Arcii i Trojan Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Witam proszę o przepisanie mnie do wariantu nr 1 czyli domek pozycja na liście 297- ARCII oraz dopisanie mojej żony Ulki . Wysyłam dopłatę za siebie i całość za żonę . Pozdrawiam.
radi Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Witam Proszę o dopisanie do domku numer 16 . Zielony zakątek do : Arecki , Szorstki , Grzegorz72 , Baltona Różnicę 30 zł przelewam . Numer zlotowy 85
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 26 Maja 2015 Użytkownicy Opublikowano 26 Maja 2015 Witam. Długi, nr zlotowy 317. Dopłata przelewem. Super by było gdzieś z grupą mazowiecką. Dziękuję Pozdrawiam
mirdob Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Witam Proszę o dopisanie do domku numer 16 . Zielony zakątek do : Arecki , Szorstki , Grzegorz72 , Baltona Różnicę 30 zł przelewam . W związku z tym, ze chłopaki chcą być razem, mnie możesz przerzucić gdziekolwiek. I tak nikogo nie znam, chyba że z kimś z Warmii i Mazur .
radi Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dopłata do domku nr. 16 Zielony zakątek 30 zł zrobiona . Numer zlotowy 85 .
Arcii i Trojan Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dzięki za pamieć , ostatnia prośba koszulka damska XL jakby można było jeszcze zamówić . Pozdrawiamy i czekamy na numer domku . Dzięki za pamieć , ostatnia prośba koszulka damska XL jakby można było jeszcze zamówić . Pozdrawiamy i czekamy na numer domku .
qszysiek Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Przyjazd w Czwartek. 111.ELVIS WAR.1 / XXL / m/- zapłacone K 13 D 145. QSZYSIEK WAR.1 / XXL /m/ -zapłacone K 13 D
ARTURRO 73 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Witam -z przyczyn rodzinnych jestem zmuszony odwołać przyjazd we czwartek ,a świętować Burgmanię zacznę z Wami od piątku. Oczywiście wszystko mam opłacone i domek zarezerwowany.Do zobaczenia w piątek.
Olma Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Z ogromną przykrością i żalem musimy zrezygnować z naszego udziału w tegorocznym Zlocie - Olaf i Ania, pozycje na liście 281 i 282, zakwaterowanie w domku w Zielonym Zakątku, pobyt od czwartku. Nasze domowe zwierzątko poważnie się rozchorowało, czeka nas codzienne bieganie do weterynarza, zastrzyki, kroplówki i bardzo prawdopodobna przykra konieczność uśpienia - mieliśmy dla kotki zapewnioną opiekę na czas wyjazdu, lecz w tej sytuacji nie mogę nikogo obarczać obowiązkiem opieki nad ciężko chorym zwierzakiem i podejmowania decyzji o ewentualnym uśpieniu. Żona namawia mnie abym pojechał na Zlot sam, lecz raczej nie będę się bawił zbyt dobrze: kotka mieszka z nami ponad 17 lat i traktuję ją jak starszą córkę, chciałbym pozostać z nią w domu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany wyjazdem chętnie odstąpimy oba nasze miejsca, miło byłoby gdybyśmy odzyskali chociaż część wpisowego, lecz nie jest to z naszej strony warunek konieczny: najważniejsze aby miejsca w domku nie zmarnowały się. Mój numer telefonu to 509-040-621: gdybym nie odbierał proszę wysłać smsa, oddzwonię. Bardzo przepraszam organizatorów Zlotu za kłopot.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2015 Nasze domowe zwierzątko poważnie się rozchorowało, czeka nas codzienne bieganie do weterynarza, zastrzyki, kroplówki i bardzo prawdopodobna przykra konieczność uśpienia - kotka mieszka z nami ponad 17 lat i traktuję ją jak starszą córkę, Znam ten problem i łączę się z tobą w bólu. Zloty były , są i będą a ukochane stworzenia są dla mnie ważniejsze.
Miro71 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 @ Olma jedyna sluszna decyzja dokladnie ta sama sytuacje mialem w zeszlym roku ja jednak sie zdecydowalem pojechac z grupa Slask w Alpy ( bez zony) gdy wracajac do domu dostalem przykry tel. ze czeka mnie jeszcze tego dnia pogrzebanie naczej suczki :-( Jak wczesniej pisal Artur zloty byly sa i beda ......
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2015 "przeszłam" oba wątki o zlocie i nie znalazłam ile trzeba będzie dopłacić za nocleg czwartkowy ech stara, ślepa, głucha i kulawa plisss podajcie cenę ( jeszcze raz, jak przeoczyłam ) bo nie wiem ile kasiory zabrać z sobą dodatkowej
Klubowicze robson Opublikowano 2 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2015 "przeszłam" oba wątki o zlocie i nie znalazłam ile trzeba będzie dopłacić za nocleg czwartkowy ech stara, ślepa, głucha i kulawa plisss podajcie cenę ( jeszcze raz, jak przeoczyłam ) bo nie wiem ile kasiory zabrać z sobą dodatkowej Wg info z ośrodka koszt noclegu z czwartku na piątek wyniesie 30zł. pzdr
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2015 Joasiu oprócz noclegu musisz jeszcze zabrać drugi worek na pyszne jedzonko.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2015 robson - fenkju fundi - nie będę jadła będę piła ... kasę wezmę YUPI jeszcze tylko jutro do roboty .... a później ... BĘDZI ZABAWA !!!! BĘDZIE SIĘ DZIAŁO
papcioch Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 A powiedzcie mi co jest na wyposażeniu domków (Zielony Zakątek): Ręczniki, szklanki, talerze, sztućce, czajnik, etc. - bo nie wiem na co miejsce zmarnować.
Trenex Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Info od Fundiego: Domki posiadają toalety i prysznice oraz pościel. Niestety ręczników i lodówek brak, ale jest za to czajnik
Moni82 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 "przeszłam" oba wątki o zlocie i nie znalazłam ile trzeba będzie dopłacić za nocleg czwartkowy ech stara, ślepa, głucha i kulawa plisss podajcie cenę ( jeszcze raz, jak przeoczyłam ) bo nie wiem ile kasiory zabrać z sobą dodatkowej Asia Robert dzisiaj dzwonił do ośrodka i babka powiedziała, że nocleg dodatkowy kosztuje 25 zł
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Asia Robert dzisiaj dzwonił do ośrodka i babka powiedziała, że nocleg dodatkowy kosztuje 25 zł Powiedziała również że jedzenie też można kupić w sensie śniadanie/obiad/kolacje każdemu wedle potrzeb
Klubowicze maroch75 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2015 Joasiu...Ja znalazłem - nomen omen takie info było od fundi600 http://www.forum.bur...ny/#entry408455 P.s. w trzecim wątku
Klubowicze Marzena Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jest jeszcze możliwość zamiany namiotu na domek,dla dwóch osób z dopłatą na miejscu.Marzena, Volvo673.Bardzo proszę o odpowiedz.
szamot Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jest jeszcze możliwość zamiany namiotu na domek,dla dwóch osób z dopłatą na miejscu.Marzena, Volvo673.Bardzo proszę o odpowiedz. Nie ma problemu ,ale pozostały domki wieloosobowe tak że może sie trafić że będziecie w 4-5 osób Pozdrawiam
JAKUBKO Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 To my też prosimy od czwartku JAKUBKO,DŻASTA.
Rekomendowane odpowiedzi