dziwię się, że takie widoki człowieka wzruszają, po zmianie na oddziale... Pozdrowienia od Mańka :)

• Sympatycy
Opublikowano

Urbi, czy moge jeszcze zamowic kamizelki ?

wd40 i romeo1971 oraz wszyscy zainteresowani zamówieniem kamizelek odblaskowych czy np. koszulek, proszę pisać i składać zapotrzebowanie w tym temacie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Elvis zazwyczaj wstawia piękne foty.

Opublikowano

Elvis zazwyczaj wstawia piękne foty.

Bo jeżdzi w samotności i może poczuć romantykę przyrody- że tak powiem- przeżywa intensywniej